בטחוני מבצע "שומר החומות"

מצב
הנושא נעול.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
היהודים צריכים לקחת את החוק לידיים ולהתגונן על חייהם בכוחות עצמם
אם אין אני לי מי לי..
אני חושבת שאין אפשרות ללכת ברחוב ללא נשק, אבל כולנו צריכים אולי להפגין על הוזלת היד של המשטרה יש להבין שזאת מלחמה לכל דבר מה שקורה ברחובות! מספיק השאננות הזאת! די!

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

משה ארבל

משתמש פעיל
עוד מעמית סגל במתקפה באולפן ׳ערוץ 12׳ - ״איפה הייתה החמלה אתמול כלפי היהודי שעבר לינץ׳ בעכו? אתם מתעסקים פי עשרה בנוער גבעות מלהתעסק בערבים. כשנשרף מסגד כולכם פה מזדעזעים, אבל כשנשרפו אתמול בתי כנסת, כל מה שנשאלתי פה אתמול זה כמה בתי כנסת נשרפו. אתם חיים בעיוורון ועסוקים שנים רק באיתמר בן גביר ואישרתם לתומכי טרור להיכנס לכנסת״.

עמית סגל ממשיך לתקוף באולפן ׳ערוץ 12׳ את כל הפרשנים - ״ישבתי אתמול בלילה בבית וראיתי חדשות, כמה פעמים הזכירו את בת ים וכמה פעמים הזכירו את עכו. היה לינץ׳ באותו זמן בשניהם! מי שצפה אתמול בתקשורת בישראל וראה הבוקר עיתונים ואתרים, יכול בטעות להתרשם וזה מה שעובר לעולם, שכת יהודית אלימה וגדולה עסוקה בלרצוח ערבים. הגיע הזמן להתחיל להראות את האמת״.
כל הכבוד עמית!

reish

משתמש מקצוען
עוד מעמית סגל במתקפה באולפן ׳ערוץ 12׳ - ״איפה הייתה החמלה אתמול כלפי היהודי שעבר לינץ׳ בעכו? אתם מתעסקים פי עשרה בנוער גבעות מלהתעסק בערבים. כשנשרף מסגד כולכם פה מזדעזעים, אבל כשנשרפו אתמול בתי כנסת, כל מה שנשאלתי פה אתמול זה כמה בתי כנסת נשרפו. אתם חיים בעיוורון ועסוקים שנים רק באיתמר בן גביר ואישרתם לתומכי טרור להיכנס לכנסת״.

עמית סגל ממשיך לתקוף באולפן ׳ערוץ 12׳ את כל הפרשנים - ״ישבתי אתמול בלילה בבית וראיתי חדשות, כמה פעמים הזכירו את בת ים וכמה פעמים הזכירו את עכו. היה לינץ׳ באותו זמן בשניהם! מי שצפה אתמול בתקשורת בישראל וראה הבוקר עיתונים ואתרים, יכול בטעות להתרשם וזה מה שעובר לעולם, שכת יהודית אלימה וגדולה עסוקה בלרצוח ערבים. הגיע הזמן להתחיל להראות את האמת״.
כל הכבוד עמית!
מעניין מה יש לענות על כך

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ח"כ סמוטריץ': "זה מה שקרה בלוד. ירי חי מאסיבי עם מקור ירי ברור. פצוע אחד ברגל. עומדים כאן כוחות מג"ב ולא עושים כלום. לא חותרים למגע, לא מנהלים מרדף, לא מכתרים את הבניין, לא יורים. כלום. האסימון עוד לא נפל והמשטרה ממשיכה להתנהג כאילו אנחנו באירוע אזרחי רגיל"

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אם מישהו מכיר משפחה מהדרום שמחפשת להתארח בירושלים, אשמח אם תפנו אלי בפרטי.
אין לי אפשרות לשלוח הודעות באישי, יש מצב שתשלחי לי פרטים ואז אני אוכל להחזיר לך, תודה!!

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לדעתי הלינץ' ברחובות עובר מידי משקט והגיע הזמן שנעשה משהוא, הפגנות רציניות או רעיון אחר לא דבר כמובן שאסור בחוק אבל אסור לנו לשבת משקט בשום אופן בעולם! כשראינו תמונות כאילו בשואה הזדעזענו ושאלנו את עצמינו איך? אסור לנו לשבת ולא לחשוב מה עושים שהעולם יבין מה קורה לנו כאן!

משה ארבל

משתמש פעיל
התגובות לדבריו החריפים של עמית סגל ב׳ערוץ 12׳ - אבי מימרן: ״‏הגענו למצב שכדי להגן על העם היהודי בתקשורת צריך להיות "אמיץ" (או עמית)״. מני גירא: ״‏עמית סגל - חזק ואמץ! הגיע זמן שינוי״. אבי גרינצייג: ״‏אחת ההופעות הישרות, המדויקות וההגיוניות שנשמעו אי פעם באולפנים בישראל״.

בטחון

משתמש פעיל
לדעתי הלינץ' ברחובות עובר מידי משקט והגיע הזמן שנעשה משהוא, הפגנות רציניות או רעיון אחר לא דבר כמובן שאסור בחוק אבל אסור לנו לשבת משקט בשום אופן בעולם! כשראינו תמונות כאילו בשואה הזדעזענו ושאלנו את עצמינו איך? אסור לנו לשבת ולא לחשוב מה עושים שהעולם יבין מה קורה לנו כאן!
אני בחו"ל רואה שאין שום שום הסברה הערבים עושים הסברה חבל הזמן ואפילו שרוצים לדעת מה הצד הישראלי רואים גמגום כולל ממשרד החוץ
ואם לעשות זה הסברה ועוד פעם הסברה וזה אפשרי

xyzw

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
קבלתי ומעבירה -

דָּחוּף נָא לְהִתְפַּלֵּל וְלִקְרֹא פִּרְקֵי תְּהִלִּים לִרְפוּאָתה שֶׁל
*שני בת צביה*
( אמא של הילד בן 6 שנפטר)
שֶׁנֶּאֱבָקת עַל חַיָּיה!! בִּרְגָעִים אֵלֶּה מַמָּשׁ!!
נָא לְהַעֲבִיר בִּקְבוּצוֹת וּלְפָחוֹת לְעוֹד 5 אֲנָשִׁים!! לֹא לִשְׁבֹּר!!
אל נא רפא נא לה במהרה בתוך כלל ישראל אמן !

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה