כנראה כמו שקרה ל@מתוכנתתאני רוצה לעשות הזמנה באתר. יש מצב שאחרי שאני ישלם. יגידו לי שהפליימוביל חסר ואז אאלץ לשלם על כל ההזמנה בלי הפליימוביל?
כנראה כמו שקרה ל@מתוכנתתאני רוצה לעשות הזמנה באתר. יש מצב שאחרי שאני ישלם. יגידו לי שהפליימוביל חסר ואז אאלץ לשלם על כל ההזמנה בלי הפליימוביל?
באיזה חנות?המשטרה והחילוץ עולה בחנות 139 סתם לידיעה!!!!!!
סופר פארם במודיעיןבאיזה חנות?
מצטרפת לשאלה,המשטרה והחילוץ עולה בחנות 139 סתם לידיעה!!!!!!
עניתי כבר!סופר פארם במודיעיןמצטרפת לשאלה,
באיזו חנות
באמת מה שקרה ליכנראה כמו שקרה ל@מתוכנתת
יקר...רכשתי טיטולים... הכי רץ.
קרה גם ליאני רוצה לעשות הזמנה באתר. יש מצב שאחרי שאני ישלם. יגידו לי שהפליימוביל חסר ואז אאלץ לשלם על כל ההזמנה בלי הפליימוביל?
אויש.קרה גם לי
לשבחם יאמר שלא גבו דמי משלוח למרות שבגלל הביטול המחיר ירד מתחת למחיר המינימום למשלוח...
עשיתי 2 הזמנותאויש.
זה אומר שלא נקבל את הפלימוביל?
אזה הזמנת ומתי?
הגעת לחנות אחרי שקיבלת הודעה שההזמנה שלך נלקטה ומוכנה לאיסוף?באמת מה שקרה לי
הזמנתי באתר, כתב שזמין במלאי
הגענו לחנות, נגמר ואין בכל הסניפים באזור
מידה 2יקר...
בדיוקהגעת לחנות אחרי שקיבלת הודעה שההזמנה שלך נלקטה ומוכנה לאיסוף?
באמת זול!!! אבל האיכות לא משומידה 2
66 טיטולים בחבילה
2 חבילות ב50 ש"ח
0.37 אג' לטיטול... זה זול!
את מכירה יותר זול?לייף לייף בייביז חיתולים מידה 2 ניו בורן 3-6 ק"ג DRY PROTECT
החיתול היחיד בישראל בעל הגנה משולשת מנזילות! לתינוקות הרכים שלכם מגיע הטוב ביותר, במחיר המשתלם ביותר. חיתולי לייף בייביז דריי פרוטקט בעלי הגנה משולשת מנזילות הינם פתרון ממוקד וייחודי לצרכי תינוקות והורים ויוצרו בתהליך פיתוח ממושך בשילוב מומחים מרחבי העולם וטכנולוגיה מתקדמת במיוחד. החיתולים...shop.super-pharm.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: