את יכולה להעלות קישור?אני אתמול בבוקר הזמנתי באתר והגיע לי שעה אח"כ כבר לסניף (אשדוד)
הפליימוביל ממש משתלם.. בתמונה לא רואים כמה זה ענקקק
שמרתי לדמי חנוכה לילדים
משום מה לא מופיע לי מבצע.
אולי כבר נגצר המבצע?!?
את יכולה להעלות קישור?אני אתמול בבוקר הזמנתי באתר והגיע לי שעה אח"כ כבר לסניף (אשדוד)
שמרתי לדמי חנוכה לילדים
את יכולה להעלות קישור?
אולי כבר נגצר המבצע?!?
תרשמי בחיפוש פליימוביל, תגיעי לשלושת האופציותאת יכולה להעלות קישור?
אולי כבר נגצר המבצע?!?
איזה פליימוביל ?אני אתמול בבוקר הזמנתי באתר והגיע לי שעה אח"כ כבר לסניף (אשדוד)
שמרתי לדמי חנוכה לילדים
תודהההכשתקני משו מהמותגים הנ"ל זה יתעדכן לך בסל אוטומטית.לייף פליימוביל ימ"מ באויר וביבשה
שפע של אקשן עם יחידת הימ”מ שנלחמת באוויר וביבשה! עכשיו תושבי העיר תלויים בכם הערכה כוללת מכונית משטרה, הליקופטר, 3 אופנועי ים ו8 דמויות. הסירה צפה על מים למשחק מלא בדמיון גם באמבטיה או בברכה. כל כלי הרכב עוצבו בהתאם לכלי רכב אמתיים וניתן למקם עליהם את הדמויות . יש צורך בסוללות 1.5V AA (לא כלולות...shop.super-pharm.co.il
לא.תודההה
אני צריכה להיות חברת מועדון?
אז למה זה לא מתעדכן לי במחיר?לא.
זה לכולם.
הגן שעשועים ממש שווה! יש אותו לאחיינים שלי...קנו אותו בסביבות ה200 שח...הוא מכיל מלאא חלקים וממש רואים שם את החשיבה והירידה לפרטים הקטנים...מה שווה להזמין ממוצרי לייף?
והאם הפליימוביל של הגן שעשועים שווה?? כמה הוא עולה בחנויות?
זה משתלם מארז חמישיה השני בשקלאבל אין לי שום דבר שווה להזמין ב 50 שקל של לייף...
וכמה עולה המשלוח.... כבר לא שווהיש את את אותו מבצע בחנות צעצועים בפתח תקווה.
מבצע עד סוף החודש- רוכשים ב50 שקלים ומעלה ומקבלים את הפליימובילים -5024-9043-9319-ב 100 ש"ח בלבד. המבצע תקף להזמנה באתר בלבד ומוגבל ליחידה 1 להזמנה
זריזי צעצועים ומתנות-חנות הצעצועים בפתח תקווה
מגוון עצום של צעצועים ומותגים נבחרים במחירים זולים. פליימוביל,לגו בובות לול,האצימלס,תיקים,קלמרים וכל הציוד הנדרש לבית הספר. להזמנות חייגו 052-6775930zrizi.com
נכון. מסכים.וכמה עולה המשלוח.... כבר לא שווה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: