מה זאת אומרת? יש בחנויות פליימוביל חיקוי סיני?????מתלבטת בין הדגמים של הפליימוביל
מישהי הזמינה את היחידת חילוץ (הכי מוצאת חן לי) ויודעת להגיד אם זה מיוצר בסין? אמור להיות רשום בצד
תודה!
מה זאת אומרת? יש בחנויות פליימוביל חיקוי סיני?????מתלבטת בין הדגמים של הפליימוביל
מישהי הזמינה את היחידת חילוץ (הכי מוצאת חן לי) ויודעת להגיד אם זה מיוצר בסין? אמור להיות רשום בצד
תודה!
יחידת המשטרה מיוצרת בגרמניה אם זה עוזרמתלבטת בין הדגמים של הפליימוביל
תודה!
אני הזמנתי משטרה. זה אותו גודל כמו יחידת החילוץ. הפארק שעשועים קטן יותר.איזה פליימוביל ?
אני הזמנ
אני הזמנתי משטרה. זה אותו גודל כמו יחידת החילוץ. הפארק שעשועים קטן יותר.
אבל משטרה יש לו כבר הרבה...יחידת המשטרה מיוצרת בגרמניה אם זה עוזר
אין מילים.קונים מוצרי לייף ב 50 שקל, מוסיפים 100 שקל ובוחרים גן שעשועים/ יחידת חילוץ/ יחידת משטרה.
המבצע עד 25.11.20
(גודל התמונה לא מעיד על גודל הקופסה)
צפה בקובץ המצורף 768400
צפה בקובץ המצורף 768401צפה בקובץ המצורף 768402
מעל מאתים וחמישים חינםוכמה עולה משלוח מהסופר פארם?
מאיפה אתאולי יש מישהי שקנתה את היחידת חילוץ ורוצה להחליף עם המשטרה?
פשוט אזל מלאי
לא נראה לי שאזל.אשדוד, ירושלים
יכולה לנסות להעביר בארץ
ניסיתי... ביקשתי משלוח לכמה ערים ב ארץ ולא היהלא נראה לי שאזל.
כנראה רק בסניף שבו רצית לאסוף.
תנסי בסניפים אחרים.
כן בדיוקאני הולכת לקנות עכשיו
את כאילו רוצה יחידת חילוץ ויש לך משטרה?
לא אכפת לי לקנות ולהחליף איתך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: