אלגוריתמים ומבנה נתוניםאלגוריתמיקה או אלגוריתמים?
הקטע שגם לא נותנים לנו זמן ללמוד לזה לבד..לא יודעת לגבי החיים, אבל הבנתי שזה המבחן שקמאטק מתמקדים בו.
אז אם יש לך שמץ של תקווה להתקבל דרכם שווה לך לעשות אותו ולהשקיע
וחוץ מהבוטקמפ יש גם תוכנית של פרקטיקום שאפשר להתקבל לשם וגם זה לפי הציונים.
ולגבי השאלה שלך באשכול אחר, גם אנחנו ככה, מתרגלים בכיתה כמה מכל נושא וכל השאר נשאר לנו..
ובאמת מאוד קשה כי כל שאלה דורשת חשיבה חדשה
בעיקרון נכון אבל לפי זה הסמינר מחליט אם להגיש או לא..וואו למה המגן כ"כ מהר? בכל מקרה המגן פחות חשוב..
אה, חשבתי שכך כי המבחן של מתמטיקה של קמאטק רמה ב' יותר קשה מהרמה שמהט דורש ולכן הבנתי שיש סיכוי שמעלים קצתאל תבני על זה!
לא מעלים ציונים ולא מתחשבים בכלום.
אני אחרי הסמינר הייתי צריכה להשלים איזה פרויקט שלא עשיתי כי חשבתי שיעלימו עין...
תכלס הציונים בגיליון ציונים שלי הם בדיוק מה שקיבלתי במבחנים. לא נקודה יותר.
מה זה הציון הגשה בעצם? הוא משפיע על המבחן?אולי יתחשבו בהגשה לקמא טק - שיגישו אותך בציון קצת יותר גבוה
לא נראה לי יש ציון הגשה לקמאטק,מה זה הציון הגשה בעצם? הוא משפיע על המבחן?
+80 לדעתישאלה שמעניינית אותי
מאיזה ציון מגן הייתן אומרות שזה ציון טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: