נכתב ע"י מאן דאמר;256490:אני לא רואה שזה עומד להכנס לשפת המדוברת, אז אני לא חושב שיש לי בשביל מה להתאמץ ללמוד את המילים האלה.
נכתב ע"י ROT;256705:שטריימל ספודיק- מזנבת
נכתב ע"י דובר צדק;256492:אם היית שואל אותי לפני 20 שנה מה דעתי להחליף את המילה קסטה במילה קלטת הייתי צוחק, אבל היום כבר אף'חד לא משתמש במילה קסטה
נכתב ע"י אושר;256730:מצד שני פעם כולם השתמשו בממחטות, והיום העולם מסתובב עם "טישויים" !
האקדמיה טוענת שמעולם לא קיבלה את המונח שח רחוק. כך נהגו לכנות את המכשיר בביתו של בן יהודה, אך האקדמיה קבעה: טלפון. (וגם פיג'מה ולא נמנמת...)נכתב ע"י א-ירושלמית;256810:אוקיי. אז אעדכן אתכם בשח־רחוק בעניין. סגרנו??
נכתב ע"י מאן דאמר;256493:יפה.
אבל מצד שני יש עשרות ומאות מילים שלא התחילו אפילו להכנס לשפה. בפרט היום שהציבור אוהב כמה שיותר מילים באנגלית, אז בטח שלא ישתמשו במילים חדשות בעברית...
נכתב ע"י געוואלדיג;257185:אף פעם לא הגיע אליך 'מסרון' שאין רוח חכמים נוחה הימנו בלשון המעטה?
ופעם פעם, היו מטפחות...נכתב ע"י אושר;256730:מצד שני פעם כולם השתמשו בממחטות, והיום העולם מסתובב עם "טישויים" !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: