צודקת.אין דבר כזה משכנתא של 700,000 ש"ח ל20 שנה, בהחזר של פחות מ3500 ש"ח לחודש, + ביטוח משכנתא.
מבירור חוזר, מדובר על החזר חודשי של 3800 לשנים הראשונות.
צודקת.אין דבר כזה משכנתא של 700,000 ש"ח ל20 שנה, בהחזר של פחות מ3500 ש"ח לחודש, + ביטוח משכנתא.
אני מסמנת את כל הכתוב( ממרקרת בכחול- בתקווה שהובנתי)(יש דרך לשמור אשכול בצורה נורמלית-ראויה להדפסה?)
ראה כאן, תוסף לגלילה של כל העמודים בבת אחת.(יש דרך לשמור אשכול בצורה נורמלית-ראויה להדפסה?)
יש מצב.לדעתי דור ה2000 הוא מפונק, זה לא ההורים שלנו שידעו מה זה סבל ולקחת על עצמם עול..
מכיוון שכך השוק יעשה את שלו במשך הזמן, ואולי יצא משהו טוב מהפינוק יתר הזה...
מה פירוש הראשי תיבות?במציאות היום, לקחת בחור פחות מ500, מקבלים שתומ"צ...
אני מכירה בחורים מהישיבות הנ"ל, שהתחתנו או בשידוכים.כן, יהיו כאלה שמיד יצעקו, אני מכיר/ה בחור מעולה / מיינסטרים וכו' שלא דורשים...
בסדר, נכון, יש. אבל לא הכלל, ולא הרבה...
לכו צאו לחברון בית מתתיהו פונוביז' תפרח וכדו'..
לא אמרתי 700 800 אמרתי 500 600...מה פירוש הראשי תיבות?
אני מכירה בחורים מהישיבות הנ"ל, שהתחתנו או בשידוכים.
ואני במקרה גם יודעת בפועל כמה הורי בחורות נותנים, זה ממש לא בסטנדרט מעל 500.
זה שמישהו מישיבה כזו מתארס ואתה שומע שהוא קיבל 700,800 זה לא אומר שזה באמת ככה. וד"ל.
אני חולקת עליך.לא אמרתי 700 800 אמרתי 500 600...
ראשי התיבות- שומר תורה ומצוות...
בהומור כמובן..
הנתונים שהיא הביאה נכונים גם לישיבות 'דרגה 1'.בכל אופן אני דברתי על הישיבות שבמקום הראשון... לא על דרגה 2
נו נו..הנתונים שהיא הביאה נכונים גם לישיבות 'דרגה 1'.
מהיכרות אישית עם עולם השידוכים הליטאי.
ודאי שמותר.מותר לחשוב אחרת, לא?
באותה מידה הקב"ה משלם גם לאברך שלומד, אז למה זה צריך לבוא על חשבון חמיו?מה שבטוח שהקב''ה משלם במזומן למי שמוסר נפש על לימוד תורה לשמה.
בעיני ראיתי יותר מסיפור אחד ויותר משניים.
ולגבי האברכים שלא יכולים ללמוד בגלל החובות, אלו שאני מכירה זה בדיוק המפלט שלהם ומה שמחזיק אותם:
לולי תורתך שעשועי אז אבדתי בעוניי. תשאלו אותם.
מכירה תלמיד חכם מופלג, אב למשפחה ברוכה שחיתן כבר 13 ילדים (ויש עוד בבית) כולם עם דירות שלהם בירושלים/בני ברק/אלעד.
וראה ניסים גלויים ממש.
לא אומרת שלא עשה השתדלות כלשהיא כדי להגיע לזה כדי שיהיה לברכה על מה לחול.
ולא אומרת שאין חובות. יש בהחלט.
אבל בלי יחס בכלל למספר הדירות שנתן.
הקב''ה סלל את הדרך באופן שאי אפשר היה לדמיין. כל דירה והניסים שלה.
ובעיקר מה שאפשר לראות עליו בתקופות הכי קשות, כשכבר לא יכל יותר עם הלחץ של החובות - הלך ללמוד.
וחזר בן אדם חדש.
זה מסוג הדברים שמי שלא טעם את הטעם לא יוכל להבין.
על תלמידי חכמים שיורשים גן עדן גם בעוה''ז וגם בעוה''ב.
לא כתבתי בשום מקום שזה צריך לבוא על חשבון חמיו *באותה מידה הקב"ה משלם גם לאברך שלומד, אז למה זה צריך לבוא על חשבון חמיו?
הלואי שזה היה נכון...הממוצע זה 300-400, כשגם 250 זה בהחלט נורמלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: