מידע שימושי ל"ג בעומר במירון תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.

אברך.

משתמש מקצוען
חבל שאתה נחיתי אף לא עושה את זה נגד החרישים בכל מקרה גם אם לא היו הגבלות לא הרבה היו עולים להר
מה זה קשור לנחיתי יש עובדות והעובדות הם שבשבוע שעבר היו בהר הבית כ250.000 אלף אזרחים מוסלמים והמשטרה ידעה להסתדר ולמנוע צפיפות ודוחק על ידי סגירת שער שכם ליציאה בלבד [ולמנוע מיהודים להתקרב לאזור שלא יהיה חיכוכים וכו'] ועוד כל מיני יציאות וכניסות נפרדים עם שילוט ועבודה מסודרת כלומר שכשבמשטרה רוצים ומעונינים אפשר למצוא פתרונות רק מה התשובה לכך כמו שאחד כתב כאן:
כל ההשואה להר הבית לא רלבנטית כי ממילא המשטרה לא מעיזה יותר מידי להתעסק איתם בשונה מאיתנו, מה לעשות
וזה מה שכואב פה...
וכמו שכבר כתבתי לעיל שאני לא נגד הגבלות או משהו בסגנון אבל אי אפשר לתאר את הצביעות והמוסר הכפול... הנה הציטוט:
לצערנו היה די ויותר ואין אחד שמתנגד להגבלות או משהו בסגנון אבל אי אפשר לתאר את הצביעות ואת המוסר הכפול כאשר רק אתמול בלילה היה 'ליל קדר' ובהר הבית היו כ250.000 אלף אנשים והמשטרה ידעה לסדר ולנהל את הענינים בלי שימחצו אנשים אז למה ניגרע???
אפשר לסדר פתרונות יצירתיים לדוגמא:

1. כל ההדלקות יהיו למטה בשטחים ריקים ככה שלמעלה יעלו רק בשביל תפילות.
2. ויסות של שעות שבכל רגע נתון יהיה כמות מסוימת של אנשים.
3. אין זמרים והופעות כלל [יחסכו חצי מהכמות של האנשים...] ועוד כהנה וכהנה פתרונות כיד ה' הטובה עליכם...

נערך לאחרונה ב:

אברך.

משתמש מקצוען

הללוהו ב ו

משתמש מקצוען
לכל מי שכתב לגבי משפחות האבילות, היום בקו קורונה לשעבר - קו המידע שמספרו (מקווה שלא נוגד חוקי הפורום, א"כ אז למחוק בבקשה.) 035097000 מראיין את הרב אביגדור חיות, אביו של הבחור ידידיה חיות ע"ה, ורבו של הבחור משה לוי ע"ה, מנספי האסון, איך שהוא מאריך ובין הדברים אומר שאדרבה זהו יום גדול ורוצה שישמחו ביום זה וחלילה מלעשות יום זה לאבל, וכו' וכו', שווה שמיעה.
עכ"פ שנה שעברה שהיתה בחינת מתו מוטל לפניו היה סיבה שלא לרקוד, אבל ההילולא במקומו קיימא.

ישראל העם

משתמש פעיל
1. כל ההדלקות יהיו למטה בשטחים ריקים ככה שלמעלה יעלו רק בשביל תפילות.
2. ויסות של שעות שבכל רגע נתון יהיה כמות מסוימת של אנשים.
3. אין זמרים והופעות כלל [יחסכו חצי מהכמות של האנשים...] ועוד כהנה וכהנה פתרונות כיד ה' הטובה עליכם...
אתה היית בוועדת היגוי? כל הרעיונות שאתה כתבת הולכים להיות, זה חלק מהתכנית שהתפרסמה.

רייזי 36

משתמש מקצוען
האם זה נכון שיש חסידויות שכבר מוכרות כרטיסים לשעות המבוקשות?
(הדלקה ולג אחה"צ)

פ.נ

משתמש מקצוען
יודעת מה עם כולם אבל מרגיש לי שלא בדיוק מוכנית בדיוק להיהלולא
קצת מלחיץ אותי

ל.ק.י

משתמש מקצוען
יש כרטיסים 2000.0 משתתפים וכול שנה היה קרוב ל45000.0 משתתפים אני לא חושב שזה מאשמות יש מלא שלא נוסעים כמו תולדת ארון ומלא אמריקאים וגם הרבה נשים שמפחדים בסוף גם יעלו כנראה את כרטיסים כי היה לחץ אני לא יודע כמה צריך להיות בלחץ

אבי מירושלים

משתמש פעיל
׳מעריב׳: טרגדיה במירון: במהלך תרגיל היערכות וסיור שנערך היום במקום לקראת ההילולה השנה, לקה טפסר משנה אליק אלבז, בן 48 תושב פ״ת, המשמש כיועץ השר לביטחון פנים לענייני כבאות בדום לב, התמוטט ונפטר. האירוע התרחש בעת שהשר לביטחון פנים ערך סיור במקום עם נציב שירותי הכבאות.

עלקי רוזנפלד

משתמש חדש
לאחר שאשירו את מתחם בני עקיבא עליון כל הקהילות שעורכים את החלאקות במתחם הזה קיבלו כרטיסי אישור להביא אוטבסים עם החסידים שלהם ועד יום ג' צריכים הקהילות הללו לעדכן את המשטרה כמות האנשים שהם מביאים

ביזנס מן

משתמש מקצוען
מה זה קשור לנחיתי יש עובדות והעובדות הם שבשבוע שעבר היו בהר הבית כ250.000 אלף אזרחים מוסלמים והמשטרה ידעה להסתדר ולמנוע צפיפות ודוחק על ידי סגירת שער שכם ליציאה בלבד [ולמנוע מיהודים להתקרב לאזור שלא יהיה חיכוכים וכו'] ועוד כל מיני יציאות וכניסות נפרדים עם שילוט ועבודה מסודרת כלומר שכשבמשטרה רוצים ומעונינים אפשר למצוא פתרונות רק מה התשובה לכך כמו שאחד כתב כאן:
סתם למען הידיעה בעליה המוסלמית למכה כל שנה מתים 200 300 איש כ"י
וכולם ממשיכים לעלות וממשיכים למות שם
בהר הבית המוסלמים מאוד נזהרו כי יודעים שזה סכנת מות
עכשיו גם אנחנו יודעים לצערנו
מה שצריך לעשות זה איצטדיון ענק שיכיל 300 אלף איש וזה יהיה הכי בטוח
אממהה זה עולה המון כסף וזה לא מה שדחוף למשרד התרבות או כל משרד אחר שיהיה לחרדים
הילולה וזה יהיה גם כשפרוש יהיה בקואליציה

הללוהו ב ו

משתמש מקצוען
׳מעריב׳: טרגדיה במירון: במהלך תרגיל היערכות וסיור שנערך היום במקום לקראת ההילולה השנה, לקה טפסר משנה אליק אלבז, בן 48 תושב פ״ת, המשמש כיועץ השר לביטחון פנים לענייני כבאות בדום לב, התמוטט ונפטר. האירוע התרחש בעת שהשר לביטחון פנים ערך סיור במקום עם נציב שירותי הכבאות.
גורם בכבאות מסר: “

בשל פרסומים שגויים בעקבות מותו של טפסר משנה אליק אלבז ז”ל, אבקש לעשות סדר בדברים:

האירוע הטראגי לא התרחש בעת סיור של השר במירון (השר בכלל שהה באותו הזמן בטקס יום העצמאות של המשטרה במטה הארצי בירושלים).
אליק אלבז ז”ל היה ביום גיבוש של אנשי המזכירות הביטחונית בלשכת השר, יום גיבוש שהתקיים בשביל ישראל. במהלך ההליכה אלבז ז”ל התמוטט ונפטר.

הוא אכן היה הנציג של שירותי הכבאות וההצלה בלשכת השר בר-לב.
מחרתיים (שלישי) הוא היה אמור לקבל דרגת טפסר משנה בטקס בהשתתפות השר.
למרבה הצער, קרה האסון, ואליק אלבז הועלה לדרגת טפסר משנה היום לאחר מותו."

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בהרבה קהילות,
בסלונים למשל כבר "תפסו" למעלה מאלף כרטיסים לליל ל"ג בעומר
זה פשוט חוצפה אמרו שיהיה שהכרטיסים יחולקו בשוויון ללא פרוטקציות אלא כל הקודם זוכה, וכבר תרבות הקשרים נכנסה... אם בזה זה ככה, אז איך יהיה כל ההצהרות וההודעות וההנחיות.
מה כי אני לא שייך לחסידות כלשהי אין לי זכות לנסות לתפוס ראשון כשתפתח המכירה.

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה שלא יהיה השנה
יש לי רק בקשה אחת!
תשמרו על עצמכם! ואל תדחפו!!!

אבי מירושלים

משתמש פעיל
כאחד שהיה שם שנה שעברה וראה הכול מול עיניו כולל כל ההחיאות והגופות המכוסות.
אני ומשפחתי לא הולכים לסוע.
ועוד הרבה אנשים שאני מכיר כך שדוחס כמו שנה שעברה וודאי שלא יהיה.
וגם אם הכול היה פתוח רגיל היה יותר ריק.
וחוץ מזה הציבור שלנו התבגר מאוד בנושא הדחיפות עיין ערך הלוויה של מרן שר התורה זצ"ל.
שהיה שם מאות אלפים, ולא דחפו שם כלום, כולם עמדו בצורה שלא יהיה דחיפות.
(למעט בבית העלמין שהיה קצת דחיפות ומי שראה זה היה קבוצה קטנה מאוד של נערים צעירים)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה