קבוצה למכירת והחלפת כרטיסים לתחבורה ציבורית
קבוצה למכירת והחלפת כרטיסים לרכבים פרטיים
קבוצה למכירת והחלפת כרטיסים לתחבורה ציבורית
קבוצה למכירת והחלפת כרטיסים לרכבים פרטיים
יהיו שאטליםלהבנתי גם השנה לא מתוכננים שאטלים לעבר האוטובוסים בחזור.
הם פותחים ביום שישי לפני שבתמופיע באיזה מקום מה הנוהל במוצ"ש שאחר לג בעומר, הכבישים עדיין סגורים לרכבים פרטיים? יש איזשהו פרסום בנושא?
ממש לא לפי המפה שראיתיהאם אמורה להיות בעיות גישה לצפת בליל או ביום ל"ג בעומר ???
(חסימות / מחסומים וכדו')
פורסם היוםהאם אמורה להיות בעיות גישה לצפת בליל או ביום ל"ג בעומר ???
(חסימות / מחסומים וכדו')
אני גם שמעתי מהרבה אנשים [לא מחוגי הקנאים] שהם לא חושבים לעזוב את מירון אחרי ארבע שעות ואין כמעט אפשרות לאכוף את זה אני מקווה שהרוב כן יעזבו את ההר מרצון רק שלא יפנו בכוח כי בכזה ציבור ענק זה עלול להסתיים במרחץ דמים רח"ל, אבל בכל מקרה נראה לי שהמשטרה לא באמת תעצור את כל האוטבוסים והתחבורה להר כי זה יגרום לכעוס אדיר ולעומסים מטורפים ולקריסה כללית גדולה מאוד...אני לא נוסע השנה למירון!
אבל שאלתי כמה שנוסעים בקביעות ושמשקעים בזה זמן וכו' הם אמרו לי מפורש שלא יצאו אחרי 4 שעות אין להם ספק בזה
מה שאומר שהתוכנית הזו לא באמת הולכת להצליח
וזה גם הענין הגדול של חי רוטל לתרום אוכל ומשקה להילולא כדי שהציבור יאכל ישתה וישמח...כמו שאחרי הריקודים החתן מחלק ברכות,
כששמחים עם רשב"י יש גם ישועות.
אבל מטרת הנסיעה היא בשביל לשמוח עם רשב"י
"לאכול ולשתות ולשמוח"
אם המשטרה תשב בשקט ולא תעשה כלום, ההילולה תתנהל בסדר מופתי גם אם כולם כולם לא ייצייתו להנחייות.אני גם שמעתי מהרבה אנשים [לא מחוגי הקנאים] שהם לא חושבים לעזוב את מירון אחרי ארבע שעות ואין כמעט אפשרות לאכוף את זה אני מקווה שהרוב כן יעזבו את ההר מרצון רק שלא יפנו בכוח כי בכזה ציבור ענק זה עלול להסתיים במרחץ דמים רח"ל, אבל בכל מקרה נראה לי שהמשטרה לא באמת תעצור את כל האוטבוסים והתחבורה להר כי זה יגרום לכעוס אדיר ולעומסים מטורפים ולקריסה כללית גדולה מאוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: