אנשים מספרים שההר סגור כבר כמה שבועות, ואין כניסה לרכבים עד הציון.12.5.2022 13:47
מירון תשפ״ב: ע״פ הודעת השר מתן כהנא - הר מירון יהיה סגור! למבקרים מיום ראשון הקרוב.
מה זה אומר? עד מתי?
הודיעו שיתחשבו בפקקים ועיכוביםמישהוא יודע מה יהיה במקרה של איחור האוטובוסים
מהי תחנת המוצא שלך ומה זמן נסיעה הוקצה לך?מישהוא יודע מה יהיה במקרה של איחור האוטובוסים
אל תאמין לאנשים מספרים אני הייתי לפני שבוע עליתי עד למעלה ברכב.אנשים מספרים שההר סגור כבר כמה שבועות, ואין כניסה לרכבים עד הציון.
או ברגל או בשטאלים.
אז בבקשה שלא ימכרו לוקשים לציבור!
לא לא הולך להשתנות כלום עד לג בעומר....
ביום שישי כבר לא נתנואל תאמין לאנשים מספרים אני הייתי לפני שבוע עליתי עד למעלה ברכב.
בלי להשוות מי שראה את ההתפרעות בלוויה ביום שישי זה מה שקורה שיש קיצונים ספוילר לקראת לג בעומר.
אל תתנו לקיצונים להפריע לכולנו אתה רואים באלגן שימו יד על הכתף שלהם אחד אחד בנחישות ורגישות לקחת אותם הצידה ולבקש תנו לנו לחזור בשלום הביתה.
זה עבר בתקנות ויהיה דוחותא"א לאכוף את ה4 שעות שהיה בג"ץ לא אישר להם לתת דוחות.
הולך להיות בלאגן!!!!!!!!
לצערי הרב יש הדלקה אחת של בויאן וגם היא הולכת להיות סגורה (ל4,200 איש) !מה לו"ז ההדלקות במירון ?
הולך להיות אירוע סגור כאשר במהלכו אין אישורי שהיה על ההר כללהארוע לזכר הנספים במירון למי מיועד? רק למשפחות? הם באמת הולכות להשתתף בו? אני זקוקה למידע האם זה הולך להיות ארוע המוני או סגור ומצומצם?
לא מגיעים למירון למטרה ספציפית? אמורים לפתוח שם מוקדי תעסוקה?אין טעם שאנשים יבואו למירון וישתעממו..
קלעת בהבנת החוט המקשר בין כלל ההגבלות.אין טעם שאנשים יבואו למירון וישתעממו.. לא יקרה כלום עם קצת יחשבו עליהם
ממש לא רלוונטי.עם כל הצער והגיון, פטירתם באמצע הילולא קדושה לא הופכת אותם לקדושים.
כל הכבוד על רגישותך, לא נראה לי שזה רלוונטי לענין.
אגב, גיס של אחד מהההרוגים גם אמר לי את הדברים הנ"ל.
מה זה להרוס את מירון? מירון זה בערך אלפיים שנה ההדלקה מקסימום כמה מאות שנים בודדות שאר ההדלקות פחות מ30 שנה וזה כבר נהיה מצווה מן התורה שאפילו אחרי מה שקרה אסור לבטל את זה.לצערי הרב יש הדלקה אחת של בויאן וגם היא הולכת להיות סגורה (ל4,200 איש) !
שערורייה, אני מאוד מעריך את טסלר והתרשמתי מאוד והכל אבל נראה שיש פה גורמים שבחסות האסון מנסים להרוס את מירון
לא היה קורא כלום עם בזמן שיש 15 אלף איש בכל ההר יהיה גם הדלקה אחת ללילה לבוקר צהריים אני לא חושד באף אחד שיחכה כל כך הרבה שעות.. לפחות היה אפשר לעשות הדלקה שפותחת את לג בעומר של בויאן והדלקה מסיימת (וודאי שאף אחד לא יישאר בהר כל כך הרבה שעות בשביל זה) אין טעם שאנשים יבואו למירון וישתעממו.. לא יקרה כלום עם קצת יחשבו עליהם
זה כמו שתתחיל להתדיין אם כל ז''ל הוא באמת לברכה...למה זה כואב לך שהם קרואים קדושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: