הכרטיס תקף ל 4 שעות, ויש רק הדלקה אחת ואין אוכל ואין דוכנים (הכל יהיה למטה)מילא לא להכניס אנשים להר כשיראו שיש כמות מעל המותר בתוך ההר, זה אני מבין שאפשרי, אבל איך יוכלו לרוקן את ההר?
יש הרבה "חכמים" שעשרות שנים נוסעים להתפלל יום שלם ויש כאלה שללילה שלם ויש לחצי יום וכו' תכל'ס הרבה אנשים יהיה להם אינטרס להישאר מעבר ל- 4 שעות, בנוסף לא הגיוני שסומכים על משמעת הציבור, יותר הגיוני שיש להם אפשרות לאכוף את זה , וע"כ שאלתי - איך יאכפו?!הכרטיס תקף ל 4 שעות, ויש רק הדלקה אחת ואין אוכל ואין דוכנים (הכל יהיה למטה)
לדעתי אפשר ב4 שעות לגמור ספר תהילים שלם + ריקודים+ כניסה לציון
אלא אם כן יהיו כמה "חכמים" שיחליטו לעשות בלגן
אם הציבור יהיה ממושמע הכל יהיה בסדר!
ואם לא, אז...
כמה אנשים כאלה יש?להתפלל יום שלם
אם תהיה להם את הרגישות לזהות את האנשים האלו.כמה אנשים כאלה יש?
שבאמת מתפללים יום שלם? 100? 200?
אם זה כבר יסתדרו...
נראה לי שאלו שהיו רגילים להתפלל יום שלם ישמעו להנחיותאם תהיה להם את הרגישות לזהות את האנשים האלו.
אני מקווה שהפרוייקטורים באמת עשו חשבון של הכככל, והם יודעים שיהיהו מסתננים, והקנאים עצבניים, והם לא עולים על האטובוסים, והאנשים לא יפנו את ההר מעצמם, וכו וכו...כי אחרת המצב גרוע...יש הרבה "חכמים" שעשרות שנים נוסעים להתפלל יום שלם ויש כאלה שללילה שלם ויש לחצי יום וכו' תכל'ס הרבה אנשים יהיה להם אינטרס להישאר מעבר ל- 4 שעות, בנוסף לא הגיוני שסומכים על משמעת הציבור, יותר הגיוני שיש להם אפשרות לאכוף את זה , וע"כ שאלתי - איך יאכפו?!
כמו שביקשו שנה שעברה. וזה עזר....רק כשהתחילו לראות יותר מדי אלונקות...אולי יבקשו יפה במערכת הכריזה?
אף אחד לא חושש מקריסה כתוצאה מכמות אנשים.למיטב ידיעתי היה מדובר בפחות
גם בווידיאו ששידרו מהמקום - אהממממ זה היה נראה הרבה פחות ובעיקר .. (לא נתאר את סגנון הנצפים)
אבל נניח לזה . בא נגיד שמדובר אפילו ב5000 שיצליחו להסתנן בו זמנית
- 5000 איש זה נשמע לך המון
אבל אני אפתיע אותך - זה לא גורם לקריסה..
באירוע בתולדות אהרון היה הרבה יותר אנשים בו זמנית ממה שמותר עכשיו + ה5000 ...
במיוחד לא אם הם אנשים חכמים בדיוק כמוך ויודעים מלפני שנתיים שיש איזה 5000 פורעי חוק (לדבריך--) ומכניסים את שאר הקהל בהתאם---
ההערכה שקיבלנו הערב ממפעילי מערך מכירת הכרטיסים היא כי ההוראה לפתיחת האפשרות לרכישה באמצעות נדרים פלוס תתקבל מחר בצהריים.
אנו מקווים שלא יהיו דחיות מצידם.
אנחנו בס"ד ערוכים ומוכנים בכל הדרוש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: