@ישראלה ישראלי זה בשבילך. במיוחד. ספיישל פור יור
[וגם לכל מי שלא אוהב עוגות עם שוקולד [יש דבר כזה?]
בלי שוקולד [טוב רק בערך. למה? בהמשך]
ו--------
בלי מיקסר!
אצבעות אגוזים נימוחות. רכות. כאלו שגם ילדים אוהבים.
אבל האמת-
תשמרו אותם למבוגרים. לילדים תנו ביסקויטים
תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות
2 כוסות קמח מלא
2 ביצים
1 כוס סוכר
2.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס ריצ' גולמי או חלב סויה
מערבבים את כל הרכיבים בקערה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.
מצננים את העוגה ופורסים למלבנים.
עד כאן גירסא ללא שוקולד.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"אה, אבל אנחנו רוצים עם שוקולד----"
רוצים?
תקבלו.
ממיסים 150 גרם שוקולד מריר עם כף וחצי שמן.
טובלים את לשונות האגוזים באחד הקצוות בשוקולד. מניחים על מגש לייבוש.
מסירים בעדינות מהמגש כל שהלשונות לא ישברו. מומלץ להשתמש בתרווד.
צריך שו"ת?
כי כבר קשה לי לחשוב על שאלות.
ננסה?
ננסה!
1. אין לי אגוזים טחונים יש לי שקדים טחונים, אפשר? כן. הטעם יהיה שונה
2. אפשר אבקת אפיה במקום סודה לשתיה? אפשר. האמת שלי נגמר האבקת אפיה אז הלכתי על הסודה לשתיה. 1 כף.
3. הילדים שלי מאוד אוהבים אגוזים, מה נעשה? תני להם. או שתחביאי במקפיא הרחק מעיניהם הבולשות וידיהם החוטפות. או שתאכלו ביסקויטים ותנו לילדים את אלו
4. אפשר שמן קוקוס? לא יודעת למה עלתה לי השאלה הזו. אבל כן, אפשר
5. אין לי קמח מלא, גם לא אוהבים אצלינו, יותר מדי בריא, אפשר קמח לבן? אפשר.
6. אני רוצה לשדרג את המראה, אפשר? בטח. טובלים את 2 הקצות בשוקולד מומס. אפשר גם לזלף פסי שוקולד לבן במקומות שאין בהם שוקולד מריר.
7. אני ממש אוהבת ללכלך את המיקסר. אפשר להכין בו? בטח. כל עוד אני לא שוטפת לך את הכלים.
8. אין לי עוד שאלות עם **** אז נוותר עליהם? כן. נוותר.
[וגם לכל מי שלא אוהב עוגות עם שוקולד [יש דבר כזה?]
בלי שוקולד [טוב רק בערך. למה? בהמשך]
ו--------
בלי מיקסר!
אצבעות אגוזים נימוחות. רכות. כאלו שגם ילדים אוהבים.
אבל האמת-
תשמרו אותם למבוגרים. לילדים תנו ביסקויטים
תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיות
2 כוסות קמח מלא
2 ביצים
1 כוס סוכר
2.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס ריצ' גולמי או חלב סויה
מערבבים את כל הרכיבים בקערה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע ויבשה.
מצננים את העוגה ופורסים למלבנים.
עד כאן גירסא ללא שוקולד.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"אה, אבל אנחנו רוצים עם שוקולד----"
רוצים?
תקבלו.
ממיסים 150 גרם שוקולד מריר עם כף וחצי שמן.
טובלים את לשונות האגוזים באחד הקצוות בשוקולד. מניחים על מגש לייבוש.
מסירים בעדינות מהמגש כל שהלשונות לא ישברו. מומלץ להשתמש בתרווד.
צריך שו"ת?
כי כבר קשה לי לחשוב על שאלות.
ננסה?
ננסה!
1. אין לי אגוזים טחונים יש לי שקדים טחונים, אפשר? כן. הטעם יהיה שונה
2. אפשר אבקת אפיה במקום סודה לשתיה? אפשר. האמת שלי נגמר האבקת אפיה אז הלכתי על הסודה לשתיה. 1 כף.
3. הילדים שלי מאוד אוהבים אגוזים, מה נעשה? תני להם. או שתחביאי במקפיא הרחק מעיניהם הבולשות וידיהם החוטפות. או שתאכלו ביסקויטים ותנו לילדים את אלו
4. אפשר שמן קוקוס? לא יודעת למה עלתה לי השאלה הזו. אבל כן, אפשר
5. אין לי קמח מלא, גם לא אוהבים אצלינו, יותר מדי בריא, אפשר קמח לבן? אפשר.
6. אני רוצה לשדרג את המראה, אפשר? בטח. טובלים את 2 הקצות בשוקולד מומס. אפשר גם לזלף פסי שוקולד לבן במקומות שאין בהם שוקולד מריר.
7. אני ממש אוהבת ללכלך את המיקסר. אפשר להכין בו? בטח. כל עוד אני לא שוטפת לך את הכלים.
8. אין לי עוד שאלות עם **** אז נוותר עליהם? כן. נוותר.