ובאמת סליחה, אבל אני לא הייתי רצה לדבר עם חמותי על כלום אם הכותרת מבחינתה היא 'הבעיות הנפשיות שלי'....
את מבינה שזה נשמע גרוע?כעת, בני הוא צדיק ממש הלוואי על כל עם ישראל - הוא כנראה יודע מה קרה - אך מחליט וכנראה בצדק לא לשתף אותי - כי יתכן ואני אפגע, יתכן והוא יודע, יודע שזה לא יעזור. יתכן שהוא גם חשוף לבעיות הנפשיות שלה (מילים קשות? מקווה שתבינו את העניין, ולא תספרו לכלתי שכך אמרתי עליה! ואם כן תחליטו לספר תאמרו לה שאני אומרת קבוע שלכ בן אדם יש בעיות נפשיות - גם לי!) ולכן הוא מחליט לא לספר.
צודקת במאה אחוז!הי בנות נראה שלקחתן את המילים בעיות נפשיות למשמעות הטבעית שלהן, אבל בעלת אשכולנו ציינה שאצלה זה תיאור לכל אדם רגיל שיש לו עוד מה לעשות בעולם עם מידותיו, ונראה שהתכוונה לומר -הבאגים שלה, או בקיצור המקומות הרגישים שלה...
אז פליז אל תתפסנה למילים במשמעות שלכם אלא לפי כוונת המשורר.
אפפעם אין המלצה חד משמעית.שוויגעריות, תפסו מרחק.
בגלל שציטטת אותי, אני רק מזכירה שהציטוט הזה הוא מה שהבאתי בשם ניקית אחרת שביקשה ממני לכתוב באישי.אפפעם אין המלצה חד משמעית.
הרבה פעמים הכלה מחכה ליחס. לבירור. למאמץ. לנסיון לעשות לה טוב יותר.
וכמו שמציק הנדנוד והחפירה מציקה ההתעלמות ואי המאמץ.
לא היה לי איך לצטט אותה..בגלל שציטטת אותי, אני רק מזכירה שהציטוט הזה הוא מה שהבאתי בשם ניקית אחרת שביקשה ממני לכתוב באישי.
תגובה שיפוטית מאדאני, [בתור כלה! לא שוויגער] לא מסוגלת להבין התנהגות של כלה סנובית, אפשר לחשוב שהיא עושה טובה פה למישהו, כשהיא מחליטה ברוב טובה להיות נחמדה בחזרה לשוויגער שלה [וזה לא מובן מאליו שוויגער שנחמדה אליך!!!!!]
היא לא חייבת כלום לאף אחד, מותר לה לשקוע במצבי רוח שלה, אך שלא תתפלא אחר כך שמקטלגים אותה כסנובית קרה... זה הכל.
נשמע סיפור יוצא דופן בהחלט!!!!!!!!תגובה שיפוטית מאד
יש כ"כ הרבה סיבות חוץ מאשר סנובית...
מכירה סיפור שהכלה קיבלה הוראה מרב להתרחק- למען שלום הבית שלהם!
וכל המשפחה קיטלגו אותה כסנובית, והשויגער ניסתה לרחרח, לשאול, לחפור וכו'
והיא שתקה ושתקה והמשיכה להתרחק בהוראת הרב למען הזוגיות ולמען בעלה.
אף פעם אי אפשר לשפוט!!
זה הסתיים כשהם עברו דירה לחו"ל בהוראת אחד הרבנים הגדולים!
כעת, בני הוא צדיק ממש הלוואי על כל עם ישראל - הוא כנראה יודע מה קרה - אך מחליט וכנראה בצדק לא לשתף אותי - כי יתכן ואני אפגע, יתכן והוא יודע, יודע שזה לא יעזור. יתכן שהוא גם חשוף לבעיות הנפשיות שלה (מילים קשות? מקווה שתבינו את העניין, ולא תספרו לכלתי שכך אמרתי עליה! ואם כן תחליטו לספר תאמרו לה שאני אומרת קבוע שלכ בן אדם יש בעיות נפשיות - גם לי!) ולכן הוא מחליט לא לספר.
אהממנשמע סיפור יוצא דופן בהחלט!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: