עונה בתור כלה -
את כותבת ש"יום אחד" היא התחילה להתרחק.
נסי להיזכר מה היה לפני היום האחד הזה, דברים כאלה לא קורים סתם,
אולי היא הייתה אצלכם והעירו לה/סבלה מחפרנות יתר/התערבות יתר? אלו הסיבות הנפוצות.
אם היא לא מרגישה בנוח, היא כנראה לא תגיד לך את הסיבה, הפתרון היחידי הוא להתרחק...
כן אבל לא לכולם יש גישה למרות שהם נשים עם חכמת נשים אבל פשוט לא מכירות אף אחת באופן אישי בפרוגאפשר הרבה לקבל כיוונים לחשיבה מהאשכול שהיה פה לא מזמן בחכמת נשים על הורים מתערבים
שווה ציטוט!!!!עדיין לא שוויגער..
רק לא דרך הבעל.. התחושה הכי רעה (לכל אדם), זה שמדברים עליו מאחורי הגב, גם אם רוצים הכי בטובתו.
זה כנראה נתון לדיון.עדיין לא שוויגער..
רק לא דרך הבעל.. התחושה הכי רעה (לכל אדם), זה שמדברים עליו מאחורי הגב, גם אם רוצים הכי בטובתו.
הסיפור שלה נשמע קצת שונה!בכו"ז היא לא ניתקה קשר!עונה בתור מישהי שמכירה כזו סיטואציה..
הגברת ניתקה קשר עם העולם. שויגער, חברות וכו'.
כשהשויגער שאלה את הבן, הוא לא שיתף פעולה וכמובן יידע את אשתו.
עדיין אין סוף לסיפור
סליחה שלא עזרתי
זה מאוד ספציפי, נסי לחשוב על מציאות שיש בעיה בין הכלה לבן של פותחת השרשור, במקרה כזה פניה לבעל-הבן יכולה רק להחמיר את המצב ולא לעזור, פותחת השרשור לא ציינה איך הבן מתנהג, ממשיך להתקשר כרגיל, קופצים לשבתות וכו על זה הדרך בנורמה שהם רגילים...זה כנראה נתון לדיון.
אני חושבת שזה פתרון נפלא. הייתי מעדיפה לפתור קונפליקט עם חמותי (לו היה לי) דרך תווך של בעל. זה הרבה יותר נעים ופחות חזיתי.
עיצה קטנה. והיא מנחה אותי בכל מערכות היחסים המשפחתיים, ככלה, כשויגר, כגיסה ועוד...: נסי לא לקחת באופן אישי את ההתנהגות. יש עוד הרבה סיבות לריחוק שלא בהכרח קשורות אליך. אם תצליחי להתנטרל מרגשות כעס ואשמה ותצליחי לשמור על ניטרליות, סביר להניח שהענינים ישובו לסדרם. כלתך תראה שאת לא נפגעת, ובמילים אחרות, את מצליחה להכיל את ההתנהגות ה"נערית" שלה. הרי מבין שתיכן את הבוגרת ולמרות שהקשר הוא הדדי עדין יש לך יכולת לאחוז במושכות ולהוביל את הקשר ממקום נקי שלא מתבחשש ולא נכנס למעגל הקסמים הזה של עלבון, ריחוק, תמיהה, בירור ועוד עלבון וכו...
הצלחות וסיע"ד והלוואי שנדע תמיד לעשות הטוב והנכון.
לפי מה שנראה יום אחד קרה משהו,
כעת! אחר שאני יודעת שקרה משהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: