האיזור של השישה עשר, הארבעה, הסיירת הירושלמית, והרחובות הקטנים יותר שיוצאים מהם.אשמח לשמוע מהם הרחובות של מרכז פסגת זאב/הרחובות המתאמים לציבור הלטאי
גם חיל האווירהאיזור של השישה עשר, הארבעה, הסיירת הירושלמית, והרחובות הקטנים יותר שיוצאים מהם.
נכון, הוא מקיף את כל האיזור הזה.גם חיל האוויר
לא יודעת מה עפו פה על הערבים של פסגת זאבחוץ מנושא הערבים כמובן שזה כל אחד עושה את שיקוליו..
הערבים בפ"ז כשוכרים או קונים?
כתושבת פסגת זאב מרכז אני נתקלת בהם בדיוק איפה ששאר תושבי ירושלים נתקלים בהם - כמנקי רחובות, פועלי בניין, נהגי אוטובוסים וכו'. ממש לא כתושבים באיזור או בגינות או סתם ברחוב.
ברור שרמה ד' עדיין בבניה.חשבתי ברצינות לעבור לבית שמש רמה ד' בדקתי חקרתי לעומק באתי ראיתי והתאכזבתי
מקום שנראה כמו פנימיה למגורים מלא אבק בלי עץ אחד לרפואה והזנחה סביבתית מחרידה
בררתי אצל חברים בוגרי הישיבה שלי (ליטאית מהטופ) שגרים שם והם גם ממש לא גילו התלהבות יתירה בלשון המעטה מרמת האוכלוסייה שרובה חסידית ויש גם המון מודרנים מתמיהים, עם סייג שיתכן שבעתיד דברים ישתנו
איך אמר לי חבר שמבין דבר או שניים להגיע לרמת האברכים של ירושלים ובני ברק נראה בלתי אפשרי לפחות בעשור הקרוב, וכל אחד יעשה את שיקוליו הוא.
כשהתמימות הירושלמית פוגשת את הציניות הבני ברקית.....אחרי הוויכוחים הסוערים בעניין גילה רציתי לבדוק אם מי הצדק אם הניק שהודיע מראש שהוא לא אובייקטיבי או עם ניק אחר שמקפיד להשמיץ על רקע אישי ופחות עם נתונים, אז התקשרתי לקרוב משפחה מגילה (אברך מיינסטרים!!!) וביקשתי ממנו להוכיח לי מי צודק והוא אמר לי פשוט לבדוק מספר קולות בבחירות האחרונות בשכונה שכל מצביעי דגל שם הם אך ורק משפחות ליטאיות שזה חוץ מעוד קהילה גדולה איכותית ומפוארת של אברכים בני תורה (זעפרני) שהצביעו ש"ס ולהלן התוצאות 538 קולות וכולם מאזור קטן של גילה א' לעומת למשל פסגת זאב שמשתרע על פני כמה קהילות ואזורים במרחקים גדולים ששם יש 801 קולות. (ומבחינת הגירה שלילית דווקא זה אחד השכונות עם גידול במספק הקולות)
כמו"כ בדיקה פשוטה באתר של העירייה יש בגילה 3 גני ילדים לבנים בכל גיל ו3 גני בנות בכל גיל!!!! חוץ מהגנים והחיידר של בני תורה.
בית יעקב גילה עד כיתה ז', ובכיתה א' יש 3 כיתות במחזור!!! חיידר עד כיתה ז'
יש גם וגםהערבים בפ"ז כשוכרים או קונים?
זה שהם נוצרים זה מעלה או גרעון או מהיש גם וגם
יש לי 2 בבניין שלי, והם ערבים נוצרים
לא יודעת להגיד לך על השאר מה הם...
מעלהזה שהם נוצרים זה מעלה או גרעון או מה
באיזה איזור בפסגת זאב?יש גם וגם
יש לי 2 בבניין שלי, והם ערבים נוצרים
לא יודעת להגיד לך על השאר מה הם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: