הסכום של הקנייה הוא 100 או 99?אני מנסה לעשות הזמנה בסטפאין וזה נתקע בשלב הזנת הקוד
מישהי נתקלה בזה?
מה עושים?
הסכום של הקנייה הוא 100 או 99?אני מנסה לעשות הזמנה בסטפאין וזה נתקע בשלב הזנת הקוד
מישהי נתקלה בזה?
מה עושים?
119 אחרי ההנחההסכום של הקנייה הוא 100 או 99?
תבדקי אם סימנת את האופציה של המשלוח - לפעמים זה לא מסומן ותוקע את התשלום (בצד ימין של המסך, לסמן באחד העיגולים את אופציית המשלוח המועדפת)119 אחרי ההנחה
לא כולל משלוח? (צריך 100 ש"ח נטו בלי המשלוח)119 אחרי ההנחה
יש לי גרו, אשמח להחליף תמורת אמזון. אני רק רוצה לוודא קודם שאפשר להזמין עם הקוד גיפטקארד, כי אם לא - לא שווה בגלל המיסים.אני מחפשת גרו או קסטרו גם לי יש אמזון להחלפה
אזל המלאימי שלא ראתה (כמוני...)
הוסיפו באתר פועלים הטבה באמזון:
50$ בקניה מעל 100$
אויאזל המלאי
לי יש, ואני מעוניינת.אין לה
עוד מישהו?
יש לייש לי סטפ אין בתמורה לגילטי, למי יש?
או שיש למישהי שלא מימשה?
אשמח תודה!
כן אשמח בפרטייש לי
צריכה עדיין?
לכל הפונים באישייש לי קסטרו תמורת גרו
מישהו רוצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: