לא היא כן שווה המנות שקונם בלי ההנחה של הקופון עולות 150 בשווי של יותר ממאתים שקלהשאלה אם הארוחה שמקבלים עם הקופון באמת שווה או בגלל שזה בהנחה מביאים מנה פשוטה
ועם ההנחה זה ממש מעולה אחלה מחיר
לא היא כן שווה המנות שקונם בלי ההנחה של הקופון עולות 150 בשווי של יותר ממאתים שקלהשאלה אם הארוחה שמקבלים עם הקופון באמת שווה או בגלל שזה בהנחה מביאים מנה פשוטה
אבל נראה לי כבר אין את הקופון הזה...לא היא כן שווה המנות שקונם בלי ההנחה של הקופון עולות 150 בשווי של יותר ממאתים שקל
ועם ההנחה זה ממש מעולה אחלה מחיר
שלחתי לך באישימעוניין באמזון או בקסטרו או גם וגם תמורת סטפאין או גרופון
מאמין שיחזור בזמן הקרובאבל נראה לי כבר אין את הקופון הזה...
באסה
מתי?מאמין שיחזור בזמן הקרוב
לא מחייב בגרופון זה המחירים שלהם כל השנה תמיד שווה לבדוק שם לפעמים אטרקציות וכד' בקיצור הכלמתי?
מחר היום האחרון של המבצע
לי יש גרופון ומעוניינת בקאסטרו.יש לי קופון בקסטרו
מעוניינת באמזון בתמורה
אשמח לקופון של קסטרויש לי קופון בקסטרו
מעוניינת באמזון בתמורה
לי יש אמזון, ומעוניין או בקסטרו או בגרולי יש גרופון ומעוניינת בקאסטרו.
אולי למישהו יש אמזון ומעניין בגרופון?
[נעשה מעגל משולש...]
אם אין לך מה לקנות אני אשמח לקבלמה אפשר לקנות באמזון?
רציתי עכשיו להוריד את הקופון לפסקדוס ולא מצאתי אותו
אפשר קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: