אשמח לקישורים מומלצים מגילטי.למי שיש גילטי מיותר אשמח מאוד לקבל
יש לי 2 סטפ אין ו2 וגילטי בתמורה לקסטרואשמח לקופונים מיותרים, למי שאין בהם צורך....
(באישי)
לפי מה שאת משתמשת לדוג' אסתי לאודר יוצא 65 ש"ח כולל משלוח (25 ש"ח)אשמח לקישורים מומלצים מגילטי.
זה מתעדכן אחרי התשלום...למה כשאני מכניסה את הקוד בגרו יורד לי המחיר של המשלוח למשל בטיטולים זה עולה 199+15 וזה יוצא 129 במקום 144?
זה מתעדכן אחרי התשלום...
השימרים של עופרה, משתמשת בזה גם בתור צלליות. איכותיות ומהממןת! זה עולה בכל מקום קרוב ל200 ש"ח יצא לי עם הקופון ב62 כולל משלוחאשמח לקישורים מומלצים מגילטי.
יש לי, שולחת באישילמי שיש סטפ אין מיותר,אשמח.
השימרים של עופרה, משתמשת בזה גם בתור צלליות. איכותיות ומהממןת! זה עולה בכל מקום קרוב ל200 ש"ח יצא לי עם הקופון ב62 כולל משלוח
ויש גם את המסיכת בוץ של פרומיס
מעוניינת בקופונים לאמזון או גרו.
תמורת סטפ אין או גילטי.
בפלטה הזו יש כמה גוונים שאת יכולה לשחק, הזמנתי בחמישי והיום זה כבר הגיע אלייהיי, על איזה מהגוונים של השימרים את ממליצה? מחפשת בעיקר בשביל ליצור הארות בפנים
ואפשר לינק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: