כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון לצ'יפס כמו בחנות ביג בייט

ארי62

משתמש פעיל
@*טובית*
הקפואים יותר פריכים זה לא בגלל הטמפרטורה אלא בשל העובדה שהם עוברים במפעל חצי טיגון ואז מוקפאים.
הטיגון בשני מחזורים הוא שנותן את הפריכות.
בדיוק. מנסיון להקפיא זה נחמד.. אבל מה שהכי עושה את זה זה טיגון כ3 דק', להוציא , וכשמתקרר להחזיר לטיגון סופי.. הרבה זמן אני עושה ככה עד שלאחרונה ראיתי בצפסיות למינהן שהם מטגנים ציפס חצי מטוגן.
ועוד משהו יש שאוהבים ציפס דק דק, לדעתי את עושים אותו מעט עבה זה יוצא יותר רך בפנים-קריספי בחוץ
 

אום

משתמש מקצוען
בי-ם, מישהי יודעת איפה משיגים?
1595507295530.png
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ובעקבות האשכול הזה אני שואלת:

למה רק בירושלים יש את כל החנויות הטעימות האלה??? ועוד יש שם עשרות...
מכל הגוונים והסוגים ,

ואילו בבני ברק- נחמד, אשדוד- עדיף לא לדבר
ובשאר ערי הארץ גם לא נראה לי יש דברים דומים

אשמח שתחכימו אותי...
באמת לא פיר! אולי תרימי את הכפפה ותפתחי חנות מבוקשת....
 

אדלי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נפתח בבני ברק מול גן ורשא
 

קרעפט

משתמש מקצוען
לדעתי התפוחי אדמה עוברים ריכוך ע"י השריה של הציפסים באבקת אפיה.
 

דפה

משתמש מקצוען
קניתי את התבלין לצ'יפס, זה ממש טעים, אבל ממש לא מגיע לשל ביג בייט, סורי.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
פשוט.
אחרי הטיגון להעביר ישר למסננת.
לא נייר סופג.
זה נשאר קראנצ'י ועסיסי.
היא מחפשת את המתכון לציפס ספייסי..
וענו כאן שיש תבלין מיוחד לצ'יפס .
ראיתי בשערי רווחה תבלין עם כיתובים באנגלית שגם מיועד לצ'יפס, והוא עולה לא פחות מ17 שקל.
אם יש מישהי שהספיקה לקנות את התבלין שהומלץ כאן, אשמח אם תעדכן אם אמנם הטעם הספייסי של ביג בייט..
שאלתי את המוכר השבוע מה התיבול וענה לי שבעל הבית מכין את זה בסוד...
 

דפה

משתמש מקצוען
היא מחפשת את המתכון לציפס ספייסי..
וענו כאן שיש תבלין מיוחד לצ'יפס .
ראיתי בשערי רווחה תבלין עם כיתובים באנגלית שגם מיועד לצ'יפס, והוא עולה לא פחות מ17 שקל.
אם יש מישהי שהספיקה לקנות את התבלין שהומלץ כאן, אשמח אם תעדכן אם אמנם הטעם הספייסי של ביג בייט..
שאלתי את המוכר השבוע מה התיבול וענה לי שבעל הבית מכין את זה בסוד...
אני כבר עניתי למעלה, קניתי, טעים , אבל ממש ממש לא מתקרב לביג בייט.
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני כבר עניתי למעלה, קניתי, טעים , אבל ממש ממש לא מתקרב לביג בייט.
אם את רוצה לנסות משהוא טעים
אני לא זוכרת את הטעם ביג בייט
אבל אני שמה בצ'יפס שאני מכינה-
- תבלין פיצה מוכן של דרומה + מלח ויש אפשרות להוסיף מעט אבקת שום יוצא משובח מאוד.
יוצא יאמי, חלומי תכיני כפול 3 בתקווה שיספיק לך :)
כי אצלי בבית אני מכינה כמויות מסחריות ואף פעם לא נשאר זכר שריד ופליט.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אם את רוצה לנסות משהוא טעים
אני לא זוכרת את הטעם ביג בייט
אבל אני שמה בצ'יפס שאני מכינה-
- תבלין פיצה מוכן של דרומה + מלח ויש אפשרות להוסיף מעט אבקת שום יוצא משובח מאוד.
יוצא יאמי, חלומי תכיני כפול 3 בתקווה שיספיק לך :)
כי אצלי בבית אני מכינה כמויות מסחריות ואף פעם לא נשאר זכר שריד ופליט.
של ביג בייט התיבול אדום כתום וקצת מתוק
 

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
בירושלים יש את התרבות האמריקאית של ג'אנק פוד.
ואם תשימי לב שכמעט ואין פלאפלים בירושלים הכל אוכל אמריקאי.

גם פיצה אורי שפתחו בבני ברק אומרים שהבני ברקים קונים הרבה יותר טוסטים שמאפיינים את בני ברק מאשר בייגלים שהולכים המון בירושלים. וכמעט אין ביקוש לטןסט בירושלים.
בקיצור הבדלי מנטליות
דווקא היתי לפני כמה חודשים בבני ברק בדרך חזור מחולון ופגשתי מנה מצויינת... דג מושט אפוי בתוך פיתה עם סלטים. ממש אהבתי... יותר טוב מפלאפל...

והצפסריות-גם בביתר פתחו, לדעתי זה ענין של מן, זה הסטייל היום באוכל
 

אספרסו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אנחנו קנינו בביג בייט צ'יפס רגיל וביקשנו את התיבול הספייסי בנפרד,
כי בעלי אוהב עם ואני אוהבת בלי. (בעיקרון מאד אוהבת ספייסי צ'יפס אבל את של ביג בייט פחות.
אני זוכרת שהייתי לפני איזה 6 שנים בפיצה אורי בלונדון וטעמתי שם פעם ראשונה ספייסי צ'יפס מטורף עוד לפני שהיה פה בארץ, אבל בביג בייט בגלל שהם שמים את התיבול אחרי הטיגון אני ממש מרגישה בפה את התבלינים ולא אוהבת)

אחרי שראינו שאפשר לקנות את התיבול בנפרד קנינו איזה 2 קופסאות ולקחנו הביתה,
עכשיו שמתי בתנור צ'יפס וערבבתי את התבלין יחד עם הצ'יפס, וזה יצא מושלםםםםם.

מעניין באמת ללכת לחנות תבלינים יחד עם זה ולנסות להרכיב שם בעזרת המוכר את התערובת.
 
נערך לאחרונה ב:

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני קניתי בביג בייט צ'יפס רגיל וביקשתי את התיבול הספייסי בנפרד,
כי בעלי אוהב עם ואני אוהבת בלי. (בעיקרון מאד אוהבת ספייסי צ'יפס אבל את של ביג בייט פחות.
אני זוכרת שהייתי לפני איזה 6 שנים בפיצה אורי בלונדון וטעמתי שם פעם ראשונה ספייסי צ'יפס מטורף עוד לפני שהיה פה בארץ, אבל בביג בייט בגלל שהם שמים את התיבול אחרי הטיגון אני ממש מרגישה בפה את התבלינים ולא אוהבת)

אחרי שראינו שאפשר לקנות את התיבול בנפרד קנינו איזה 2 קופסאות ולקחנו הביתה,
עכשיו שמתי בתנור צ'יפס וערבבתי את התבלין יחד עם הצ'יפס, וזה יצא מושלםםםםם.

מעניין באמת ללכת לחנות תבלינים יחד עם זה ולנסות להרכיב שם בעזרת המוכר את התערובת.
נראה לך הם יתנו לקנות רק תבלין?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה