כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון לצ'יפס כמו בחנות ביג בייט

מלכיג

משתמש צעיר
מהממיםםם
באמת כיף לקנות שם!
טעם מיוחד!!
גם נותנים מכל הלב
לא מתקמצנים....
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בשביל לקבח טעם קריספי,
יש לבשל בישול קצר קודם את התפו"א,
ולאחר מכן לוגן בשמן עמוק.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@שמחה לשמח
וואו! בדיוק אתמול (מוצ"ש) אכלתי צ'יפס ספייסי בפעם המי יודע כמה - בביג בייט, וכל הדרך חזור אני נואמת לבעלי שאני הולכת לחפור מה הסוד של התבלין המטריף הזה, ובין השאר להעלות את השאלה בפרוג, ועכשיו אני פותחת ורואה שהעלית....
הטעם מתוק ופיקנטי כאחד, ואני חושבת שהחנות מקבלת את זה כתערובת מוכנה.
מאווד אשמח אם מישהי תדע לפצח את התעלומה.
ו..לא, זה לא נראה לי פפריקה מעושנת/או גריל עוף. אולי בין השאר, אבל העיקר חסר...
 

בלימי וייסמן

משתמש רשום
קיימת תערובת תיבול לצ'יפס.
הרבה זמן לא טעמתי את הצ'יפס של ביג ביט, אבל נראה לי שזה על הכיוון.
התבלין הוא של חברת "תבליני טעם וריח" וקוראים לו תבלין לצ'יפס.
הדרך לעשות ספיס זה לטגן ומיד שמוציאים להקפיץ בקערה עם התבלין.
כמו שכבר נכתב כאן, הצ'יפס של ביג ביט הוא צ'יפס קפוא.
אגב, התבלין שימושי גם לתפוחי אדמה בתנור.
לגבי הצ'יפיסים של מאנצ'יפס ודומיו,
הסוד הוא להשרות את הצ'יפס כחצי שעה במי קרח, לנגב ומיד לטגן.
 
נערך לאחרונה ב:

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קיימת תערובת תיבול לצ'יפס.
הרבה זמן לא טעמתי את הצ'יפס של ביג ביט, אבל נראה לי שזה על הכיוון.
התבלין הוא של חברת "תבליני טעם וריח" וקוראים לו תבלין לצ'יפס.
הדרך לעשות ספיס זה לטגן ומיד שמוציאים להקפיץ בקערה עם התבלין.
כמו שכבר נכתב כאן, הצ'יפס של ביג ביט הוא צ'יפס קפוא.
אגב, התבלין שימושי גם לתפוחי אדמה בתנור.
לגבי הצ'יפיסים של מאנצ'יפס ודומיו,
הסוד הוא להשרות את הצ'יפס כחצי שעה במי קרח, לנגב ומיד לטגן.
איפה קונים את התבלין?
 

בלימי וייסמן

משתמש רשום
אני בנתניה.
קניתי ב"רמי לוי"
וראיתי גם ב"מחסני השוק"...
לכאורה, אפשרי למצוא בכל חנות רגילה שמחזיקה מוצרים של החברה הנ"ל.
 

המקל והגזר

משתמש מקצוען
יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ובעקבות האשכול הזה אני שואלת:

למה רק בירושלים יש את כל החנויות הטעימות האלה??? ועוד יש שם עשרות...
מכל הגוונים והסוגים ,

ואילו בבני ברק- נחמד, אשדוד- עדיף לא לדבר
ובשאר ערי הארץ גם לא נראה לי יש דברים דומים

אשמח שתחכימו אותי...
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ובעקבות האשכול הזה אני שואלת:

למה רק בירושלים יש את כל החנויות הטעימות האלה??? ועוד יש שם עשרות...
מכל הגוונים והסוגים ,

ואילו בבני ברק- נחמד, אשדוד- עדיף לא לדבר
ובשאר ערי הארץ גם לא נראה לי יש דברים דומים

אשמח שתחכימו אותי...

בפשטות?
אין מספיק ביקוש
בי-ם יש ציבור חוצניק מאוד גדול (מה שאין כן בערים אחרות, יש אבל ציבור קטן ומפוזר מאוד, לא כמו בי-ם שיש שכונות שלימות דוברות אנגלית בלבד)
התרבות שלהם כזו, יוצאים הרבה לאכול בחוץ, מזמינים הרבה אוכל מוכן.
זה בגדול
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ובעקבות האשכול הזה אני שואלת:

למה רק בירושלים יש את כל החנויות הטעימות האלה??? ועוד יש שם עשרות...
מכל הגוונים והסוגים ,

ואילו בבני ברק- נחמד, אשדוד- עדיף לא לדבר
ובשאר ערי הארץ גם לא נראה לי יש דברים דומים

אשמח שתחכימו אותי...
בירושלים יש את התרבות האמריקאית של ג'אנק פוד.
ואם תשימי לב שכמעט ואין פלאפלים בירושלים הכל אוכל אמריקאי.

גם פיצה אורי שפתחו בבני ברק אומרים שהבני ברקים קונים הרבה יותר טוסטים שמאפיינים את בני ברק מאשר בייגלים שהולכים המון בירושלים. וכמעט אין ביקוש לטןסט בירושלים.
בקיצור הבדלי מנטליות
 

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן, ובעקבות האשכול הזה אני שואלת:

למה רק בירושלים יש את כל החנויות הטעימות האלה??? ועוד יש שם עשרות...
מכל הגוונים והסוגים ,

ואילו בבני ברק- נחמד, אשדוד- עדיף לא לדבר
ובשאר ערי הארץ גם לא נראה לי יש דברים דומים

אשמח שתחכימו אותי...

כי אין לאנשים כסף פה ותרבות אכילה
ויסעו מקסימום לתל אביב הכשרות פחות משחק שם כנראה

אני רגילה לירושלים וזה ממש חסר... לפעמים אבל חסכון בכסף :) חח
 

ב.כ

משתמש מקצוען
בבקשה תנו תמצוט לציפס טעים במיוחד קריספי בחוץ רך בפנים
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אז מה, יש מצב להכין מת"א רגילים, לחתוך, להקפיא טוב ולטגן?
או שיש איזה חומר באלו הקפואים? (מזמן חושדת שהם לא טבעיים...)
ברור שבקפואים יש חומרים נוספים.
אבל אם את רוצה צ'יפס מתפו"א הכי קרוב לטעם של החנות. תקפיאי את התפודים אחרי החיתוך ותטגני אותם קפואים.
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
כי אין לאנשים כסף פה ותרבות אכילה
ויסעו מקסימום לתל אביב הכשרות פחות משחק שם כנראה

אני רגילה לירושלים וזה ממש חסר... לפעמים אבל חסכון בכסף :) חח
זה לא קשור לכסף.
זאת תרבות חוצניקית שיקח עוד זמן שתכנס לבני ברק.
 

אום

משתמש מקצוען
איפה קונים את התבלין?
051396.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה