דרוש מידע לפתוח קייטרינג -כדאי? ייתרונות\חסרונות\ועוד

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
קראתי בשקיקה
צריכה לקרוא שוב
תודה!
אגב אני יודעת שכן יש באזורי כמה קייטרינגים
 

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לגבי הסטייל- לדעתי יותר קיים בערים מאשר ביישובים, אבל יכול להיות שעדיין יהיו מספיק כאלו שזה חשוב להם.
מצד שני גם אנשי הערים שמחים לפרנס את אנשי השומרון, [גם את בנימין]
אני רואה את זה לא פעם בהזמנות שעושים המנהלים שאמנם גרים ברעננה/תל אביב/גבעת שמואל/שוהם וכדומה,
שמעדיפים להעסיק ולפרנס מיישובי השומרון.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אם ככה, יכול להיות שהכשר מהדרין של רבנות מטה בנימין יספיק, ואין צורך בבד"ץ. מניחה שיצא יותר זול.
אני גם מבנימין, ורוב האנשים פה סומכים על ההכשר הזה (ומדובר באחד היישובים היותר תורניים באיזור)
אבל אם זה יישוב שקרוב לעיר חרדית, ואם זה בבנימין אז יש סיכוי גבוה לזה, אז אני לא בטוחה שלא כדאי להשקיע במשהו שיוכל לשמש גם את תושבי העיר החרדית.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
האשכול התפתח ולא קראתי את הכל
לגבי כשרות אני לא הכי מבין בזה
לגבי רישיון יצרן של משרד הבריאות:
אם זה לבשל בשכונה ולאנ"ש אין צורך (אולי ביטוח צד שלישי כן צריך אבל זה גם בהזדמנות כשנאריך)
אני מכיר אולמות בציבור החרדלי שלא נותנים להכניס קייטרינג ללא אישור יצרן

אם זה לשוק מוסדי אפילו כריכים עם ביצה א"א למכור בלי רישוי
מאוד מקפידים על זה היום גם מוסדות בציבור החרדי
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
האשכול התפתח ולא קראתי את הכל
לגבי כשרות אני לא הכי מבין בזה
לגבי רישיון יצרן של משרד הבריאות:
אם זה לבשל בשכונה ולאנ"ש אין צורך (אולי ביטוח צד שלישי כן צריך אבל זה גם בהזדמנות כשנאריך)
אני מכיר אולמות בציבור החרדלי שלא נותנים להכניס קייטרינג ללא אישור יצרן

אם זה לשוק מוסדי אפילו כריכים עם ביצה א"א למכור בלי רישוי
מאוד מקפידים על זה היום גם מוסדות בציבור החרדי
ביטוח תמיד צריך, בין אם רשיון משרד הבריאות ובין אם לא.
צריך שבביטוח יהיה גם כיסוי במקרה ומישהו נפגע כתוצאה מהחלקה, חתך וכו', ולא רק לעובדים אלא גם אם מישהו עבר ליד העסק או במקום שהורידו סחורה והחליק ל"ע ממשהו שנשפך, זה יכול להגיע לתביעות לא נעימות וכשיש ביטוח הוא מכסה את זה.
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
את לא שומעת את הפידבק כמעט
את עושה שוב ושוב את אותם דברים וזה מתחיל לשעמם
דווקא אנשים יודעים מאוד לתת פידבק ולהחמיא, וזה באמת נותן הרבה אמביציה להמשך העבודה.
ולגבי השעמום דווקא בארועים יש הרבה גיוון, אנשים פתוחים יותר לנסות דברים חדשים ומעניינים, ונניח אם יש כמה ארועים כל אחד בחר בתפריט שונה כך שיש את הגיוון מצד אחד, אבל זה אומר לייצר יותר סוגים של מאכלים מצד שני.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ביטוח תמיד צריך, בין אם רשיון משרד הבריאות ובין אם לא.
צריך שבביטוח יהיה גם כיסוי במקרה ומישהו נפגע כתוצאה מהחלקה, חתך וכו', ולא רק לעובדים אלא גם אם מישהו עבר ליד העסק או במקום שהורידו סחורה והחליק ל"ע ממשהו שנשפך, זה יכול להגיע לתביעות לא נעימות וכשיש ביטוח הוא מכסה את זה.
לא ירדת לסוף דעתי
כשמבשלים בבית הפרטי עבור לקוח לא עושים ביטוח החלקה..
הדיון היה על עסק בייתי/שכונתי שמוציא מנות החוצה
גם אז רצוי לבטח
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מעניין אותי שבכל האשכול
כמעט הכל מדובר על הכשרות ,משרד הבריאות, לקוחות שמחפשים זול וכו' ועוד הרבה דברים כאלה והם מאד חשובים אבל
לא שמעתי כמעט דיבור על התפריט,האוכל ,מתכונים טובים ,זמן הכנה ,שהכל יהיה מושלם כל זה מישו יכול לדבר על זה?
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לאיזה שינויים הכוונה?
מבחינת תפריט?
לא הבנתי
להכל.
שינויים בעריכה, בהגשה, בטעמים.
דוגמא לא עדכנית: המעבר בין סלטים מבושלים לסטייל סלטים חיים (קרה לפני כמה שנים), צורת הגשה עם נבטוטים ושטויות, ולא רק ערימת פשטידות על צלחת הגשה. צבע מפות, סגנון ח"פ, וכד'.
גם בתחום הזה יש מודה ושינויים, וחובה להיות מעודכנים ומרשימים.
 

. net

משתמש צעיר
לדעתי את צריכה להתחבר לבעלת קייטרינג שמוכנה בשמחה ללמד אותך סודות מבפנים(תפריטים ,מתכונים וכו').
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לדעתי את חייבת לרדת לשטח, לעבוד פיזית בקייטרינג לפחות שלושה חודשים, כדי להבין את העומס ואת הדרישות.
שום דבר ממה שנכתוב כאן לא יספר לך כמו שלושה חודשים בשטח.
ולמה שלושה חודשים? שיספיק להימאס לך (אם וכאשר ימאס לך) כשאת עובדת אצל מישהו, ולא כשכבר התחלת והשקעת אלפי שקלים בסירים תנורים מקררים ואישורים.
 

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מעניין אותי שבכל האשכול
כמעט הכל מדובר על הכשרות ,משרד הבריאות, לקוחות שמחפשים זול וכו' ועוד הרבה דברים כאלה והם מאד חשובים אבל
לתומי חשבתי שזה המידע שאתם מחפשים...
לא שמעתי כמעט דיבור על התפריט,האוכל ,מתכונים טובים ,זמן הכנה ,שהכל יהיה מושלם כל זה מישו יכול לדבר על זה?
זה משהו אחר לחלוטין
את זה צריך ללמוד באופן מסודר (לקייטרינג בגודל בינוני ומעלה)
או שיש כאלה "שיש להם את זה ביד" ,הם מתחילים בקטן לומדים ומתקדמים
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לא כשכבר התחלת והשקעת אלפי שקלים בסירים תנורים מקררים ואישורים.
בדיוק לשם כך יש "בית ליצרני מזון"
אנשים אמביציונרים שרוצים לפרוץ מעבר לשכונה שלהם
הם מקבלים כשרות,בטיחות,רישוי,ביטוח בקיצור הכל תחת קורת גג

כתבתי על זה פעם עבור ידיד שרוצה לפתוח מקום כזה לציבור החרדי
אם אני זוכר נכון די זלזלו בזה כאן

כמו זה >

 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
להכל.
שינויים בעריכה, בהגשה, בטעמים.
דוגמא לא עדכנית: המעבר בין סלטים מבושלים לסטייל סלטים חיים (קרה לפני כמה שנים), צורת הגשה עם נבטוטים ושטויות, ולא רק ערימת פשטידות על צלחת הגשה. צבע מפות, סגנון ח"פ, וכד'.
גם בתחום הזה יש מודה ושינויים, וחובה להיות מעודכנים ומרשימים.
אני מבינה
זה די ברור לי
אני דווקא בקטע
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קז

א הֹדוּ לַיי כִּי טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ:ב יֹאמְרוּ גְּאוּלֵי יי אֲשֶׁר גְּאָלָם מִיַּד צָר:ג וּמֵאֲרָצוֹת קִבְּצָם מִמִּזְרָח וּמִמַּעֲרָב מִצָּפוֹן וּמִיָּם:ד תָּעוּ בַמִּדְבָּר בִּישִׁימוֹן דָּרֶךְ עִיר מוֹשָׁב לֹא מָצָאוּ:ה רְעֵבִים גַּם צְמֵאִים נַפְשָׁם בָּהֶם תִּתְעַטָּף:ו וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצוּקוֹתֵיהֶם יַצִּילֵם:ז וַיַּדְרִיכֵם בְּדֶרֶךְ יְשָׁרָה לָלֶכֶת אֶל עִיר מוֹשָׁב:ח יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:ט כִּי הִשְׂבִּיעַ נֶפֶשׁ שֹׁקֵקָה וְנֶפֶשׁ רְעֵבָה מִלֵּא טוֹב:י יֹשְׁבֵי חֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת אֲסִירֵי עֳנִי וּבַרְזֶל:יא כִּי הִמְרוּ אִמְרֵי אֵל וַעֲצַת עֶלְיוֹן נָאָצוּ:יב וַיַּכְנַע בֶּעָמָל לִבָּם כָּשְׁלוּ וְאֵין עֹזֵר:יג וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:יד יוֹצִיאֵם מֵחֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת וּמוֹסְרוֹתֵיהֶם יְנַתֵּק:טו יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:טז כִּי שִׁבַּר דַּלְתוֹת נְחֹשֶׁת וּבְרִיחֵי בַרְזֶל גִּדֵּעַ:יז אֱוִלִים מִדֶּרֶךְ פִּשְׁעָם וּמֵעֲוֹנֹתֵיהֶם יִתְעַנּוּ:יח כָּל אֹכֶל תְּתַעֵב נַפְשָׁם וַיַּגִּיעוּ עַד שַׁעֲרֵי מָוֶת:יט וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:כ יִשְׁלַח דְּבָרוֹ וְיִרְפָּאֵם וִימַלֵּט מִשְּׁחִיתוֹתָם:כא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:כב וְיִזְבְּחוּ זִבְחֵי תוֹדָה וִיסַפְּרוּ מַעֲשָׂיו בְּרִנָּה:כג יוֹרְדֵי הַיָּם בָּאֳנִיּוֹת עֹשֵׂי מְלָאכָה בְּמַיִם רַבִּים:כד הֵמָּה רָאוּ מַעֲשֵׂי יי וְנִפְלְאוֹתָיו בִּמְצוּלָה:כה וַיֹּאמֶר וַיַּעֲמֵד רוּחַ סְעָרָה וַתְּרוֹמֵם גַּלָּיו:כו יַעֲלוּ שָׁמַיִם יֵרְדוּ תְהוֹמוֹת נַפְשָׁם בְּרָעָה תִתְמוֹגָג:כז יָחוֹגּוּ וְיָנוּעוּ כַּשִּׁכּוֹר וְכָל חָכְמָתָם תִּתְבַּלָּע:כח וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם וּמִמְּצוּקֹתֵיהֶם יוֹצִיאֵם:כט יָקֵם סְעָרָה לִדְמָמָה וַיֶּחֱשׁוּ גַּלֵּיהֶם:ל וַיִּשְׂמְחוּ כִי יִשְׁתֹּקוּ וַיַּנְחֵם אֶל מְחוֹז חֶפְצָם:לא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:לב וִירֹמְמוּהוּ בִּקְהַל עָם וּבְמוֹשַׁב זְקֵנִים יְהַלְלוּהוּ:לג יָשֵׂם נְהָרוֹת לְמִדְבָּר וּמֹצָאֵי מַיִם לְצִמָּאוֹן:לד אֶרֶץ פְּרִי לִמְלֵחָה מֵרָעַת יֹשְׁבֵי בָהּ:לה יָשֵׂם מִדְבָּר לַאֲגַם מַיִם וְאֶרֶץ צִיָּה לְמֹצָאֵי מָיִם:לו וַיּוֹשֶׁב שָׁם רְעֵבִים וַיְכוֹנְנוּ עִיר מוֹשָׁב:לז וַיִּזְרְעוּ שָׂדוֹת וַיִּטְּעוּ כְרָמִים וַיַּעֲשׂוּ פְּרִי תְבוּאָה:לח וַיְבָרֲכֵם וַיִּרְבּוּ מְאֹד וּבְהֶמְתָּם לֹא יַמְעִיט:לט וַיִּמְעֲטוּ וַיָּשֹׁחוּ מֵעֹצֶר רָעָה וְיָגוֹן:מ שֹׁפֵךְ בּוּז עַל נְדִיבִים וַיַּתְעֵם בְּתֹהוּ לֹא דָרֶךְ:מא וַיְשַׂגֵּב אֶבְיוֹן מֵעוֹנִי וַיָּשֶׂם כַּצֹּאן מִשְׁפָּחוֹת:מב יִרְאוּ יְשָׁרִים וְיִשְׂמָחוּ וְכָל עַוְלָה קָפְצָה פִּיהָ:מג מִי חָכָם וְיִשְׁמָר אֵלֶּה וְיִתְבּוֹנְנוּ חַסְדֵי יי:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

חשבון הנפש • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה