דרוש מידע לפתוח קייטרינג -כדאי? ייתרונות\חסרונות\ועוד

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני שמעתי פעם מאחת
שבשוק של הזולים יש בלי סוף והמחיר לר שווה את העבודה
היא אמרה שצריך למתג את הקייטרינג כמשהו יוקרתי שם אולי יש פחות הזמנות אבל כל הזמנה שווה יותר והרבה יותר
בפשוטים את בתחרות אין סופית כל פעם יוצאת אחת חדשה שמורידה את המנה בעוד 2 שקלים ומקבלת גל הזמנות עד שגם לה קמה מתחרה
בשוק ההפוך זה בדיוק ההפך
נכון
מממ מש מתחברת לזה
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ועוד משו
בשבע ברכות דאגתי כמובן גם לחדפעמי שישלים אל ההופעה
מפות מפיות ופרחים מלאכותיים
ממש נהניתי !
אבל זה היה מאדדד קשה
נשאר לי טעם טוב אבל
איך עושים את זה??
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לאה זה נשמע שאת מתחברת לסטייל!
אם כך תצטרכי לדעת לתמחר בהתאם ובהחלט לחלק סמכויות לעוד עובדות
מאיזה עיר את?
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לאה זה נשמע שאת מתחברת לסטייל!
אם כך תצטרכי לדעת לתמחר בהתאם ובהחלט לחלק סמכויות לעוד עובדות
מאיזה עיר את?
עד לפני שנה וחצי בניברקית
מלפני שנה וחצי גרה ביישוב בבנימין
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני שמעתי פעם מאחת
שבשוק של הזולים יש בלי סוף והמחיר לר שווה את העבודה
היא אמרה שצריך למתג את הקייטרינג כמשהו יוקרתי שם אולי יש פחות הזמנות אבל כל הזמנה שווה יותר והרבה יותר
בפשוטים את בתחרות אין סופית כל פעם יוצאת אחת חדשה שמורידה את המנה בעוד 2 שקלים ומקבלת גל הזמנות עד שגם לה קמה מתחרה
בשוק ההפוך זה בדיוק ההפך
לא מדויק.
טווח המחירים הוא די אחיד, ופתיחת אירוע הוא גם ממספר מנות מאד מסוים.
קחי בריתות למשל - כאחת שיש במשפחתה מספר בעלות קייטרינג, אני יכולה לומר שהקייטרינגים הגדולים לא לוקחים ברית, כי זה לא שווה להם. הקטנים - לא מתחילים בפחות מ-50 מנות, וכל מי שביררנו אצלו לקח את אותו סכום (אבל היה תפוס, לא רצה לעשות חלק דגים וחלק עופות וכו')
מה בסוף? הזמנו אולם עם קייטרינג, וזהו. יצא פחות יקר (לא הפרש משמעותי, אבל בכ"ז...) מקייטרינג+ אולם+ מלצר. לא היה את הכאב ראש של הארגון הכללי והאחריות, והיה טעים ואסתטי
 

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אני שמעתי פעם מאחת
שבשוק של הזולים יש בלי סוף והמחיר לר שווה את העבודה
היא אמרה שצריך למתג את הקייטרינג כמשהו יוקרתי שם אולי יש פחות הזמנות אבל כל הזמנה שווה יותר והרבה יותר
בפשוטים את בתחרות אין סופית כל פעם יוצאת אחת חדשה שמורידה את המנה בעוד 2 שקלים ומקבלת גל הזמנות עד שגם לה קמה מתחרה
בשוק ההפוך זה בדיוק ההפך
מתחבר מאד למה שכתבת,
בשוק של הזולים יש המון תחרות,
באזור שלי בבני ברק יש לפחות 20 נשים שמבשלות נהדר ופתחו קייטרינג, חלקם טובות יותר חלקם פחות, סדרי הגודל של המחירים די דומה, והשיווק מתחיל דרך משפחה וחברים, וחברא חברא חברא אית ליה, וכך לאט לאט רוכשים את השם, ומצליחים לקבל הזמנות יחסית גדולות.
בשיחה עם אחת מהן היא אמרה לי - כשהיה לי ארוע לערב, זה בקושי היה משתלם, כיום שיש 3-4 לערב, זה ממש שווה, מגיע למצב שהיא מחתנת ילדים מזה.

אבל עדין זה אחרי לא מעט שנים, שבהתחלה הרווח היה קטן, והעבודה רבה, ולאט לאט קנתה את השם שלה, והצליחה להגיע למצב שיש הכנסה יפה.

מצד שני, בתחום של יוקרה, יש המון אולמות ומסעדות שיודעות לתת את השירות, אבל מי שרוצה יוקרה אישית, ולקבל בבית ארוע מכובד מאד, ומרשים ומפואר, לוקח קייטרינג במחיר מפולפל, והתמורה היא תמורת התשלום.

בחברה בה עבדתי עד לפני זמן לא רב, מנהלי החברה ובכיריה היו משפחות מאד אמידות [מאד] וכל ארוע אפילו של יום הולדת או בת מצוה או סתם ארוחה לחברים, הייתה מופקת על ידי קייטרינג ממש מרשים, כאשר ביקשתי שיעברו למהדרין, הסכימו בתנאי שאמצא להם קייטרינג ברמה הזו, בפעם הראשונה הזמנו דרך מישהי שמפרסמת על עצמה שהיא סופר יוקרתית, המחירים ממש בשמים [מעל 250 למנת בסיס] ואכן התפאורה והעריכה היו מושלמים, אבל האוכל... לא משהו.

בפעם השניה מצאתי מישהי שהלכתי לראות ארוע שלה, ולטעום, ואכן היא אמנם הייתה מתחילה, אבל ידעה להשקיע במקומות הנכונים, העיצוב והתפאורה והכל בנועם ועדינות, ואוכל טעים ממש, והכל טרי.
וההצלחה שלה יחסית הגיעה מהר, כי משפחות שרוצות יוקרתי, מסכימות לשלם בלי להתווכח, וכרגיל גם בלי 25 טלפונים על כל סלט.

נקודה למחשבה.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מתחבר מאד למה שכתבת,
בשוק של הזולים יש המון תחרות,
באזור שלי בבני ברק יש לפחות 20 נשים שמבשלות נהדר ופתחו קייטרינג, חלקם טובות יותר חלקם פחות, סדרי הגודל של המחירים די דומה, והשיווק מתחיל דרך משפחה וחברים, וחברא חברא חברא אית ליה, וכך לאט לאט רוכשים את השם, ומצליחים לקבל הזמנות יחסית גדולות.
בשיחה עם אחת מהן היא אמרה לי - כשהיה לי ארוע לערב, זה בקושי היה משתלם, כיום שיש 3-4 לערב, זה ממש שווה, מגיע למצב שהיא מחתנת ילדים מזה.

אבל עדין זה אחרי לא מעט שנים, שבהתחלה הרווח היה קטן, והעבודה רבה, ולאט לאט קנתה את השם שלה, והצליחה להגיע למצב שיש הכנסה יפה.

מצד שני, בתחום של יוקרה, יש המון אולמות ומסעדות שיודעות לתת את השירות, אבל מי שרוצה יוקרה אישית, ולקבל בבית ארוע מכובד מאד, ומרשים ומפואר, לוקח קייטרינג במחיר מפולפל, והתמורה היא תמורת התשלום.

בחברה בה עבדתי עד לפני זמן לא רב, מנהלי החברה ובכיריה היו משפחות מאד אמידות [מאד] וכל ארוע אפילו של יום הולדת או בת מצוה או סתם ארוחה לחברים, הייתה מופקת על ידי קייטרינג ממש מרשים, כאשר ביקשתי שיעברו למהדרין, הסכימו בתנאי שאמצא להם קייטרינג ברמה הזו, בפעם הראשונה הזמנו דרך מישהי שמפרסמת על עצמה שהיא סופר יוקרתית, המחירים ממש בשמים [מעל 250 למנת בסיס] ואכן התפאורה והעריכה היו מושלמים, אבל האוכל... לא משהו.

בפעם השניה מצאתי מישהי שהלכתי לראות ארוע שלה, ולטעום, ואכן היא אמנם הייתה מתחילה, אבל ידעה להשקיע במקומות הנכונים, העיצוב והתפאורה והכל בנועם ועדינות, ואוכל טעים ממש, והכל טרי.
וההצלחה שלה יחסית הגיעה מהר, כי משפחות שרוצות יוקרתי, מסכימות לשלם בלי להתווכח, וכרגיל גם בלי 25 טלפונים על כל סלט.

נקודה למחשבה.
שלוש ארבע אירועים היא עושה לבד לבד או שעוד ידיים?
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ועוד משו
בשבע ברכות דאגתי כמובן גם לחדפעמי שישלים אל ההופעה
מפות מפיות ופרחים מלאכותיים
ממש נהניתי !
אבל זה היה מאדדד קשה
נשאר לי טעם טוב אבל
איך עושים את זה??
אולי שווה לך לקחת בחורה שתעזור לך? והעזרה הכי גדולה זה העזרה בנקיון, כי אחרי כל הבישולים וההכנות גם לעמוד ולנקות זה ממש קשה.
ולגבי ההתארגנות:
חד פעמי זה משהו שאפשר לקנות הרבה זמן מראש, והכי טוב זה שיהיו מזה כמויות וכל ארוע שולפים כמה שצריך.
מכינים בסיסים שאפשר להקפיא, לדוג' בצל מטוגן מכינים כמות גדולה פעם בתקופה ומקפיאים בקופסאות, זה אוחז מצוין. אם מדובר על אוכל לשבת אז מקפיאים שעועית וקטניות אחרי השריה ובדיקה, קניידלאך ואטריות למרק גם מצויינים בהקפאה, ומה שמכינים טרי זה את התבשילים עצמם והסלטים.
קינוחים בודאי שאפשר להכין מראש ולהקפיא.
שתיה גם אפשר לקנות כמויות ולשלוף לכל ארוע כמה שצריך, ואפילו כמה ימים לפני הארוע אפשר כבר להכין קרטון עם שתיה וחד פעמי עם כיתוב מבחוץ לאיזה ארוע זה מיועד.
כשאת כותבת לעשות אירועים משפחתיים
את מתכוונת בתשלום או
אף פעם לא בחינם.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה @ציפופו 1
שמחתי לשמוע ולראות
מודה לך ולכולם על האינפורמציה
על הזמן שהקדשתם!
אם יש למישהו/מישהי מה לומר עוד בנידון
כמובן שיותר מאשמח
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה @ציפופו 1
שמחתי לשמוע ולראות
מודה לך ולכולם על האינפורמציה
על הזמן שהקדשתם!
אם יש למישהו/מישהי מה לומר עוד בנידון
כמובן שיותר מאשמח
הציבור הכללי משלם יותר. למה לעבוד רק עם חרדים?
 

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
עד לפני שנה וחצי בניברקית
מלפני שנה וחצי גרה ביישוב בבנימין
אם ככה, יכול להיות שהכשר מהדרין של רבנות מטה בנימין יספיק, ואין צורך בבד"ץ. מניחה שיצא יותר זול.
אני גם מבנימין, ורוב האנשים פה סומכים על ההכשר הזה (ומדובר באחד היישובים היותר תורניים באיזור)
 

השמח בחלקו

משתמש מקצוען
כאחד שמכיר את התחום היטב,
אפשר לומר בבירור שפתיחת עסק ובפרט קייטרינג מצריך מגוון יכולות וכישורים, ודווקא כישורי בישול זה בסוף הרשימה,
צריך יכולת ניהול, אילתור, זרימה, פיקוח, הפקה וכו' וכו' וכו'
זה מאוד נחמד שמחמיאים על האוכל, וזה בהחלט מראה על יכולת בישול, אבל מה עם שאר הדברים שנצרכים וזה נצרך הרבה יותר,
אם את כותבת שאת לא גרה במקום גדול, זה ממש נתון חשוב, כי בדרך כלל האירועים מגיעים מפה לאוזן,
לגבי משרד הבריאות והכשרים, זה ממש בעייתי בקייטרינג בייתי,
 
נערך לאחרונה ב:

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
כאחד שמכיר את התחום היטב,
אפשר לומר בבירור שפתיחת עסק ובפרט קייטרינג מצריך מגוון יכולות וכישורים, ודווקא כישורי בישול זה בסוף הרשימה,
צריך יכולת ניהול, אילתור, זרימה, פיקוח, הפקה וכו' וכו' וכו'
זה מאוד נחמד שמחמיאים על האוכל, וזה בהחלט מראה על יכולת בישול, אבל מה עם שאר הדברים שנצרכים וזה נצרך הרבה יותר,
אם את כותבת שאת לא גרה במקום גדול, זה ממש נתון חשוב, כי בדרך כלל האירועים מגיעים מפה לאוזן,
לגבי משרד הבריאות והכשרים, זה ממש בעייתי בקייטרינג בייתי,

אם את רוצה עוד פרטים אפשר לפנות אלי ל - YOSFKAN @ וכו'
גם יכולת הכלה ולא לקחת מידי ללב
כשאני רואה מקרוב פשלות שקוראות לקייטרינג
אני יודעת שלא הייתי עומדת בזה,
צריך לדעתי לב מסוג מסוים כדי לא ליפול מזה...
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
את כותבת שאת גרה בישוב בבנימין
יש מצב שאת יכולה בכלל לנסות לעבוד ולפרסם באוכלוסיה דת"ל
ששם אין הרבה קייטרינגים ביתיים
והרבה מהם מבינים בסטייל, שם אולי תוכלי להתברג יותר טוב ויותר משתלם.

ומשתפת אותך בתובנה שעלתה לי ממחשבה בעצמי על הצעד הזה-
כמה סיפוק יהיה לי בטווח הארוך מבישול לארועים?
את לא שומעת את הפידבק כמעט
את עושה שוב ושוב את אותם דברים וזה מתחיל לשעמם
את מתחילה לעבוד עם מתכונים מדודים ולא עם הלב והנשמה...
תחשבי גם על זה...
 

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
את כותבת שאת גרה בישוב בבנימין
יש מצב שאת יכולה בכלל לנסות לעבוד ולפרסם באוכלוסיה דת"ל
ששם אין הרבה קייטרינגים ביתיים
והרבה מהם מבינים בסטייל, שם אולי תוכלי להתברג יותר טוב ויותר משתלם.
מסכימה. יש קייטרינגים בבנימין, אבל הרבה פחות מאשר בבני ברק...
לגבי הסטייל- לדעתי יותר קיים בערים מאשר ביישובים, אבל יכול להיות שעדיין יהיו מספיק כאלו שזה חשוב להם.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קז

א הֹדוּ לַיי כִּי טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ:ב יֹאמְרוּ גְּאוּלֵי יי אֲשֶׁר גְּאָלָם מִיַּד צָר:ג וּמֵאֲרָצוֹת קִבְּצָם מִמִּזְרָח וּמִמַּעֲרָב מִצָּפוֹן וּמִיָּם:ד תָּעוּ בַמִּדְבָּר בִּישִׁימוֹן דָּרֶךְ עִיר מוֹשָׁב לֹא מָצָאוּ:ה רְעֵבִים גַּם צְמֵאִים נַפְשָׁם בָּהֶם תִּתְעַטָּף:ו וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצוּקוֹתֵיהֶם יַצִּילֵם:ז וַיַּדְרִיכֵם בְּדֶרֶךְ יְשָׁרָה לָלֶכֶת אֶל עִיר מוֹשָׁב:ח יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:ט כִּי הִשְׂבִּיעַ נֶפֶשׁ שֹׁקֵקָה וְנֶפֶשׁ רְעֵבָה מִלֵּא טוֹב:י יֹשְׁבֵי חֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת אֲסִירֵי עֳנִי וּבַרְזֶל:יא כִּי הִמְרוּ אִמְרֵי אֵל וַעֲצַת עֶלְיוֹן נָאָצוּ:יב וַיַּכְנַע בֶּעָמָל לִבָּם כָּשְׁלוּ וְאֵין עֹזֵר:יג וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:יד יוֹצִיאֵם מֵחֹשֶׁךְ וְצַלְמָוֶת וּמוֹסְרוֹתֵיהֶם יְנַתֵּק:טו יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:טז כִּי שִׁבַּר דַּלְתוֹת נְחֹשֶׁת וּבְרִיחֵי בַרְזֶל גִּדֵּעַ:יז אֱוִלִים מִדֶּרֶךְ פִּשְׁעָם וּמֵעֲוֹנֹתֵיהֶם יִתְעַנּוּ:יח כָּל אֹכֶל תְּתַעֵב נַפְשָׁם וַיַּגִּיעוּ עַד שַׁעֲרֵי מָוֶת:יט וַיִּזְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם מִמְּצֻקוֹתֵיהֶם יוֹשִׁיעֵם:כ יִשְׁלַח דְּבָרוֹ וְיִרְפָּאֵם וִימַלֵּט מִשְּׁחִיתוֹתָם:כא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:כב וְיִזְבְּחוּ זִבְחֵי תוֹדָה וִיסַפְּרוּ מַעֲשָׂיו בְּרִנָּה:כג יוֹרְדֵי הַיָּם בָּאֳנִיּוֹת עֹשֵׂי מְלָאכָה בְּמַיִם רַבִּים:כד הֵמָּה רָאוּ מַעֲשֵׂי יי וְנִפְלְאוֹתָיו בִּמְצוּלָה:כה וַיֹּאמֶר וַיַּעֲמֵד רוּחַ סְעָרָה וַתְּרוֹמֵם גַּלָּיו:כו יַעֲלוּ שָׁמַיִם יֵרְדוּ תְהוֹמוֹת נַפְשָׁם בְּרָעָה תִתְמוֹגָג:כז יָחוֹגּוּ וְיָנוּעוּ כַּשִּׁכּוֹר וְכָל חָכְמָתָם תִּתְבַּלָּע:כח וַיִּצְעֲקוּ אֶל יי בַּצַּר לָהֶם וּמִמְּצוּקֹתֵיהֶם יוֹצִיאֵם:כט יָקֵם סְעָרָה לִדְמָמָה וַיֶּחֱשׁוּ גַּלֵּיהֶם:ל וַיִּשְׂמְחוּ כִי יִשְׁתֹּקוּ וַיַּנְחֵם אֶל מְחוֹז חֶפְצָם:לא יוֹדוּ לַיי חַסְדּוֹ וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם:לב וִירֹמְמוּהוּ בִּקְהַל עָם וּבְמוֹשַׁב זְקֵנִים יְהַלְלוּהוּ:לג יָשֵׂם נְהָרוֹת לְמִדְבָּר וּמֹצָאֵי מַיִם לְצִמָּאוֹן:לד אֶרֶץ פְּרִי לִמְלֵחָה מֵרָעַת יֹשְׁבֵי בָהּ:לה יָשֵׂם מִדְבָּר לַאֲגַם מַיִם וְאֶרֶץ צִיָּה לְמֹצָאֵי מָיִם:לו וַיּוֹשֶׁב שָׁם רְעֵבִים וַיְכוֹנְנוּ עִיר מוֹשָׁב:לז וַיִּזְרְעוּ שָׂדוֹת וַיִּטְּעוּ כְרָמִים וַיַּעֲשׂוּ פְּרִי תְבוּאָה:לח וַיְבָרֲכֵם וַיִּרְבּוּ מְאֹד וּבְהֶמְתָּם לֹא יַמְעִיט:לט וַיִּמְעֲטוּ וַיָּשֹׁחוּ מֵעֹצֶר רָעָה וְיָגוֹן:מ שֹׁפֵךְ בּוּז עַל נְדִיבִים וַיַּתְעֵם בְּתֹהוּ לֹא דָרֶךְ:מא וַיְשַׂגֵּב אֶבְיוֹן מֵעוֹנִי וַיָּשֶׂם כַּצֹּאן מִשְׁפָּחוֹת:מב יִרְאוּ יְשָׁרִים וְיִשְׂמָחוּ וְכָל עַוְלָה קָפְצָה פִּיהָ:מג מִי חָכָם וְיִשְׁמָר אֵלֶּה וְיִתְבּוֹנְנוּ חַסְדֵי יי:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

חשבון הנפש • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה