מידע שימושי לפתוח עמותה

מאיר d

משתמש פעיל
עריכה תורנית
מה אתה מציע לי לעשות עכשיו, אותו אחד לא רוצה לעבוד מסודר. רק מזומנים או העברות לעמותות/חברות של חברים שלו.
צר לי, אבל זה לא נראה לי פלטפורמה מתאימה להתייעצות על קומבינות בשטח ה'אפור' שבין החוק למה שלא חוקי.

חציל מתוק

משתמש רשום
מה קודם למה בפתיחת עמותה?
הצהרת חברי העמותה בפני עו”ד
או מילוי הטופס בקדה לפתיחת עמותה

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בעקבות הקפצת האשכול...
אשמח אם מישהו שיש לו נסיון בעמותה פועלת יכתוב לי האם הרעיון שפרסתי בעמודים הקודמים רלוונטי או לא.
בקצרה:
הקמת "שלוחה חרדית" בתוך עמותה חילונית קיימת.
המעלות:
* מדובר בנושא אוניברסלי, בלי נגיעות חילוניות, ככה שאין בעיה להקים פלטפורמה מותאמת ומסוננת ולהשתמש פחות או יותר בתכנים זהים.
* נותני השירות בעמותה- בחינם, הם בעלי מקצוע חזקים מאד בתחום.
* העמותה נראית ומתנהלת בצורה מקצועית, נקיה, לא סגנון "שטיבל" שמאפיין את העמותה היחידה (!) המשרתת את הנושא בציבור החרדי
* מענה אונליין גם באתר, וגם בלי צורך להחשף (לא רק במיילים)
* מבחינתי- אין צורך להתעסק בכאב ראש של פתיחת עמותה.
החסרונות:
* למה שהעמותה הכללית תרצה? (התשובה שלי: כי היא מקבלת עוד לפחות 1000 חברים. השאלה אם זה שווה לה.)
* עד כמה זה יהיה מורכב? מאבקי כוח? כי אין לי כוח לבלגן. מבחינתי שמישהו אחר יקים את העמותה הזאת... העיקר שהיא תהיה.
* אפשרי מבחינה חרדית? יש אפשרות לעשות בתוך אתר כללי "שלוחה חרדית"? או לפתוח אתר נפרד וכו', יהיה שווה לעמותה הכללית?

תודה.

rew3020

משתמש מקצוען
לא מבין, עסק גם היית פותח תחת חברה/עסק ששייכת למשהו אחר?? אולי תעשו היכרות עם העולם...
להקים עמותה זה לא בשמים, תלכו לרו"ח טוב ומסביר פנים שידריך אתכם מה לעשות.
זה ממש לא בשמים, זה רק קצת כסף לשלם לאיש מקצוע.
[בכל מקרה זה יותר זול מאשר יצירת שותפות מפוקפקת].

ואיך כל זה מתערבב עם שירות באתר? מה הקשר בין אחד לשני??
ואיך זה קשור לערבוב של 'השלוחות'??

נראה לי שאתם צריכים יותר הבנה במושג ששמו 'עמותה'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה