מתכון שלי? בטוחה?מתחברת מאוד להודעה שלך והכי להכנת הנקניקים. קניתי כבר שרוול אכיל,דחפתי לו יום אחד תערובת של המבורגר ושמתי על המנגל. היה טעים אבל לא היה נקניק. אשמח מאוד למידע מנוסות בעניין
הנה עוד כמה רעיונות שהכנתי בבית:
סביצ'ה - מתכון אליפות של @חני גרינשטיין
גרבלדלקס
מלפפון חמוץ
זיתים- כבושים ומלוחים
איולי
סיידר תפוחים אלכוהולי תוסס-שלמות!
יין יבש
מיץ ענבים
ברנדי (מאלכוהול ענבים מזוקק)
גבינת שמנת
ליקר שוקולד וקפה
יין רימונים (באמצע התסיסה עכשיו)
פיתות/לחם שום/חלות אגוזים ופירות מיובשים
פסטרמה מחזה הודו
צריך להכיר.אני שואלת על שלב לפני, איך מגיעים לרעיון ולחלום של להכין כאלה דברים?
החלום שלי זה רק להגיע לעצם המחשבה של מה להכין.
כנראה צריך יצירתיות לפני החומרים..
תודה על מה שהבאתם כאן.
תגליות מרעישות לא תמצאי אצלי...נזכרתי בעוד חלום נושן: לבשל ביחד עם בשלנית נעימה שתלמד אותי צעד צעד, יד ביד, את כל הסודות.
אולי יצא מפה מיזם של חברותות וסדנאות בישול ביתיות, לכו תדעו.
(@חדוי כנרת , תזכרי שאני רוצה לאפות איתך ).
חשבתי כבר שאני הוזה... לא קראת לזה סביצ'ה אבל זה מה שזה והמתכון פשוט מאוד ומושלם מאודמתכון שלי? בטוחה?
לא נראה לי שאי פעם העליתי מתכון של סביצ'ה
סביצ'ה זה יותר סלט עם דג חי, לא?חשבתי כבר שאני הוזה... לא קראת לזה סביצ'ה אבל זה מה שזה והמתכון פשוט מאוד ומושלם מאוד
דרוש מתכון - שילוב סלמון בארוחה - לא בתור מנה
בדרך כלל אנחנו משתמשים אתו רק כמנה ראשונה כי חבל לנו 'לבזבז' סלמון על סלטים וכדו'. מה שקרה שנשארנו עם כמות ממנו ובמקביל מרגישים שכבר מיצינו עם הדג הזה, כך שזו העת לטעום אותו בווריאציות אחרות. מחפש מתכונים שיתאימו לסעודות שבת הבשריות (בקיצור: לא חלבי).www.prog.co.il
כשאומרים סיידר, בכל מדינה יש לזה משמעות שונה.איך מכינים סיידר תפוחים?
מתה להכין את זה..
סיקרנת אותי. מה את הולכת לעשות עם גרנדין?עוד חלומות קולינריים בתכנון:
1. ביף וילינגטון.
2. פארי ברסט (ודווקא לפי המתכון של סדריק גרולה).
3. סירופ רימונים (גרנדין).
4. קובה דלעת וקובה בכלל
להוסיף לתבשילים וסלטים כתחליף לרכז (שהבנתי שלא ניתן לייצר בבית).סיקרת אותי. מה את הולכת לעשות עם גרנדין?
כן אבל אותי בכלל שכנעה מחית הערמונים והפטריות שצמודה לבשרביף ולינגטון זה זה עם בצק העלים שכל הקטע הקשה הוא להשאיר את הבקר ורוד?
מיץ תפוח תוסס או חומץ או המשקה האלכוהולכשאומרים סיידר, בכל מדינה יש לזה משמעות שונה.
את מתכוונת למיץ תפוחים תוסס? לתפוחים מבושלים עם קינמון ויין? לסיידר אלכוהולי?
אה, מעניין. חשבתי שבשימוש רק להכנת קוקטיילים ותהיתי...להוסיף לתבשילים וסלטים כתחליף לרכז (שהבנתי שלא ניתן לייצר בבית).
במטבח הפרסי עושים ברכז שימוש נרחב ביותר וזה מטבח שמאד מסקרן אותי.
בהודו לא תמצאי תושבים שמבשלים עם אבקת קארי או גראם מסאלה אבקתי.קארי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: