אגב כל דבר מתאים גם לפחות מגיל 30, כמה שיותר צעיר שמתחילים מגיעים יותר רחוק בהמשךלמי ידוע על עוד תחומים כמו ייעוץ ,ליווי, הדרכה אבל מבוקשים בשטח, מתגמלים ומתאימים לעבודה בגיל פחות מ30?
עדיף להתחיל כטירון בגיל צעיר מאשר לחכות
אגב כל דבר מתאים גם לפחות מגיל 30, כמה שיותר צעיר שמתחילים מגיעים יותר רחוק בהמשךלמי ידוע על עוד תחומים כמו ייעוץ ,ליווי, הדרכה אבל מבוקשים בשטח, מתגמלים ומתאימים לעבודה בגיל פחות מ30?
לפי זה, הגיוני ללכת על לימודי פסיכודרמה במטרה לעבוד לאו דווקא ממש בטיפול?לפי היכרותי עם התחום בעיקר מתחילים וטועמים מכל הסוגים עד שמתייצבים על משהו מסויים,
ההחלטה היא האם לפנות לתחום הזה, ויש מה לדון בזה
וואוו, שאלה מורכבת...לפי זה, הגיוני ללכת על לימודי פסיכודרמה במטרה לעבוד לאו דווקא ממש בטיפול?
שמעתי ממישהי שחפשה פסיכולוג טוב , הפנו אותה ל3 לפחות וכולם היו עם תפוסה מלאה = לא מקבלים עוד, עם רשימת המתנה של חצי שנה.מההיכרות הלא מורחבת שלי, הסכום הזה ממש לא מטורף ודי מקובל לפסיכולוג קליני.
כן, אני בתחילת הדרך הארוכה הזו והתחלתי לימודי קדם...וואוו, שאלה מורכבת...
המון תלוי בנתונים האישיים שלך וביכולות והנכונות האישית שלך להיחשף לעולם הזה,
בכל לימוד תחום כזה יש היחשפות לתכנים מסוגים שונים
במידה ואת בטוחה שיש לך את זה ואת רוצה להשקיע בזה את כל כולך אז וודאי שכדאי להתחיל ללמוד משהו ומשם למצוא את המיקוד המתאים עבורך,
תואר קליני הוא רק תואר שני כך שיש דרך ארוכה
חשוב להוסיף שזה דורש להיות פנויה פיזית ומנטליתלפי זה, הגיוני ללכת על לימודי פסיכודרמה במטרה לעבוד לאו דווקא ממש בטיפול?
תלוי איפה עובדים. בכל מקום נחשפים לצד הכואב של החיים.כמה קשים הסיפורים שעובדים איתם?
טיפול פרטני - 1 על 1 זה מייגע מאד.כמה העבודה היא מייגעת?
איזה לימודי קדם?כן, אני בתחילת הדרך הארוכה הזו והתחלתי לימודי קדם...
אבל התחלתי שוב להתלבט על הקטע הטיפולי שנשמע מורכב ומייגע. לא ברור לי עד כמה, והאם אפשר לעבוד גם בנישות פחות מורכבות.
בגלל שהם זולים הם מלאים לחצי שנה...שמעתי ממישהי שחפשה פסיכולוג טוב , הפנו אותה ל3 לפחות וכולם היו עם תפוסה מלאה = לא מקבלים עוד, עם רשימת המתנה של חצי שנה.
כולם לקחו 300-400 שח.
מי שלוקח הרבה יותר הוא כנראה סתם מנצל.
נכון, לפחות זה.איזה לימודי קדם?
תואר ראשון+ קורסים בפסיכולוגיה
מה שברור שכל תואר אקדמאי מקדם בכל סוג של עבדה והתעסקות עתידית
ויש אנשים שמתאים להם דווקא סגנון שכזה.טיפול פרטני - 1 על 1 זה מייגע מאד.
לא להרבה אנשים זה ממש מתאים כמקצוע יום שלם .
התחומים שונים (טיפול בשיחות לעומת טיפול בתרופות)נכון מאוד,
מדובר בתחומים די נושקים למרות שיש הבדלים משמעותיים
אבל שוב, למיש מחפש כסף גדול זה לא התחום
בעבודה סוציאלית הבנתי שהשכר ממש לא גבוה ולא עולה עם השנים.מה שכן, לימוד של תואר בעבודה סוציאלית , למשל, פותח פתח להרבה עבודות שהן לא ממש טיפול פרטני,
לפעמים זה כמה שעות בשבוע בלבד וכל שאר הזמן עבודה בתחום הנפש - לא פרטנית.
אם את הולכת על התחום בשביל שכר גבוה, כדאי לוותר כבר מעכשיו.בעבודה סוציאלית הבנתי שהשכר ממש לא גבוה ולא עולה עם השנים.
עובד סוציאלי מתרחב לתחומים נוספים בתחום בריאות הנפשבעבודה סוציאלית הבנתי שהשכר ממש לא גבוה ולא עולה עם השנים.
ההפרש בין 400 ל 500 הוא לא 'מטורף'.כולם לקחו 300-400 שח.
לא רוצה להבין אחרי עוד 3 שנות לימודים שהמקצוע לא באמת בשבילי...אם כבר התחלת אז וודאי שתתקדמי בכל המרץ
מבחינת לימודים אקדמאיים אני גם די בתחילת הדרך
מבין,,,,לא רוצה להבין אחרי עוד 3 שנות לימודים שהמקצוע לא באמת בשבילי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: