למשתמשי וואצאפ ווב - עדכון חשוב

בעזרת ה'

משתמש פעיל
תודה.
אין לי הודעות פרטיות,
אין לך אפשרות לעשות את זה פה?
אתה צריך לנסות להגיע לתאריך שהאפליקציה כן נפתחת אולי ה 2 במרץ (תנסה כמה פעמים, תשתמש בכפתור ללכת אחורה באמלטור, דהיינו שמופיע לך שצריך לעדכן את האפליקציה תלחץ אחורה, תנסה),
תבחר הגדרות / צא'טים / גיבוי תגבה, אח"כ תמחוק את האפליקציה מהאמלטור, תתקין את האפליקציה האחרונה של נטפרי, תוריד ותגרור אותה לאמלטור, אח"כ תתחבר כמו כל פעם, אח"כ יש שלב בהתחברות שהוא כותב האם לאפשר לווצאפ גישה לקבצים וכדו' תבחר אישור, יופיע לך אפשרות לעשות גיבוי, תעשה גיבוי, (אגב רצוי להכניס כתובת מייל, פעם אחרת יכול שתיכנס דרך המייל ולא שיחה קולית, יותר קל), תתחבר לווצאפ ווב,
בפעם הראשונה שאתה מתחבר אמור להופיע לך אנשי קשר ולדעתי את תמתין שהווצאפ ווב מסתנכרן אמור להיות לך כל ההיסטוריה, פשוט תגלול אחורה בהתכתבות שאתה מעוניין יכול להגיע עד לפתיחת הווצאפ, כל צ'אט שאתה מעוניין פשוט תגלול אחורה, פעם הבאה כנראה לא יעבוד, וגם בפעם הזאת לא בטוח.
בהצלחה.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
אתה מתכוון שנצליח להפעיל את האפליקציה כרגיל??
הכל טוב ויפה, אלא שאת השלב הזה אין אפשרות לעבור בכלל...
אתה צריך לנסות להגיע לתאריך שהאפליקציה כן נפתחת אולי ה 2 במרץ (תנסה כמה פעמים, תשתמש בכפתור ללכת אחורה באמלטור, דהיינו שמופיע לך שצריך לעדכן את האפליקציה תלחץ אחורה, תנסה),
כל פעם שאני מעדכן לו איזה תאריך - הוא ממציא תאריך חדש שבו הגרסה כבר ישנה (היה אפילו ספטמבר 2024...)

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
תבחר הגדרות / צא'טים / גיבוי תגבה,

אתה מתכוון לזה?

1718969312201.png

(זה צץ לי לבד אחרי ששיניתי כעת תאריך)

מה עושים פה??

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
גיבית והחלפת גירסה?
צריך להשתמש בגירסה האחרונה.
אוקיי, כעת אני רואה באמת שכתבת קודם לגבות ולא לקשר בכלל..
הלכתי להגדרות>צ'אטים>גיבוי,
המסך פה מעט שונה מהמסך שצילמתי קודם: פה יש כפתור "גיבוי"

1718976056253.png

לחצתי עליו, נראה שהוא מגבה
1718976260382.png

השאלה אם גובה ולאן?
(האם צריך לעדכן חשבון גוגל? כי זה לא נותן לי)

בעזרת ה'

משתמש פעיל
אוקיי, כעת אני רואה באמת שכתבת קודם לגבות ולא לקשר בכלל..
הלכתי להגדרות>צ'אטים>גיבוי,
המסך פה מעט שונה מהמסך שצילמתי קודם: פה יש כפתור "גיבוי"

צפה בקובץ המצורף 1686357

לחצתי עליו, נראה שהוא מגבה
צפה בקובץ המצורף 1686362

השאלה אם גובה ולאן?
(האם צריך לעדכן חשבון גוגל? כי זה לא נותן לי)
מצוין,
כעת תמחוק ותתקין את הגירסה האחרונה.
תפעל לפי מה שכתבתי למעלה שלא תפסיד את הגיבוי.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה