אני הייתי צריכה,אבל האם יש צורך כל פעם לעשות את כל התהליך מחדש?
שזה אומר להוריד את הוואצאפ ולשים מחדש????
לזרוק לפח את הגרסה הקודמת ולהתקין שוב את הגרסה ההיא.
חלק מהצ'אטים נמחקו ):
אני הייתי צריכה,אבל האם יש צורך כל פעם לעשות את כל התהליך מחדש?
שזה אומר להוריד את הוואצאפ ולשים מחדש????
באיזה חסימה אתה?שלום לכולם
אתמול וואצאפ התנתק לי פעמיים (כתבו בגלל ספאם , פניתי אליהם אמרו זה טעות והחזירו לי), ועכשיו אני מנסה להתחבר מחדש, והוא כותב לי שצריך להתחבר מאפליקציית וואצאפ הרשמית. התקנתי את העדכון האחרון , אבל זה לא עוזר.
אני חושד שזה קשור לאמולטור (בלוסטקס). האם ייתכן שעכשיו כבר וואצאפ לא עובד עם אמולטור ?
האם מישהו נתקל במשהו דומה ?
צפה בקובץ המצורף 1664606
רימוןבאיזה חסימה אתה?
אם אתה באתרוג, הם עדכנו שהאימולטור אמור להיחסם והם לא נותנים יותר ווצאפ ללקוחות שלהם
יש מצב שזה קשור לזה?
זה לא קשור לאמלטור, ווצאפ מזהים שהשימוש שלך באפליקציה לא רשמית, אז הם מונעים ממך להשתמש באפליקציה לא רשמית, היכולת שלך כעת להשתמש בווצאפ או במספר אחר או לחילופין להתקין אפליקציה רשמית של ווצאפ.שלום לכולם
אתמול וואצאפ התנתק לי פעמיים (כתבו בגלל ספאם , פניתי אליהם אמרו זה טעות והחזירו לי), ועכשיו אני מנסה להתחבר מחדש, והוא כותב לי שצריך להתחבר מאפליקציית וואצאפ הרשמית. התקנתי את העדכון האחרון , אבל זה לא עוזר.
אני חושד שזה קשור לאמולטור (בלוסטקס). האם ייתכן שעכשיו כבר וואצאפ לא עובד עם אמולטור ?
האם מישהו נתקל במשהו דומה ?
צפה בקובץ המצורף 1664606
אבל אני עובד על זה הרבה מאד זמן ולא היה בעיות. מה גורם לזה להשתבש ?זה לא קשור לאמלטור, ווצאפ מזהים שהשימוש שלך באפליקציה לא רשמית, אז הם מונעים ממך להשתמש באפליקציה לא רשמית, היכולת שלך כעת להשתמש בווצאפ או במספר אחר או לחילופין להתקין אפליקציה רשמית של ווצאפ.
לא יודע.אבל אני עובד על זה הרבה מאד זמן ולא היה בעיות. מה גורם לזה להשתבש ?
איך אפשר לשמור את האיש קשר עם שם? יש לי וואצאפ ווב עם אתרוג (השגתי מכשיר לכמה דקות ממישהו...) וכרגע אניא רואה את כל השיחות רק עם מספרי טלפון...עוד פטנט בווצאפ ווב במחשב, שאין צורך להשתמש בטלפון בשביל להוסיף איש קשר,
אפשר לשלוח לווצאפ של עצמך את מספר הטלפון , ללחוץ על המספר ששלחת ויש לך 2 אפשרויות העתקת מספר טלפון או שליחת ווצאפ.. ממש מקל.
נתקלת באותה בעיה בדיוק ..מדי פעם הווצאפ מתנתק וצריך לקשר מחדש ע"י קוד
עכשיו התנתק לי ואני לא מצליחה לקשר, כל פעם אחרי שאני מזינה את הקוד מופיעה ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1666463
מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?
את באתרוג?נתקלת באותה בעיה בדיוק ..
מה עושים עם זה ????
אני בנתיב ..את באתרוג?
לי זה קרה בגלל שהאימולטור נחסם....
אתרוג חסמו את האימולטוראני בנתיב ..
מה הכוונה האימולטור נחסם?
תודהאתרוג חסמו את האימולטור
אם את בנתיב אולי את צריכה להוריד עדכון לאימולטור
לאתודה
אני צריכה לדבר איתם לעדכן לי?
איך זה עובד?
מישהו יכול לעזור??לא
את צריכה להוריד עדכון
מקווה שמישהו פה ידע לעזור לך
אשמח מאד לעזרה. אני תקועה בלי וואצאפ, נטפרי אמרו שאפתח חשבון חדש.איך אני משנה שאוכל להתחבר עם קוד באפליקציה?
כי אני מקבלת את הקוד,
אבל באפליקציה אין לי בעצם אפשרות להכניס את הקוד, רק לסרוק.
צפה בקובץ המצורף 1674768
אמור להיות אופציה לבחור את סוגי האימותאשמח מאד לעזרה. אני תקועה בלי וואצאפ, נטפרי אמרו שאפתח חשבון חדש.
יש עוד אופציה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: