חלבי למשהו יש את המתכון של הכדורי גבינה עם אגוזי לוז של הני בקר? דחוף!!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר
מקטיפה של שבועות
תודה!
בבקשה:

כדורי גבינה - נוגט עם ליבת אגוז לוז

כל מילה מיותרת. כדורים נימוחים טבולים בשוקולד חלב, עם נגיעה של נוגט שבמרכזן אגוז לוז שלם.

מעדן לכבוד החג.



מתכון לכ-60 כדורים, תלוי בגודל

750 גרם ביסקויט טחון

500 גרם גבינה לבנה 5%

4 סוכר וניל

1/2 כוס אבקת סוכר

100 גרם שוקולד לבן חלבי

כ-60 אגוזי לוז שלמים



לציפוי:

300 גרם שוקולד חלב

2 כפות שמן



הכנה:

מערבבים בקערה גדולה את כל רכיבי הכדורים למעט האגוזים השלמים עד שמתקבלת תערובת נוחה לכדרור. אם התערובת רטובה ממש מוסיפים עוד ביסקויט טחון ואם היא יבשה- מעט חלב.

בידיים לחות לוקחים מעט מהתערובת ומשטחים על כף היד. מניחים במרכז אגוז לוז שלם וסוגרים מעליו את התערובת. מגלגלים ביד לכדור ומניחים במגש. כך מכינים את כל הכדורים. מקפיאים להתקשות מוחלטת.



מצפים את הכדורים:

בסיר קטן על באן מרי ממיסים שוקולד חלב עם שמן עד שמתקבל קרם חלק.

מעבירים לכלי. מניחים כדור על מזלג ומורידים לתוך השוקולד עד שהוא מצופה כולו בשוקולד. מנערים בעדינות להסרת עודפי שוקולד ומניחים חזרה על מגש. כך מצפים את כל הכדורים. מומלץ להוציא מההקפאה בכל פעם רק מספר קטן של כדורים לציפוי. אם השוקולד מתקשה בינתיים -ממיסים שוב.

מעבירים את הכדורים המצופים למקרר לייבוש. מחלצים מהמגש ושומרים בקופסא אטומה היטב במקרר למספר ימים או בהקפאה לתקופה ארוכה יותר



טיפ:

במאמץ קל ניתן לשדרג את מראה הכדורים.

ממיסים 100 גרם שוקולד חלבי לבן. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פסים דקים על הכדורים.
 

נאן---

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בבקשה:

כדורי גבינה - נוגט עם ליבת אגוז לוז

כל מילה מיותרת. כדורים נימוחים טבולים בשוקולד חלב, עם נגיעה של נוגט שבמרכזן אגוז לוז שלם.

מעדן לכבוד החג.



מתכון לכ-60 כדורים, תלוי בגודל

750 גרם ביסקויט טחון

500 גרם גבינה לבנה 5%

4 סוכר וניל

1/2 כוס אבקת סוכר

100 גרם שוקולד לבן חלבי

כ-60 אגוזי לוז שלמים



לציפוי:

300 גרם שוקולד חלב

2 כפות שמן



הכנה:

מערבבים בקערה גדולה את כל רכיבי הכדורים למעט האגוזים השלמים עד שמתקבלת תערובת נוחה לכדרור. אם התערובת רטובה ממש מוסיפים עוד ביסקויט טחון ואם היא יבשה- מעט חלב.

בידיים לחות לוקחים מעט מהתערובת ומשטחים על כף היד. מניחים במרכז אגוז לוז שלם וסוגרים מעליו את התערובת. מגלגלים ביד לכדור ומניחים במגש. כך מכינים את כל הכדורים. מקפיאים להתקשות מוחלטת.



מצפים את הכדורים:

בסיר קטן על באן מרי ממיסים שוקולד חלב עם שמן עד שמתקבל קרם חלק.

מעבירים לכלי. מניחים כדור על מזלג ומורידים לתוך השוקולד עד שהוא מצופה כולו בשוקולד. מנערים בעדינות להסרת עודפי שוקולד ומניחים חזרה על מגש. כך מצפים את כל הכדורים. מומלץ להוציא מההקפאה בכל פעם רק מספר קטן של כדורים לציפוי. אם השוקולד מתקשה בינתיים -ממיסים שוב.

מעבירים את הכדורים המצופים למקרר לייבוש. מחלצים מהמגש ושומרים בקופסא אטומה היטב במקרר למספר ימים או בהקפאה לתקופה ארוכה יותר



טיפ:

במאמץ קל ניתן לשדרג את מראה הכדורים.

ממיסים 100 גרם שוקולד חלבי לבן. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פסים דקים על הכדורים.
תודה!!!!
אין מילים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
קרדיט:
עיתון קטיפה
צילום שושי מילר
DSC_1099 (1)_682x1024.jpg

הקטנתי איכות שיוכל לעלות כאן
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
העני, וואו! זה הברקה!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה