מיט ארוהיגקייט
משתמש מקצוען
עד כמה זמן אחרי הקניה?כותב למוכר
עד כמה זמן אחרי הקניה?כותב למוכר
לא ניסיתי יותר מדי, אבל אם זה מהחנות הרשמית, אז הוא רציני, יש לו דירוג ממש גבוה והוא עונה מהרעד כמה זמן אחרי הקניה?
איך זה לשיחות?יש לי אוזניות בלוטוס פצצה של חברת סאונדקור- SOUNDCORE הן מאלפות ועולות בין 170-280-תלוי חנות...
אומנם לא גיי בי אל ולא אותה איכות אבל אני נהנית מזה מאוד בתור אחת עם אוזניות 24/6...
ממליצה ממש!!!
פחות לשיחות...איך זה לשיחות?
תודה אבל אני מחפשת שמע מעולה גם בשיחותפחות לשיחות...
יותר להאזנות מוזיקה, קווים וכדומה...
בשיחות אתה שומע פצצה אבל מי שאתך בטלפון שומע נמוך ולא תמיד ברור...
יש להם המווון דגמיםוואי אני ממש ממש ממליצה על אוזניות של אנקר!!!! פצצצצצצצצצצצצצצצצצצה!!!!!
יש לי אותם שנים והם אחלההה!! עולות 200!!
לא רשום לך על הקופסה של ההטענה ?אהממ' וואלה לא יודעת אבל זה המחיר לדגם הזה...והוא אחלה של דבר!! באמת.. אנשים לא מכירים את זה כ"כ כי זה מותג מחו"ל ואני ממש חושבת שחבל...(על הכסף) כי הם יותר טובות מכל המותגים המפציצים!
זה יותר טוב מאפל?מקפיצה
יש למישהו קישור מנסיון לאוזניות JBL
אני צריכה גם לשיחות וגם למוזיקה
איכות שמע מצוינת פלוס
והעיקר שישמעו אותי נורמלי בשיחה
אשמח לקישורים רק מניסיון, תודה!!
מסתבר שלא.זה יותר טוב מאפל?
נע בין 200 ל600מה המחיר של אוזניות כאלה אני שואל כי אני מעוניין לאוזניות שיועילו לשיחות ומוזיקה וכן לשמיעה בזום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: