בעיקר למוזיקה ופודקאסטיםלצערי אני לא מכיר את הביטס,
אבל הפרו 2 מעולות,
זה ישמש בעיקר למוזיקה או לשיחות?
אבל חשוב לי אוזניות שלא צריך לצעוק בהן בשיחות טלפון כדי שהצד השני ישמע
בעיקר למוזיקה ופודקאסטיםלצערי אני לא מכיר את הביטס,
אבל הפרו 2 מעולות,
זה ישמש בעיקר למוזיקה או לשיחות?
הפרו 2 זה ללכת על בטוח,בעיקר למוזיקה ופודקאסטים
אבל חשוב לי אוזניות שלא צריך לצעוק בהן בשיחות טלפון כדי שהצד השני ישמע
זה אוזניה באמת ברמה גבוהה מאוד, רק תמיד תמיד כשקונים בלוטוס למכשיר כשר, מומלץ ואפילו חובה לשאול את המוכר האם זה מתחבר, כי לפעמים בכשרים יש בעיות, וחבל על העוגמת נפש שזה בסוף לא יתחבר.איפה קונים את זה?
איפה קונים וכמה עולה?זה אוזניה באמת ברמה גבוהה מאוד, רק תמיד תמיד כשקונים בלוטוס למכשיר כשר, מומלץ ואפילו חובה לשאול את המוכר האם זה מתחבר, כי לפעמים בכשרים יש בעיות, וחבל על העוגמת נפש שזה בסוף לא יתחבר.
גם לי יש אותם ,לי יש אותם מומלץ מאודמקורי jbl מנגינה אלחוטית 220tws אמיתי bluetooth אוזניות בס צליל אוזניות jbl t220tws עם מיקרופון - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אין סינון רעשים אבל זה עוצמתי מאוד [השמע]
ומחזיק המון זמן סוללה
וגם הדיבורית יחסית בסדר
כל כך הרבה אנשים נופלים בזה!גם לי יש אותם ,
הם לא באמת של JBL אין את הצליל של הגיטרה בהפעלה והכיבוי
והאיכות לא מתקרבת למקורי.
המחיר תואם את האיכות
זה מזוייף מתוכו , עשוי מחומרים ירודים
נפל לי על הריצפה והמגנטים של ההטענה יצאו לטיול בתוך הקופסת הטענה (יש לנער לפני השימוש)
שווה להשקיע עוד כמה שקלים על מקורי פה בארה"ק
אם אתה מחפש משהו שיהיה טוב מכל הבחינות, וגם בדיבור ישמעו אותך ברור וחד אפילו אם אתה ברחוב סואן, מניסיון, אני ממליץ לך על זה.האם airpods pro הכי טובות?
מבחינת עוצמה, וסינון רעשים?
אם כן, היכן ניתן לקנות הכי בזול? (את המקורי)
תודה,אם אתה מחפש משהו שיהיה טוב מכל הבחינות, וגם בדיבור ישמעו אותך ברור וחד אפילו אם אתה ברחוב סואן, מניסיון, אני ממליץ לך על זה.
איך הוא עם טלפונים כשרים?אם אתה מחפש משהו שיהיה טוב מכל הבחינות, וגם בדיבור ישמעו אותך ברור וחד אפילו אם אתה ברחוב סואן, מניסיון, אני ממליץ לך על זה.
לא ניסיתי ב2 טלפונים, אבל אני משתמש בו בטלפון כשר, ומרוצה מאד, וגם הוא מתחבר לי ל2 האוזניות בו זמנית, (ולא כמו שקורה בחלק מהאוזניות בחלק מהכשרים שרק אוזניה אחת יכולה להתחבר).איך הוא עם טלפונים כשרים?
יכול להתחבר ל-2 מכשירים במקביל/לפצל אוזניות?
תודה רבה!
כמה זמן הסוללה שלו כשהוא עם סינון רעשים?לא ניסיתי ב2 טלפונים, אבל אני משתמש בו בטלפון כשר, ומרוצה מאד, וגם הוא מתחבר לי ל2 האוזניות בו זמנית, (ולא כמו שקורה בחלק מהאוזניות בחלק מהכשרים שרק אוזניה אחת יכולה להתחבר).
מה הפירוש "כשהוא עם סינון רעשים"?כמה זמן הסוללה שלו כשהוא עם סינון רעשים?
כי ראיתי שחלק מהאתרים כותבים 10 שעות וחלק 7 שעות
ברוב האוזניות יש אפשרות לבטל או להחזיר את סינון הרעשיםמה הפירוש "כשהוא עם סינון רעשים"?
לפעמים הוא כן עם סינון ולפעמים לא? היכן אמורים להגדיר בו את זה?
אני לא נגעתי בשום הגדרה, פשוט פתחתי והתחלתי להשתמש, וזה יותר ממצוין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: