גם לי הוא הגיע אבל שומעים אותי מצוין.המוצר הגיע.
לצערי אנשים אומרים לי: אתה נשמע רחוק/בנהיגה...
גם לי הוא הגיע אבל שומעים אותי מצוין.המוצר הגיע.
וואלה,רק של חברת אפל, כל השאר זבל. עולה 450 ש"ח באינטרנט
יש כאן מישהו שיכול להביא קישור מניסיונו האישי! למשהו שטוב גם לנהיגה אבל במחיר יותר הגיוני מהנ"ל?
קודם כל לא אכפת לי שזה יהיה קישור שיווקי.אנקר Soundcore חיים P3i היברידי פעיל רעש ביטול אוזניות bluetooth, אלחוטי אוזניות, 4 מיקרופונים, צליל חזק Custom EQ - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זמן הגעה ארוך, בין חודש לחודש וחצי,
אבל אוזניות מעולות עם סינון רעשים טוב, ושמע ברור, ושומעים אותך ברור, יש להם 4 מיקרופונים כדי שישמעו אותך,
עם קופונים הגעתי ל32 דולר,
הזמנתי כבר ל3 אנשים כזה וכולם מאוד מרוצים,
לא קישור שיווקי אני לא מרויח מזה,
כן שומעים טוב גם ברחוב,קודם כל לא אכפת לי שזה יהיה קישור שיווקי.
השאלה אם הם מדברים עם זה מתוך משרד סגור, או גם ברחוב/נהיגה?
אתה יכול לברר אם גם במצבים הנ"ל שומעים אותם טוב?
ואיך אני מגיע לקופנים?
תודה רבה.
האוזניות של חברת קליר מעולות, איכות של המותגים (בחו"ל זה גם נחשב מותג)יש כאן מישהו שיכול להביא קישור מניסיונו האישי! למשהו שטוב גם לנהיגה אבל במחיר יותר הגיוני מהנ"ל?
מצטער לשמוע, אצלי זה עובד מצוין, עוד לא ניסיתי בנהיגה (אולי בקרוב... צריך תפילות...)המוצר הגיע.
אחרי התכתבויות הלוך חזור, זה מה שהוא עונה לי.מצטער לשמוע, אצלי זה עובד מצוין, עוד לא ניסיתי בנהיגה (אולי בקרוב... צריך תפילות...)
תנסה לדבר עם המוכר, יכול להיות שהוא יהיה מוכן להחזיר לך את הכסף
תסביר לו שדיברת עם כמה אנשים ואצלם זה עובד מצוין, וכמה שעכשיו אתה מאוכזב וכו' וכו' וחשבת שזה חברה טובה ושכנראה כבר לא תמליץ לחברים ועוד כיד הדמיון הטובה עליך
את הפרטים של חשבון הפייפאל שלך (בדר''כ זו כתובת המייל שלך), אם אין לך פייפאל, אתה יכול לפתוח בחינם כאן https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/account-selection , הוא מוכן לזכות אותך ב90% מהכסףאחרי התכתבויות הלוך חזור, זה מה שהוא עונה לי.
"Thank you for your patience and understanding in this matter.We deeply regret the inconvenience you have experienced and sincerely apologize for any dissatisfaction. Despite our efforts to maintain high-quality standards through rigorous quality checks, we occasionally encounter unforeseen issues.Due to our current system setup, we are unable to send a direct replacement. We understand the complexity of this situation and are committed to finding a resolution that suits you.To compensate for the inconvenience, we propose a 90% refund via PayPal, taking into consideration your usage time. We acknowledge that this may not be an ideal solution, but we believe it could save you the trouble of repackaging the item, visiting the post office, and waiting for the refund process.Given that we are unable to cover the return shipping cost, we hope you might consider accepting the partial refund. This would also mean you can keep the item without needing to return it. However, we regret to inform you that we will be unable to provide further after-sales service for this item in the future.If you find this proposal acceptable, could you please provide us with your PayPal ID? This is typically an email address.Please make sure your PayPal account is valid and can receive transfers. Sometimes a PayPal account needs to be connected to a bank card to receive transfers.We look forward to resolving this matter promptly and to your satisfaction. Please let us know if you have any further questions or concerns."
מה בדיוק אני אמור לעשות עם התשובה הזו?
אני לא מצליח להבין מה הוא רוצה, ואיזה פרטים אני צריך לתת לו.
יש לך דגם במחיר סביר שתומך בטלפון כשר G10?אמרתי לך רק אוזניות של אפל. אני משתמש מעל שנה בנהיגה שעתיים ביום, שומע שיעורים בבלוטוס ועונה לטלפונים תוך כדי, כולם שומעים נפלא. המחיר מעט גבוה אבל זה סופר משתלם, אין תקלות, בטריות חזקות במיוחד, טווח שמיעה גדול מאוד
אפל מתחבר לכל טלפון נייד גם כשר ועובד עמו מצוין?אמרתי לך רק אוזניות של אפל. אני משתמש מעל שנה בנהיגה שעתיים ביום, שומע שיעורים בבלוטוס ועונה לטלפונים תוך כדי, כולם שומעים נפלא. המחיר מעט גבוה אבל זה סופר משתלם, אין תקלות, בטריות חזקות במיוחד, טווח שמיעה גדול מאוד
אנקר Soundcore חיים P3i היברידי פעיל רעש ביטול אוזניות bluetooth, אלחוטי אוזניות, 4 מיקרופונים, צליל חזק Custom EQ - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זמן הגעה ארוך, בין חודש לחודש וחצי,
אבל אוזניות מעולות עם סינון רעשים טוב, ושמע ברור, ושומעים אותך ברור, יש להם 4 מיקרופונים כדי שישמעו אותך,
עם קופונים הגעתי ל32 דולר,
הזמנתי כבר ל3 אנשים כזה וכולם מאוד מרוצים,
לא קישור שיווקי אני לא מרויח מזה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: