בשרי למי יש את המתכון בסיס שהושמט בטעות מעיתון החג של קראט

בשלן

משתמש פעיל
בעיתון החג קראט
הושמט בטעות המתכון בסיס של הבקר
למי יש אותו ?
או שיש למישהו רעיון
איך עושים בשר מפורק מצלעות (2) ?
תודה
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אם זה מהחוברת מתכונים של החגים
אז יש כאן - הני העלתה כאן לפני כמה ימים
מומלץ מאוד!
 

קבצים מצורפים

  • חוברת מתכונים חגים תשפג. (1).pdf
    7.5 MB · צפיות: 580

שרית100

משתמש מקצוען
ביקשתי ממערכת קראט ושלחו לי את ההשלמה:

2 דרכים לבישול הראשוני של הבשר:

תחילה מפשירים את הנתח במקרר כ12 שעות עד להפשרה מלאה.

1) #בסיר# - ממלאים מים בסיר רחב ללא מלח, ומרתיחים. כשהמים רותחים מעבירים את הנתח לתוך המים. מיד נבחין שצבע הבשר מתנה לאפרפר. נחזיר לרתיחה. לאחר מכן ננמיך את הלהבה ונבשל בין 3-5 שעות עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות. ניתן להוסיף לסיר סוג אחד או את כל הירקות שלהלן : צרור עלי סלרי / 2 גזרים חתוכים לפרוסות / 4 עלי דפנה /5 גרגרי פלפל אנגלי / 5 שיני שום שלמות / 2 בצלים פרוסים. יש לבדוק במהלך הבישול את מצב המים ואם יש צורך להוסיף מים.



2) #בתנור# - מחממים תנור ל-200 מעלות. שוטפים את נתח הבשר. עוטפים אותו בשתי עטיפות של נייר אפיה, ואותן עוטפים בשלוש עטיפות של נייר אלומיניום, זה על גבי זה. סוגרים את הקצוות כמו שסוגרים סוכריה. קיבלנו נתח עטוף היטב בעטיפה סגורה, שאין אפשרות לנוזלים לצאת ממנו. מניחים בתבנית תנור ומעבירים לתנור החם. אופים חצי שעה. לאחר חצי שעה מנמיכים את חום התנור ל140-150 מעלות, ואופים כ5-7 שעות, עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות.
 

בשלן

משתמש פעיל
ביקשתי ממערכת קראט ושלחו לי את ההשלמה:

2 דרכים לבישול הראשוני של הבשר:

תחילה מפשירים את הנתח במקרר כ12 שעות עד להפשרה מלאה.

1) #בסיר# - ממלאים מים בסיר רחב ללא מלח, ומרתיחים. כשהמים רותחים מעבירים את הנתח לתוך המים. מיד נבחין שצבע הבשר מתנה לאפרפר. נחזיר לרתיחה. לאחר מכן ננמיך את הלהבה ונבשל בין 3-5 שעות עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות. ניתן להוסיף לסיר סוג אחד או את כל הירקות שלהלן : צרור עלי סלרי / 2 גזרים חתוכים לפרוסות / 4 עלי דפנה /5 גרגרי פלפל אנגלי / 5 שיני שום שלמות / 2 בצלים פרוסים. יש לבדוק במהלך הבישול את מצב המים ואם יש צורך להוסיף מים.



2) #בתנור# - מחממים תנור ל-200 מעלות. שוטפים את נתח הבשר. עוטפים אותו בשתי עטיפות של נייר אפיה, ואותן עוטפים בשלוש עטיפות של נייר אלומיניום, זה על גבי זה. סוגרים את הקצוות כמו שסוגרים סוכריה. קיבלנו נתח עטוף היטב בעטיפה סגורה, שאין אפשרות לנוזלים לצאת ממנו. מניחים בתבנית תנור ומעבירים לתנור החם. אופים חצי שעה. לאחר חצי שעה מנמיכים את חום התנור ל140-150 מעלות, ואופים כ5-7 שעות, עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות.

מועדים לשמחה
הקפצה לצורך הציבור !
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  32  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה