ביקשתי ממערכת קראט ושלחו לי את ההשלמה:
2 דרכים לבישול הראשוני של הבשר:
תחילה מפשירים את הנתח במקרר כ12 שעות עד להפשרה מלאה.
1) #בסיר# - ממלאים מים בסיר רחב ללא מלח, ומרתיחים. כשהמים רותחים מעבירים את הנתח לתוך המים. מיד נבחין שצבע הבשר מתנה לאפרפר. נחזיר לרתיחה. לאחר מכן ננמיך את הלהבה ונבשל בין 3-5 שעות עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות. ניתן להוסיף לסיר סוג אחד או את כל הירקות שלהלן : צרור עלי סלרי / 2 גזרים חתוכים לפרוסות / 4 עלי דפנה /5 גרגרי פלפל אנגלי / 5 שיני שום שלמות / 2 בצלים פרוסים. יש לבדוק במהלך הבישול את מצב המים ואם יש צורך להוסיף מים.
2) #בתנור# - מחממים תנור ל-200 מעלות. שוטפים את נתח הבשר. עוטפים אותו בשתי עטיפות של נייר אפיה, ואותן עוטפים בשלוש עטיפות של נייר אלומיניום, זה על גבי זה. סוגרים את הקצוות כמו שסוגרים סוכריה. קיבלנו נתח עטוף היטב בעטיפה סגורה, שאין אפשרות לנוזלים לצאת ממנו. מניחים בתבנית תנור ומעבירים לתנור החם. אופים חצי שעה. לאחר חצי שעה מנמיכים את חום התנור ל140-150 מעלות, ואופים כ5-7 שעות, עד שסכין שנחדיר למרכז הנתח יצא ויכנס בחופשיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: