הם אפילו פחות מכך לדירות יד 2מה לא מדוייק?
הם אפילו פחות מכך לדירות יד 2מה לא מדוייק?
הם אפילו פחות מכך לדירות יד 2
40 מתוך 87 דירות הינן במחיר של עד 590,000 ומטה
לפי יד 2 רוב הדירות של 3 חדרים בסביבות ה600,000 דירות מקבלן חדשות 1,000,000
מחיר מטרה בדימונה לפי 6,300 למטר+ מענק 40,000 (הגדילו ל50,000)לדעתי גור לא היו קונים שם. הם לא מוכנים לשלם יותר מ400-500K לדירה בדימונה. ועלות הבנייה והפיתוח לבד הרבה יותר יקרים.
היזמים לא טפשים, והם רוצים גם עבודה ופרנסה, ואם היו קונים פוטנציאליים לדירות הללו, הם היו מגישים הצעות.
אתה צודק, ואני יכול להוסיף לך מידיעה: אילו המכרז היה מצליח היו לנו מאות משפחות חרדיות מחסידי גור שהיו זוכים ובאים לגור שם, אבל נטרפה השעה ושום קבלן לא ניגש למכרזים,מחיר מטרה בדימונה לפי 6,300 למטר+ מענק 40,000 (הגדילו ל50,000)
כלומר דירת 5 חדרים 120 מטר פחות מ800 וודאי שקונים
יש לי חבר שקנה שם דירה גדולה 5 חדרים, חתם חוזה על 720,000+-, המחיר היה לפי 5,100 למטר
אז עכשיו המשפחות האלו יגורו לא רחוק משם - בדירות ישנות ויותר זולות, יחד עם שאר הקהילה שלהם. לא כזה אסון בשבילם.אתה צודק, ואני יכול להוסיף לך מידיעה: אילו המכרז היה מצליח היו לנו מאות משפחות חרדיות מחסידי גור שהיו זוכים ובאים לגור שם, אבל נטרפה השעה ושום קבלן לא ניגש למכרזים,
חבל
לא מדוייקאז עכשיו המשפחות האלו יגורו לא רחוק משם - בדירות ישנות ויותר זולות, יחד עם שאר הקהילה שלהם. לא כזה אסון בשבילם.
צריך להבין, חסידי גור (ואני אומר זאת לשבחם), אינם חלק ממצוקת הדיור החרדית, כי יש להם גם היום פתרונות זולים.
אתה צודק, ואני יכול להוסיף לך מידיעה: אילו המכרז היה מצליח היו לנו מאות משפחות חרדיות מחסידי גור שהיו זוכים ובאים לגור שם, אבל נטרפה השעה ושום קבלן לא ניגש למכרזים,
חבל
המכרזים בדימונה נועדו לכישלון מסיבה כלכלית, ואסביר מתומצתאתה צודק, ואני יכול להוסיף לך מידיעה: אילו המכרז היה מצליח היו לנו מאות משפחות חרדיות מחסידי גור שהיו זוכים ובאים לגור שם, אבל נטרפה השעה ושום קבלן לא ניגש למכרזים,
חבל
המכרז בדימונה לא מספיק ריווחי לימיםאז זה משתלם למה לא הצליחו לגייס יזם חרדי או חסיד גור?
ומה יהיה עם המרכז בעכו 1500 יח"ד? https://apps.land.gov.il/MichrazimSite/#/michraz/20220354?utm_source=InforuMail&utm_medium=email&utm_campaign=רשות מקרקעי ישראל
לצערנו הרב, יזם חרדי זה לא מתכון לדירות זולות.יש יזמים חרדים שמוכנים להכנס לעיסקה?
זה רק ליזמים גדולים
הדיון על עכו ולא על יזמיםלצערנו הרב, יזם חרדי זה לא מתכון לדירות זולות.
עיין ערך רמת בית שמש ד'.
מיש הקפיץ את המחירים בצורה דרסטית, הם יזמים מתוככי המחנה פנימה, מסלתה ושמנה. אלו שמזהים נכון את הלכי הרוח ויודעים באיזו נקודה הציבור מסתער ומוכן לשלם.
כתבת הרבה דברים של טעם.כך יצא שבמקום 270,000 מחיר מינימום לקרקע בבית שמש
המחיר נסגר ב780,000 מחיר מינימום לקרע בבית שמש
פער של 500,000+ לטובת מיסי המדינה, ובנוסף שזה לא מחיר למשתכן אם רווח נמוך ומוגבל, אלה שהקבלן מרשה לעצמו להרוויח 25% כמקובל והנה קיבלת התייקרות ללקוח של 800,000+-
לא מוריד מאחריות של אף אחד, אבל זה "הדלק"
העובדה שבמכרזים אלו היה יזם שהרשה לעצמו להוסיף 50 מיליון מעל מחיר השומה, היא בשל הידיעה, שיש אנשים שמוכנים לשלם הרבה מאוד על דירות בעיר, וככל שהוא יזכה בקרקע במחירים הזויים, עדיין הוא יקבל מכך רווח נאה מאוד.2.חזר לשיטת מכרזי לפי כל המרבה במחיר, הוא הזוכה
נכון כמו בכל הארץ, כמו בכול המגזרים, לא רואה ביזמים חרדים חסרון מיוחדהעובדה שבמכרזים אלו היה יזם שהרשה לעצמו להוסיף 50 מיליון מעל מחיר השומה, היא בשל הידיעה, שיש אנשים שמוכנים לשלם הרבה מאוד על דירות בעיר, וככל שהוא יזכה בקרקע במחירים הזויים, עדיין הוא יקבל מכך רווח נאה מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: