גם אקלרים יכולים לצנוח.ליתר ביטחון תמיד אני מעדיפה לעשות אותם בצורת אקרלים
תודה.גם אקלרים יכולים לצנוח.
האקלרים שלך מהממים.
ניסית פעם עם צנתר חלק וקראמבל?
בעקבות הניסיון הגדול שלי עם פחזניות- הכנתי הרבההה(!) פעמים וגיליתי את הסודות של הפחזניותהילדים שלי מאוד אוהבים פחזניות
כמה פעמים הכנתי, הם דווקא מאוד אהבו
אבל הם יצאו לי רחוק מהצורה המסורתית של הפחזניות הגבוהות
הם מאוד השתטחו באפיה, וניסיתי כמה מתכונים שמובטח עליהם שהם תמיד מצליחים
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה רבה, איזה כייף לשמוע 3>@תתתתת
הכנתי את הפחזניות שלך
יצא מושלם! גבוה, יפה, אוורירי וטעים
שולחת עכשיו לישיבה...
שיעמוד לך לזכות!
כתיבה וחתימה טובה
עכשיו אני גם יכולה לומר: טעים וקריספי!תודה רבה, איזה כייף לשמוע 3>
סיבות אפשריות: כמות ביצים לא מתאימה, פתיחת התנור באמצע האפיה, הוצאת הפחזניות לפני שהן באמת מוכנות לחלוטין.הילדים שלי מאוד אוהבים פחזניות
כמה פעמים הכנתי, הם דווקא מאוד אהבו
אבל הם יצאו לי רחוק מהצורה המסורתית של הפחזניות הגבוהות
הם מאוד השתטחו באפיה, וניסיתי כמה מתכונים שמובטח עליהם שהם תמיד מצליחים
מה יכולה להיות הסיבה?
באיזו חום את אופה ??בעקבות הניסיון הגדול שלי עם פחזניות- הכנתי הרבההה(!) פעמים וגיליתי את הסודות של הפחזניות
זה המתכון שיש לי הוא יוצא פצצה כל פעם מחדש.. ובחיים לא צונח, אני יכתוב את כל הדברים בהכנה:
המדידה בכוס חד פעמית פשוטה
כוס שמן
2 כוסות מים
כף סוכר
קורט מלח
-שמים הכל בסיר מרתיחים ומערבבים קצת עד שמבעבע, מכבים את האש, מוסיפים:
2 כוסות קמח
-מערבבים היטב עד שנהיה בצק אחיד
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים לשתי דקות שיתקרר מעט
המיקסר צריך לעבוד כל הזמן על מהירות בינונית.
מתחילים להוסיף ביצים- מוסיפים סה"כ
5 ביצים
שמים ביצה בכוס, משקשקים עם מזלג ושופכים למיקסר
כשהביצה נטמעת מוסיפים עוד ביצה כמו הראשונה ככה 5 ביצים
איך יודעים שהבצק טוב ושהפחזנוית לא יצנחו?
לפעמים צריך להוסיף 4-4.5 ביצים, עוצרים את המיקסר ולוקחים קצת עיסה
בין האגודל לאצבע ומותחים, אם העיסה נמתחת כמו חוט ולא נקרעת העיסה טובה
אם לא- צריך להוסיף עוד ביצה
כמובן שהעיסה נקרעת מתישהוא... לא באמת כמו חוט אבל היא צריכה להימתח לפחות 4 סנטימטר בערך...
מעבירים לשקית זילוף מזלפים ואופים עד שזה נראה מוכן בערך 20 דקות
אם רוצים שהפחזניות יצאו פריכות מאוד- אחרי האפיה מכבים את התנור ושמים סמרטוט קטן או משהו
בין התנור לדלת ומשאירים ככה בערך חצי שעה
אני מוציאה מיד את הפחזניות- לדעתי יותר טעים
אם עושים בשיטה הראשונה צריך לדעת שאח"כ א"א לחתוך באמצע את הפחזניה ולהשאיר קצת..
אפשר לחתוך רק עד הסוף
מחכים שהפחזניות יתקררו- זה חשוב מאוד! מקציפים ריצ' מוסיפים 2 כפות פודינג
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים
מתכון מעולה שתמיד עובד!
בהצלחה!!!
180באיזו חום את אופה ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: