לכל דבר בחיים יש כללי שימוש."בטוח ורגוע, לא מסוכן"- זו ההגדרה של המילה "סולידי" ע"פ המילון
תלך לפי הכללים תרוויח ותצליח. ותהיה בטוח ורגוע.
לא תלך לפי הכללים תפסיד.
כבר כתבתי שצריך להוציא מהראש את הפחד משוק ההון.
לכל דבר בחיים יש כללי שימוש."בטוח ורגוע, לא מסוכן"- זו ההגדרה של המילה "סולידי" ע"פ המילון
השקעה פאסיבית בשוק ההון היא מעולהאף בר דעת לא חושב להניח את כספו מתחת לבלטות, זה בסה"כ ביטוי לשמירה חזקה על הכסף הקיים, כמובן שהכוונה היא לשים בבנק בפק"מ.
קראתי מספיק מאמרים וספרים בעד שוק ההון ואני מעוניין לבדוק כעת את הצד שכנגד כפי שציינתי בפתיחת הפורום הזה.
הרעיון בפתיחת הפרום הזה הוא להביא מידע [אם יש] נגד השקעה בשוק ההון והבנת הסיכונים שבו,
מי שיש לו מה לתרום בעד שוק ההון יכול לעשות זאת באינספור פרומים אחרים שמדסקסים על העניין...
תודה.
כמו שאמרת -כתבתי , וכתבת יפה-תסביר למה.
כתבתי את כל החסרונות בהודעה קודמת ולא ראיתי סיבה לא לקרוא לזה סולידי.
למדתי הרבה על שוק ההון הפאסיבי אבל אני רוצה לבדוק את הצד השני
כלומר, האם יש מומחים שטוענים שהשקעה פאסיבית היא מסוכנת או לא רווחית?
אשמח למידע בנושא.
יש כבר מישהו/י שפתח קרן, שניתן להשקיעה אצלו?היי
גם בהשקעה פסיבית אפשר להפסיד
תחשוב שהשקעת כסף ובדיוק כשאתה צריך אותו דחוף אתה בהפסד
או שהבהלה מנפילות בזמנים שיש נפילות מביאה לא מעט אנשים שחוששים להפסיד גם את השאר ויוצאים מההשקעה בזמן הפסד
יש מישהו שסוחר סווינג גם בכסף של אחרים 30 שנה שהייתי בשמחה מפנה אליו אבל הוא מלא
יש לו קרן ומותר לו לצרף אליה x משקיעים
והוא לא יכול להוסיף כי המכסה מלאה
לפני מספר חודשים רציתי לצרף לו חבר שלי אז הוא אמר לי שהוא מלא אבל עומד לפתוח קרן נוספת אני כרגע לא יודע אם פתח אותה עדיין
יש גם מישהי מצויינת שיש לה את קרן גריזלי והיא באותו המצב כמו הנל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: