עוגות/עוגיות למה השוקולד צ'יפס נוחת?

רחלי- עיצוב פנים

דלת לחלום שלכם.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי כבר כמה פעמים עוגה בחושה עם שוקולד צי'פס ותמיד הוא נוחת לבסיס התבנית. :(
איך משאירים אותו בתערובת?
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שמים שוקולד מריר מקולף- מקלפים טבלה במקלף
במקום שוקולד ציפס

שימו לב שיש היום שוקולד ציפס קטן
נמכר בעיקר בחניות המתמחות
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מקמחת קצת ומפזרת את השוקולד שיפס בתבנית אחרי שהבלילה כבר בתבנית, חלק דוחפת קלות עם כפית וחלק משאירה ככה ואז זה יורד קצת באפיה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לאורך הסטוריית האפייה שלי שאלתי הרבה אופות וותיקות כולל שפיות ידועות, ותמיד קיבלתי את אותה תשובה לא יעילה בנוגע לקימוח השוקולד צ'יפס.
אפייה חלקית גם לא עוזרת מפני שנוצר קרום והשוקולד ציפס נשאר מעל העוגה.
לגבי סוכריות בטעם שוקולד, זה סוכריות ולא שוקולד וכלל לא ממלא את הפונקצייה של שוקולד ציפס.(בעיני גם ממש לא טעים)
הדבר היחיד שעוזר ולא תמיד, להכין מתכונים שהבלילה סמיכה ממש, ואז השוקולד ציפס נשאר מעורבב ולא נוחת.

לגבי עוגות טורט אווריריות, לא מצאתי עדיין פיתרון, והדבר מעצבן מאוד שכן אנחנו אוהבים שוקולד ציפס בעוגות.
אם תהיה כאן מישהי שתביא פיתרון זה יהיה פלא ממש בעיני.
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אם תהיה כאן מישהי שתביא פיתרון זה יהיה פלא ממש בעיני.
בע''ה בסוף שבוע הבא יש לנו יום השתלמות שיופיע שם גם השף קונדיטור אלון שאבו
אני אשאל אותו בלנ''ד מה הפתרון לזה מעבר לקימוח
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
לאורך הסטוריית האפייה שלי שאלתי הרבה אופות וותיקות כולל שפיות ידועות, ותמיד קיבלתי את אותה תשובה לא יעילה בנוגע לקימוח השוקולד צ'יפס.
אפייה חלקית גם לא עוזרת מפני שנוצר קרום והשוקולד ציפס נשאר מעל העוגה.
לגבי סוכריות בטעם שוקולד, זה סוכריות ולא שוקולד וכלל לא ממלא את הפונקצייה של שוקולד ציפס.(בעיני גם ממש לא טעים)
הדבר היחיד שעוזר ולא תמיד, להכין מתכונים שהבלילה סמיכה ממש, ואז השוקולד ציפס נשאר מעורבב ולא נוחת.

לגבי עוגות טורט אווריריות, לא מצאתי עדיין פיתרון, והדבר מעצבן מאוד שכן אנחנו אוהבים שוקולד ציפס בעוגות.
אם תהיה כאן מישהי שתביא פיתרון זה יהיה פלא ממש בעיני.
סליחה על ההודעה הלא קשורה,
אפשר מתכון ללחמניות שבטוח יצליחו?
תודה!
 

shendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי כבר כמה פעמים עוגה בחושה עם שוקולד צי'פס ותמיד הוא נוחת לבסיס התבנית. :(
איך משאירים אותו בתערובת?
רחלי, מהנסיון שלי זה קורה עם השוקולד ציפס שנקנה ברשתות כי כל חתיכה היא ממש יציקת שוקולד
עברתי לרכוש בחנויות יעודיות למוצרי אפיה, הרבה יותר משובח וקטן
וכן, הרבה פחות צונח
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
רחלי, מהנסיון שלי זה קורה עם השוקולד ציפס שנקנה ברשתות כי כל חתיכה היא ממש יציקת שוקולד
עברתי לרכוש בחנויות יעודיות למוצרי אפיה, הרבה יותר משובח וקטן
וכן, הרבה פחות צונח
בעיני השקוציפס של אופנהיימר הכי משובח.
אם כי הגיוני שאלו הקטטנטנים פחות צונחים
 

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
לשים בתנור שחומם מראש וחם, לשים את השוקולד צ'יפס למעלה אחרי ששמת את הבלילה.
ככה העוגה מיד מתחילה להאפות, והשוקולד צ'יפס פחות נופלים.
(ואני מוסיפה לפעמים גם שקדים מולבנים פרוסים, יוצא קראנצ'י וטעים).
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לשים בתנור שחומם מראש וחם, לשים את השוקולד צ'יפס למעלה אחרי ששמת את הבלילה.
ככה העוגה מיד מתחילה להאפות, והשוקולד צ'יפס פחות נופלים.
(ואני מוסיפה לפעמים גם שקדים מולבנים פרוסים, יוצא קראנצ'י וטעים).
מליון פעמים ניסיתי לשים מלמעלה, תמיד נוחת.
אלא אם כן, כפי שכתבתי מקודם, הבלילה סמיכה במיוחד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה