להודות ולהלל!
משתמש מקצוען
בדיוק קניתי לחג מייקאפ שלהם,ורציתי לשאול איך החברה הזאת,לא הכרתי אותהממליצה מאד על המוצרים של מקקאן
Mekkan
בדיוק קניתי לחג מייקאפ שלהם,ורציתי לשאול איך החברה הזאת,לא הכרתי אותהממליצה מאד על המוצרים של מקקאן
Mekkan
הפודרה יוצרת מראה יותר ''כבד''מה הבעיה לשים כל יום פודרה?
מעולה!בדיוק קניתי לחג מייקאפ שלהם,ורציתי לשאול איך החברה הזאת,לא הכרתי אותה
אבל זה מקבע את המייקאפ ושומר עליו.הפודרה יוצרת מראה יותר ''כבד''
לבעלות עור שומני, הוא באמת יותר נצרך.אבל זה מקבע את המייקאפ ושומר עליו.
ואחרי זמן קצר יורד המראה הכבד,
בנוסף אני נזכרת כשאני לא שמה פודרה באמת קצת דביק וכששמים אצבע היא מתלכלכת , כמו שמישהי כתבה למעלה...
לבעלות עור שומני, הוא באמת יותר נצרך.
את שמה כנראה יותר מידי קרם לחות. צריך לשים ממש מעט, ולהוריד את המיותר.20 דקות בשבילי לא מספיק, הפנים עדיין מאוד מלוחחות מהקרם,
אני שמה כמה שעות טובות לפני כן.
דווקא לי יש O+ והאיפור נשאר עד מוצ"ש.יש לך סוג דם +O?
מאפרת אמרה לי שלבעלות סוג דם זה, האיפור לא מחזיק טוב
מעניין נכון?
יכול להיות שבגלל זה?את שמה כנראה יותר מידי קרם לחות. צריך לשים ממש מעט, ולהוריד את המיותר.
באמת מעניין,מעניין, כי אני עם עור יבש
זה לא קשור לדם גם לי יש O+ וביום השלישי של ר"ה באו לשאול אותי אם אני שמה איפור של שבת.......דווקא לי יש O+ והאיפור נשאר עד מוצ"ש.
אחרי שאת לומדת איך להתאפר נכון, האיפור נשאר עמיד יותר. ובנוסף, בשבת אני ישנה רק על הגב ולא עם הפנים על הכרית, כך האיפור נשאר ממש כמו בהתחלה.
אחרי שאת לומדת איך להתאפר נכון, האיפור נשאר עמיד יותר. ובנוסף, בשבת אני ישנה רק על הגב ולא עם הפנים על הכרית, כך האיפור נשאר ממש כמו בהתחלה.
קראתי על זה פעם, שזה אחד הטעויות הנפוצות שהרבה נשים עושות לפני שמתאפרות.יכול להיות שבגלל זה?
אני לא שמה ממש הרבה אבל גם לא קצת, ואחשוב על מה שאת אומרת לי. תודה.
בביקור הקודם שלי בחנות המאפרת אמרה לי שיש בהחלט קרמים שהם כבדים לקיץ ולכן היא המליצה לי על משהו קליל יותר שפחות מזיע, ובמקביל היא אמרה שבחורף מרגישים פחות שמזיעים.
לי אין טיפים, אבל אני אגיד לך מה אני עושה ואני נראית ממש טוב. אני שוטפת את הפנים בחלב פילינג, אח"כ שמה קרם פנים ומתאפרת רגיל. לא יודעת אם זה טיפ, אבל אולי.יש למשהי טיפים לאיפור עצמי לארוע?
רוצה לנסות לבד במקום ללכת למאפרת...
הייתי משתמשת בכל מיני חברות שונות כמו אסתי לאודר, והמייקאפ פשוט היה נראה מסיכה, משהו ממש כבד. עד שגיליתי את הmecan והוא פשוט פצצה! נשאר לי עמיד גם ליומים חג, ונראה כ"כ טבעי ויפה.בדיוק קניתי לחג מייקאפ שלהם,ורציתי לשאול איך החברה הזאת,לא הכרתי אותה
את המיקפ צריך להספיג לעור הפנים בתנועה של טפיחות קטנות ולא בצורת מריחה כי אז הוא לא נספג מספיק. מאפרת טובה אמרה לי שכדי שהמייקאפ יישאר כדאי למרוח פעם אחת לחכות כמה דקות ולמרוח שוב. כך אני עושה ומחזיק לי האיפור עד מוצ"ש.אני מורחת פריימר על זה מייק אפ של לאודר ואיפור טוב.
מדוע שעה מתחילת השמחה כאילו ולא התאפרתי????
תודה רבה מאד על כל תגובה או עצה.
יש למשהי טיפים לאיפור עצמי לארוע?
רוצה לנסות לבד במקום ללכת למאפרת..
אם כן יכול להיות שזה בגללו.
את המיקפ צריך להספיג לעור הפנים בתנועה של טפיחות קטנות ולא בצורת מריחה כי אז הוא לא נספג מספיק. מאפרת טובה אמרה לי שכדי שהמייקאפ יישאר כדאי למרוח פעם אחת לחכות כמה דקות ולמרוח שוב. כך אני עושה ומחזיק לי האיפור עד מוצ"ש.
המלצות שלי מייקאפ של אסתי.
מסקרה של מייבלין צבע שחור
איילינר גל של לוראל שכתוב עליו עמיד במים, ובמלחמות אני צריכה להוריד אותו בלילה...
אודם עמיד של לוראל שלא גורם לסדקים כמו השאר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: