מה זה אומר? נשים? ואיפה 'רוכשים' חגורה?מה דעתכן להעביר את הדיון למתחם ה'חגורות האדומות'?
הצטרפות לקהילות מקצועיות - פורום חכמת נשים.מה זה אומר? נשים? ואיפה 'רוכשים' חגורה?
לפותחת האשכול: כדי לך להתייעץ עם מאפרת מקצועית או קוסמטיקאית להתאמת האיפור לסוג העור.
איזו חברה?אם את רוצה מייקאפ לשימוש יומיומי- יותר בריא לעור להשתמש בקרם לחות עם גוון. אני משתמשת ביום יום בBB קרם, הוא נותן מראה מאד קליל ביחס למייקאפ ועדיין מכסה. הוא גם מחזיק יחסית הרבה זמן.
איזו חברה?
לי יש בעיה אחרת, אני שמה מייקאפ בבוקר וכל היום העור מרגיש לי מלוכלך,
ממש נוגעת עם האצבע בפנים והיא מתלכלכת.
וניסיתי כמה מייקאפים,
ידוע לכן איזה מייקאפ מתייבש מהר ונותן תחושה יבשה, לא מתחשק לי לשים פודרה ביום יום.
אם את רוצה מייקאפ לשימוש יומיומי- יותר בריא לעור להשתמש בקרם לחות עם גוון. אני משתמשת ביום יום בBB קרם, הוא נותן מראה מאד קליל ביחס למייקאפ ועדיין מכסה. הוא גם מחזיק יחסית הרבה זמן.
לא נראה לי שהעור שלי שמן, אין לי פצעים וכו', אבל כן מזיע.הקולורסטיי של רבלון מתיבש מאוד מהר.
הטרו מאץ' של לוריאל גם מתקבע יפה אבל מצריך פידור קל לאחר ההנחה.
בכללי, נשמע שיש לך עור שמן ולכן צריך מייקאפים יותר יבשים (גם אני ככה) לכן, bb ודומיהם לא מתאימים בכלל בכלל!!
תוך כמה שעות מתקבל מראה דלמטי לא מחמיא בעליל.
לא נראה לי שהעור שלי שמן, אין לי פצעים וכו', אבל כן מזיע.
אנסה אולי מה שאת מציעה.
פודרה שקופה על המייקאפ והסומק ואפילו על האודם, זה מחזיק אותם מצוין.אשמח לקבל עזרה בנושא.
אני מורחת פריימר על זה מייק אפ של לאודר ואיפור טוב.
מדוע שעה מתחילת השמחה כאילו ולא התאפרתי????
תודה רבה מאד על כל תגובה או עצה.
תנסי אולי לשנות את הקרם לחות, יש קרמים שממש גורמים לעור להזיע.לא נראה לי שהעור שלי שמן, אין לי פצעים וכו', אבל כן מזיע.
אנסה אולי מה שאת מציעה.
הדגש שאת צריכה לשים שהקרם יהיה על בסיס מים.תודה רבה.
אנסה לבדוק.
מה הבעיה לשים כל יום פודרה?לא מתחשק לי לשים פודרה ביום יום.
גם אני קניתי פודרה פשוטה ב-15 ש"ח ומרוצה מאד מאד!הסקתי מזה שלעיתים החברות המופצוצות מתאימות לסנדרט
ואם עלייך משהו לא נתפס אל תהססי לנסות גם את הזול ביותר /פשוט
כי.....אולי רק זה משמתאים לעור שלך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: