באושר עד בבית שמש אפשר לקחת רק אחרי שמשאירים פרטי אשראיכולל לשים אשראי ומי שלא מחזיר כנס כספי גבוהה?
ואז אם מישהו לא מחזיר אז מחייבים אותו בשווי...לא ניסיתי אבל זה מה שהשומר אמר לנו
באושר עד בבית שמש אפשר לקחת רק אחרי שמשאירים פרטי אשראיכולל לשים אשראי ומי שלא מחזיר כנס כספי גבוהה?
היה את זה גם ביש בירושלים כנפי נשרים, הבעיה שזה הרבה פעמים לא עבד ואז אמרו בקופה ראשית להשאיר את העגלה ליד וללכתלדעתי הפתרון זה שכל מי שלוקח צריך לרשום במערכת ממוחשבת מ.ז. (זה קיים) ואשראי
ומי שלא החזיר את העגלה יהיה אפשר לחייב אותו .
אפשר גם שהנהלת הסופר תצלם למשך תקופה כל מי שלוקח עגלהאני חושבת שהפתרון יכול להיות פשוט הרבה יותר. להעביר את השומר לכניסה לחנייה...
כנרהא זה היה לא ריווחי לחנויות, אנשים הלכו למקומות אחרים..אבל מעניין אותי , זה היה נח הדבר הזה?
למה הפסיקו?
כי לי זה היה נשמע ממש טוב!
כאילו, נדלקתי על הרעיון...........
פרס למי שמחזיראיזה חינוך זה מביא לילדים שלנו?
שמגיע פרס למי שלא גונב???
ישנו הבדל קטן.אני שוקל לגעור גם בך....
אגב, גם אם היה מדובר בחילני מבוגר עם קרחת - התגובה הייתה זהה?!
ממש בושה שצריכים להגיע לכזה מצב , מאז שאני זוכרת את עצמי מעולם לא קרה שלקחתי ולא החזרתי זה נראה לי קצת כפיות טובהבסניף בר כל מסילת יוסף מודיעין עילית,
מקבל כל ילד שמחזיר עגלה 2 שקל
ממש!תראו בכל הפרום יצאתם מנקודת ההנחה שמותר לקחת עגלה ולהחזיר הידעתם שברוב הרשתות אסור להוציא מהסופר ללא אישור מנהל סניף וגם אם מוכר או קופאי אומר שאפשר זה לא אומר שמותר.
- "גזלה מתגלגלת"אולי שמישהו יכין שלט הסברה ויעלה לפה
וכל אחד שהולך לסופר ליד הבית שלו יתלה בכניסה וביציאה,
משהו מושך
סוג - היית לוקח בלי רשות 1000 ש"ח מהארנק של חברך?, פה זה 1000 ש"ח בדמות עגלה....
רעיון מקורי. (מוסרי זה כבר עניין של טעם..)בסניף בר כל מסילת יוסף מודיעין עילית,
מקבל כל ילד שמחזיר עגלה 2 שקל
מאז שאני זוכר את עצמי אני לא זוכר שגזלן מתגאה בזה שהוא החזיר את הגזילה,ממש בושה שצריכים להגיע לכזה מצב , מאז שאני זוכרת את עצמי מעולם לא קרה שלקחתי ולא החזרתי זה נראה לי קצת כפיות טובה
משתמשים נהנים יותר נכון זה היה מועיל אז בבקשה להחזיר צודקת מממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: