המטבח של סימא
משתמש מקצוען
תנסו לבד..ומי שלא מחזיר כמה הוא סופג?
לא ניסיתי לא להחזיר.
תנסו לבד..ומי שלא מחזיר כמה הוא סופג?
נכון.זה קיים בהרבה מקומות אבל זה מעצבן ולא יעיל במיוחד
מה גם שהראה לי שומר בסופר שמשאירים לו כל מיני כרטיסיפ שונים ומשןנים או פג תוקף..ומשאירים את העגלה בחניון..
הכל טוב אבל הנסיון מראה שמי שנוסע לקניות עם רכב יסע עוד קילומטר ושם יש סופר עם עגלות חפשי.נכון.
לדעתי אשראי עם סכום משמעותי זה הפתרון!
ומי יאכוף את הצפצופים..?או שהעגלה יצפצף ברגע שהוא מתרחק מהסופר
למה? אצלנו אני רואה ילדים הולכים עם עגלה לקניות.לנו יש כי מפעם לפעם אנחנו "עושים שוק" עם העגלה הפרטית
אבל הציבור כפי שכתבו שולח ילדים..בלי עגלה כמובן
עגלות ילדים?!למה? אצלנו אני רואה ילדים הולכים עם עגלה לקניות.
דווקא מבוגרים לפעמים מתביישים..
נראה לי תתפדח ללכת ברחוב עם עגלה שמצפצפת (בוודאי כשיודעים את סיבת הצפצוף...)ומי יאכוף את הצפצופים..?
הבעיה שאנחנו לא מסכמים לקחת כי זה הורס את הגלגלים אז לא יעזור גם תעודת זהותלדעתי הפתרון זה שכל מי שלוקח צריך לרשום במערכת ממוחשבת מ.ז. (זה קיים) ואשראי
ומי שלא החזיר את העגלה יהיה אפשר לחייב אותו .
יש מצב שיש לזה חוסר מודעות....הבעיה שאנחנו לא מסכמים לקחת כי זה הורס את הגלגלים אז לא יעזור גם תעודת זהות
ברגע שיכולים לחייב אותך אז יש יותר מחויבות ואכפתיות לגבי התקינות של העגלה...הבעיה שאנחנו לא מסכמים לקחת כי זה הורס את הגלגלים אז לא יעזור גם תעודת זהות
יש מקומות שיש את זה.עכשיו, הכל גאוני ויפה, זה פשוט רעיון פצצה להוציא עגלה עם מספר ת.ז.
אבל מי מוציא את זה לפועל??? קשוח..........
וואלה?יש מקומות שיש את זה.
ביש חסד באשדוד לדוג'
ביש חסד בבני ברק (רימונים) היה את זה, משום מה הפסיקו.נראה לי שסופר סל בסניפים הגדולים מוציאים רק עם ת"ז או מספר חבר מועדון
אבל מעניין אותי , זה היה נח הדבר הזה?ביש חסד בבני ברק (רימונים) היה את זה, משום מה הפסיקו.
גם באושר עד בבני ברק היה עם כרטיס אשראי (כמו בעגלות בשדה תעופה) אחרי תקופה לא ארוכה הורידו את כל העמדות וחזרו שוב לשיטה הישנה של ה-5 ש"ח
תמיד היה חסר שם עגלות, והיה דרך לעבוד על המערכת.אבל מעניין אותי , זה היה נח הדבר הזה?
למה הפסיקו?
כי לי זה היה נשמע ממש טוב!
כאילו, נדלקתי על הרעיון...........
כולל לשים אשראי ומי שלא מחזיר כנס כספי גבוהה?יש מקומות שיש את זה.
ביש חסד באשדוד לדוג'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: