נכתב ע"י banana;n4996048:ועדיף להאכיל חתולים בלילה ולא בדבק
למה?
מחר
עכשיו זה כבר מחר...מרותקת
נכתב ע"י banana;n4996048:ועדיף להאכיל חתולים בלילה ולא בדבק
למה?
מחר
נכתב ע"י משי 1;n4997548:והאם יש באתר ציורים או הדרכות שבטוח מותר לשמוש מסחרי, איפה אני רואה את תנאי השמוש של כל דבר שם?
נכתב ע"י אות לי;n4996298:עכשיו זה כבר מחר...מרותקת
נכתב ע"י רותי12;n4997848:בקיצור איפה טעיתי.?
נכתב ע"י אות לי;n4998756:לא הייתי כותבת טעית אם לא היית כותבת את זה בעצמך..
ולעניין:
1. תתעמקי בתמונות שהעלתה פותחת האשכול בראשיתו,
שם את רואה בטור השני מלמעלה תמונה אחת יוצקים דבק לכלי ובסמוך מוסיפים מים!!
המים מדללים את הדבק, חוסכים בדבק כפי שאת רצית, ומקלים מאוד על היצירה בפועל.
2. עוד קצת עיון יוביל אותך לתגובה שלי ששם אפשר עוד יותר לחסוך בדבק,
דבק, עמילן [אפשר במקום עמילן כביסה קמח] והכל מדולל במים פושרים.
3. לקנות הביתה גלון של 4 ליטר דבק לבן ולא בקבוקונים גדולים...בעונה הזאת של השנה [חזרה לבי"ס] המחירים ברצפה.
4. למה את צריכה לטבול בתוך שקית ניילון שבתוך דלי? מה את פדיקיוריסטית... זו שיטת עבודה שהומצא במכוני קוסמטיקה..
אם תשתמשי בקערת פלסטיק המתאימה לגודל הכדור מספיק לך כלי לא גדול, ואז גם מעט דבק, מסובבים את הכדור בתוך התערובת ותולים לייבוש.
5. חלק מהדיון היה על הלכלוך שהתהליך גורם לידיים [הכי חשוב...] ולבגדים מטבע הדברים,
ברור שאם טובלים חוט בדבק מקבלים סוג של בוצה צמנטית...משהו שנדבק לכל דבר ולא נעים ליצירה בעליל,
6. אם הצלחת להתגבר על המכשול שכל הבנות הזכירו כאן, אומר ליפוף חוט צמר על בלון חלק ומחליק אין סיבה לא לטבול בקערית עם תערובת דלילה ולתלות לייבוש.
7. בלי טיפ הרי אי אפשר, תשתמשי בחוט שפגט..יש שפגט טבעי החום הזה ויש מולבן,
אופן היצירה כפי שכתבתי לך מקודם,
טיפונת יותר קשה לגלגל חוט שפגט על הבלון כי הוא יותר קשוח ופחות גמיש, גם לזה יש כמובן פתרון...
והטיפ.. כאשר הכל מוכן ויבש לוקחים קערית קטנה יוצקים פנימה נוזל מבשם [הבקבוקים עם המקלות עץ האלה]
טובלים בעדינות את הכדורים בנוזל ותולים לקישוט...
מה שיפה זה שאף אחת לא מצליחה לגלות את הקור הבישום..בהצלחה.
נכתב ע"י mila;n5006023:תודה למי שהעלתה את הרעיון סיימנו. כמה זמן צריך להשאיר לייבוש?
נכתב ע"י mila;n5006804:תודה רבה.פוצצנו ויצא מ-ק-ס-י-ם!!! מומלץ בחום! עשינו כמו שאות לי יעצה - לקחתי קערת נטילת ידיים קטנטנה , מילאתי בדבק מהול והבלון נטבל בה תוך סיבובים , אח"ח ליפפנו בערך חבילה שלימה של חוט ריקמה, ובסוף תלינו.
נכתב ע"י שירונת;n5006088:רותי12 - יש לך כבר מסקנות איזו דרך הכי מתאימה להכין עם ילדים? (אם בכלל...)
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: