אם בבני ברק אז בהחלט בפרוג,
תוודאי שגל מעביר שם את השיעורים - ואז זה הכי טוב שיכול להיות.......!
רק קחי בחשבון המערכת כוללת לימודי סקצאפ ולא 3DMAX
האמת שגם אני חשבתי כך, עד שערכתי את התחקיר הזה והייתי בהלם.יישר כח על הכתבה המיוחדת
הבעיה כשיוצאים לשוק רוב המשרדים דורשים 3dmax
בסקצאפ וויריי ניתן לעבוד כמעט רק כעצמאית
אני עושה כעת עבודות לאדריכל גדול ובאמת לא מעניין אותו באיזו תוכנה אני עובדת, אולי באמת כדאי לעבוד רק כעצמאית, רציתי להשתלב במשרד בשביל הנסיון אבל כנראה שאעשה את זה לבד....האמת שגם אני חשבתי כך, עד שערכתי את התחקיר הזה והייתי בהלם.
אם מדברים על הדמיות אדריכליות- 3D ממש לא הכיוון היום... גם לא במשרדים גדולים.
אם אנחנו מדברים על הדמיות שהן לא אדריכליות, אלא מוצרים, דמויות וכדומה - כן רוצים 3D
אבל מסתבר שהמשרדים האלו הם ממש מיעוט בשוק וקשה מאד להשיג עבודה התחום הזה. (מאמינה שמי שמעוניין דווקא בתחום הכללי יכול להצליח. אבל שוב, זה לא המקום להתפרנס).
מי שרוצה גם להיות עצמאי הכי מתקדם וגם עם אפשרות להשתלב במשרדים להדמיות אדריכליות (פנים וחוץ) סקצ'אפ זה התחום הכי נכון בשוק.
ההדמיות בתיק עבודות שלך, באיזה תוכנה?אדרבה, אשמח לראות אותם
החלום לא סותר את העובדה שהעבודה במקס אינה מיועדת להדמיות אדריכליות!! היא מסובכת הרבה יותר, יש בה המון תוספים ודברים מסביב שלא קשורים לעבודה עם אדריכלים ומעצבי פנים שסתם מקשים את הלימוד ואת העבודה.דברי עם כל אחד שמוציא הדמיות משגעות בסקצאפ, ואני מכירה כמה כאלה ותשמעי את חלומותיו לעבור למקס
אם העובדה הו נכונה ואם לא - בכל מקרה היום גם משרדי הסטודיו מתחילים לעבור לעבודה סקצ'אפ להדמיות אדריכליות. אישית, ביררתי את זה מול אדריכלים שעובדים עם משרדים גדולים להדמיות אדריכליות.אתה צריך להיות מספיק מיומן כדי לעמוד בתחרות, כמו שהזכרת אף אחד לא נעצר, כולם מתקדמים והרמה נהיית מטורפת מיום ליום, הדרך הטובה ביותר לרכוש ניסיון זה לעבוד בסטודיו.
צריך עצבים של ברזל, להתמודד עם לקוחות, מצבים של עומס קיצוני ולפחות בהתחלה, חודשים שאין הצעת עבודה אחת
3. גב כלכלי, ופרק זמן עד שמבססים עסק ורוכשים לקוחות
החלום לא סותר את העובדה שהעבודה במקס אינה מיועדת להדמיות אדריכליות!! היא מסובכת הרבה יותר, יש בה המון תוספים ודברים מסביב שלא קשורים לעבודה עם אדריכלים ומעצבי פנים שסתם מקשים את הלימוד ואת העבודה.
כמובן לא סקצאפ בלבד, חייבים ויריי בשביל פוטוריאליסטיות.פוטוריאליסטיות
מיותרים מבחינת מה שנדרש בהדמיות אדריכליות.איזה דברים מיותרים שם?
לכל דבר יש מטרה שיכולה לשכלל עוד ועוד
עובדת בהדמיות כי אני אוהבת את התחום, אבל לא בחרתי במקס כי אני אוהבת לשחק עם תוספים מיותרים.
אכן. גם לי אין שום דבר נגד - רק צריך לדעת את האמת - למה מתאימה כל תכנה.אין לי שום עניין נגד שום תוכנה,
רק שצריך לדעת את האמת על כל אחת מהם.
אם לומדים סקטשאפ בשביל להיות חלק מצוות של אדריכלים שזה מה שהם דורשים סבבה.
אגב, אני דווקא ראיתי הרבה שמפרסמים שהם דווקא מעוניינים שכאלה שעובדים ברוויט. איך היא?
מיותרים מבחינת מה שנדרש בהדמיות אדריכליות.
ולשאלך - לא עובדת עם התוכנות האלו, כן ביררתי עמוקות של הנושא מול אנשי מקצוע והראו לי כיצד זה עובד.
כאשר עובדים עם סקצ'אפ וויריי העבודה הרבה יותר מתאימה דווקא להדמיות אדריכליות. היא מהירה יותר ודורשת פחות התעסקויות עם ירידה לפרטים.
יודעת מה, בואי נתחיל מהתחלה-
אם רוצים לעבוד עם הדמיות אדריכליות, מיותר ללמוד 3D. כי סקצ'אפ + ויריי עושות את העבודה אחד על אחד לתחום הזה.
אכן. גם לי אין שום דבר נגד - רק צריך לדעת את האמת - למה מתאימה כל תכנה.
רוויט היא כמדומני תוכנה דו מימדית. מקבילה לאוטוקאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: