מחכה לכזה דברלעשות כל תקופה 'השתלמויות' בחידושים וטיפים גם לא יזיק...
מחכה לכזה דברלעשות כל תקופה 'השתלמויות' בחידושים וטיפים גם לא יזיק...
אם כבר אני מסכים שמישהו יקרא לי מזוכיסט אז שזה יהיה גולן...מי דיבר כאן נגד סקטשאפ???
אני נותן גיבוי מלא ל @פרוג ולא, אני עדיין לא מרצה שם, אולי יום אחד מי יודע...
והאמת, דווקא יצא לי לעשות כמה דברים נחמדים בסקטשפ, אחלה תוכנה באמת...
לכו ללמוד סקטשאפ, תשאירו את השאר למזוכיסטים...
איי איי איי , ההדמיות ה"נחמדות" שלך מעוררות לי כל פעם מחדש את הקנאת סופרים...מי דיבר כאן נגד סקטשאפ???
אני נותן גיבוי מלא ל @פרוג ולא, אני עדיין לא מרצה שם, אולי יום אחד מי יודע...
והאמת, דווקא יצא לי לעשות כמה דברים נחמדים בסקטשפ, אחלה תוכנה באמת...
לכו ללמוד סקטשאפ, תשאירו את השאר למזוכיסטים...
יש לך אחלה לוגו!...איי איי איי , ההדמיות ה"נחמדות" שלך מעוררות לי כל פעם מחדש את הקנאת סופרים...
אז כל מה שחסר להחזיר את המקצועים לפורם היה פשוט דיון סוער
תחפש באתר https://www.freepik.com/חברים מי יכול לעזור לי או להפנות אותי להשיג תמונות PDF של ויטראזים אם למישו יש אתר לגרפיקאים וכו
מסכים שמקס נוחה יותר לעבודה. מכיר הרבה שעברו למקס ומאושרים מכל רגעסליחה על דעתי, וארשה לעצמי לציין דעתי המקצועית, כאחת שעמוק בתחום הכתבה בכללותה לא מדויקת.
ולגבי ההנושא שדובר בדיון הזה
דברי עם כל אחד שמוציא הדמיות משגעות בסקצאפ, ואני מכירה כמה כאלה ותשמעי את חלומותיו לעבור למקס
וכסטודיו, מענין אותי בהחלט עם איזה תכנה את עובדת, ועבדתי עם סטודיואים ובהחלט מענין אותם.
לקוח פרטי באמת מענין רק תוצאה.
לעבוד כעצמאי זה דבר מורכב מהרבה בחינות:
1. אתה צריך להיות מספיק מיומן כדי לעמוד בתחרות, כמו שהזכרת אף אחד לא נעצר, כולם מתקדמים והרמה נהיית מטורפת מיום ליום, הדרך הטובה ביותר לרכוש ניסיון זה לעבוד בסטודיו.
2. צריך עצבים של ברזל, להתמודד עם לקוחות, מצבים של עומס קיצוני ולפחות בהתחלה, חודשים שאין הצעת עבודה אחת
3. גב כלכלי, ופרק זמן עד שמבססים עסק ורוכשים לקוחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: