דרוש מידע לימוד אנגלית מדוברת

RU1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
זה לא מדויק, כי מה זה לוקה בחסר?
יש לי מטרה כשאני לומדת שפה, אני לא סתם לומדת.
אז אם המטרה שלי היא לדעת לדבר שוטף- אני אדע לדבר שוטף, וחוסר בידע בקריאת טקסטים והבנה של חומרים לא מפריע לי.
אם המטרה שלי היא לדעת להבין טקסטים מורכבים ואוצר מילים נרחב- זה משהו אחר.
אבל זה לא לוקה בחסר.
זו דעתי :)
נסכים שלא להסכים.

קוצ'קה

משתמש פעיל
אכן, הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית מדוברת היא לדבר! (עם חשיפה מספקת לשפה כדי לשבח את השפה הקיימת)

אני מלמדת אנגלית מדוברת בקבוצות או פרטי דרך המחשב או הטלפון או דרך קו (שבו את מתרגלת דיבור עם דמות וירטואלית)
מוזמנת לשלוח לי מייל tehilladler בג'ימייל ונבנה ביחד תוכנית שתהפוך אותך בעז"ה לדוברת ברמה שתרצי.
@Tehilla Adler , ניסתי ליצור איתך קשר טלפוני וקשר במייל ללא הצלחה אשמח שתיצרי איתי קשר

מעצב פנימיות

משתמש מקצוען
אכן, הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית מדוברת היא לדבר! (עם חשיפה מספקת לשפה כדי לשבח את השפה הקיימת)
אני מלמדת אנגלית מדוברת בקבוצות או פרטי דרך המחשב או הטלפון או דרך קו (שבו את מתרגלת דיבור עם דמות וירטואלית)
מוזמנת לשלוח לי מייל tehilladler בג'ימייל ונבנה ביחד תוכנית שתהפוך אותך בעז"ה לדוברת ברמה שתרצי.

יש משהו בסגנון לגברים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה