דרוש מידע לימוד אנגלית מדוברת

קוצ'קה

משתמש פעיל
מחפשת ללמוד אנגלית בעיקר דיבור (יש לי אנגלית בסיסית צריכה משו מתקדם יותר)
עם קריאה אני מסתדרת
שמעתי פעם שיש כזה דבר קו שמדברים שם עם דוברות אנגלית (בתשלום כמובן)
לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד זה לדבר
אשמח מידע איפה הכי כדאי? האם באמת יש כזה קו?
מה שחשוב לי זה שיהיה מהבית (ואם יש גמישות בשעות אז הכי טוב!)

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
אכן, הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית מדוברת היא לדבר! (עם חשיפה מספקת לשפה כדי לשבח את השפה הקיימת)

אני מלמדת אנגלית מדוברת בקבוצות או פרטי דרך המחשב או הטלפון או דרך קו (שבו את מתרגלת דיבור עם דמות וירטואלית)
מוזמנת לשלוח לי מייל tehilladler בג'ימייל ונבנה ביחד תוכנית שתהפוך אותך בעז"ה לדוברת ברמה שתרצי.

חנה גרמן

משתמש צעיר
אכן, הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית מדוברת היא לדבר! (עם חשיפה מספקת לשפה כדי לשבח את השפה הקיימת)

אני מלמדת אנגלית מדוברת בקבוצות או פרטי דרך המחשב או הטלפון או דרך קו (שבו את מתרגלת דיבור עם דמות וירטואלית)
מוזמנת לשלוח לי מייל tehilladler בג'ימייל ונבנה ביחד תוכנית שתהפוך אותך בעז"ה לדוברת ברמה שתרצי.
זה רק למי שיודעת אותיות או גם למתחילות שבקושי השקיעו באותיות [ורוצות לדעת לדבר]?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה