עזרה לימוד אנגלית באופן עצמאי

יהונתן מ

משתמש חדש
אה מצוין תודה רבה
רק אם תוכלי לעדכן אותי שיחזור למה אני ממש מחכה לזה
תודה ושבוע טוב

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בוגרי לימוד אנגלית - לצורך למידת אוצר מילים פשוט, איפה הכי אפקטיבי? אתר מסוים/ספר מסוים וכו'?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לצורך הכל, ידיעת השפה, דיבור, קריאה. כתיבה.
לא תואר.
לשנן אוצר מילים לצורך שפה זה כמעט לא יעיל, אא''כ יש לכם זיכרון פנומנלי

רק בשלב מתקדם שכבר יודעים לשוחח שיחה בסיסית, וגם אז צריך לדעת איך לעשות את זה - עם אסוציאציות וכד'

כדאי לכם לקחת שיחון אנגלי עברי, ולשנן משפטים ועל הדרך ללמוד מילים עם הקשר

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לשנן אוצר מילים לצורך שפה זה כמעט לא יעיל, אא''כ יש לכם זיכרון פנומנלי

רק בשלב מתקדם שכבר יודעים לשוחח שיחה בסיסית, וגם אז צריך לדעת איך לעשות את זה - עם אסוציאציות וכד'

כדאי לכם לקחת שיחון אנגלי עברי, ולשנן משפטים ועל הדרך ללמוד מילים עם הקשר
אני מתקדם ויכול לנהל שיחה בסיסית.
רוצה להתחיל ללמוד ולהכיר מילים חדשות.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
אני מתקדם ויכול לנהל שיחה בסיסית.
רוצה להתחיל ללמוד ולהכיר מילים חדשות.
כדאי לך לשנן דיאלוגים יש אתרים שיש הרבה דיאלוגים שאפשר לשנן אותם, וזה הרבה יותר טוב מלשנן מילים בגלל שיש מילים שלא מתאים להשתמש איתם בכל הקשר כמו למשל מילים ששייכות לשפה גבוהה ורשמית, מה שמביא לידי גיחוך, ולכן כדאי תמיד ללמוד את המילים עם ההקשר שלהם, שזה מפחית את הטעויות בצורה דרסטית.
וכמובן למצוא מרצה שמדבר בצורה ברורה, לשמוע הרצאות ושיעורי תורה, זה מקפצה ענקית כי אתה לומד המון מילים מההקשר שלהם.

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כדאי לך לשנן דיאלוגים יש אתרים שיש הרבה דיאלוגים שאפשר לשנן אותם, וזה הרבה יותר טוב מלשנן מילים בגלל שיש מילים שלא מתאים להשתמש איתם בכל הקשר כמו למשל מילים ששייכות לשפה גבוהה ורשמית, מה שמביא לידי גיחוך, ולכן כדאי תמיד ללמוד את המילים עם ההקשר שלהם, שזה מפחית את הטעויות בצורה דרסטית.
וכמובן למצוא מרצה שמדבר בצורה ברורה, לשמוע הרצאות ושיעורי תורה, זה מקפצה ענקית כי אתה לומד המון מילים מההקשר שלהם.
יש אתר מומלץ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה