אשמח מאוד אם זה עדיין אקטואלי לקבל למייל את השיעורי אנגלית של הMP3 לפי מספר שיעור (רק אם תוכלי) המייל שלי הוא porush300gmail.com (הסמיילי במקום שטרודל כדי שלא יחסם...)
אני אמורה לטוס לאמריקה עוד שבוע ואין לי כמעט ידע באנגלית, אשמח שתשלחי לי את החומר למייל 0533130962a @ gmail.com
יש אפשרות לשלוח לי את השיעורים של הנגן למייל 0533130962a @ gmail.com אני אמורה לטוס וזה מאוד יעזור לי.היי, אני סיימתי סמינר עם ידע בסיסי מינוס באנגלית - בקושי ABC... בסמינר ממש זלזלתי בשיעורי אנגלית...
לאחרונה התעורר בי החשק לדעת אנגלית,
תקפתי את האנגלית מכל החזיתות:
קניתי את הערכה של בילסון, הורדתי לי לנגן שיעורי אנגלית מכמה סוגים, קניתי שיחונים, חוברות אנגלית, נרשמתי לקורס פרונטלי, נכנסתי לאתרי לימוד אנגלית...
התחלתי לשמוע את השיעורים בנגן כל הזמן - אני בעצם שומעת בנגן כמעט 24/6, תוך כדי כל פעולה שאפשר תוך כדי לשמוע באוזניות...
בנסיעות באוטובוס אני משננת מתוך השיחון,
קורס אנגלית פעם בשבוע של כיוון
אתר לימוד אנגלית של ממשלת ארצות הברית
בכל פעם שנמאס לי מסוג שיעור אחד, אני עוברת לשני,
חופרת על אנגלית ברמה כזו, שכל החלומות שלי באנגלית, ושאני באה לומר למישהו משהו זה יוצא לי בטעות באנגלית...
תוך חצי שנה הרמה שלי עלתה מכמעט אפס לרמה שאני מסוגלת לשמוע/ הלקרוא משהו פשוט באנגלית ולהבין.
הערכה של בילסון:
סה"כ מלמדת בצורה מאד מהירה ומובנת, מה שמעצבן, שכדי להרגיש שלמדו טוב שיעור אחד צריך לשמוע את אותו שיעור עצמו מספר פעמים, כי השיעור מכניס כמות גדולה של חומר שלא נקלטת בפעם אחת, בשונה מקורסים אחרים שיש חזרה על כל חומר (בעצם מלמד, כל דבר כמה פעמים) כדי להטמיע את החומר היטב.
אתר לימוד אנגלית:USA Learns Homepage
Learn English free and study to become a U.S. citizen at USA Learns: USA Learns is a free website to help adults learn English online and prepare to become a U.S. citizen. Online courses include fun videos and activities that teach basic and intermediate ESL to adults around the world, plus the...www.usalearns.org
האתר הזה מלמד ממש טוב, כיף ללמוד בזה, הממשק כולו הוא באנגלית בלבד, (כלומר שגם ההסברים, באנגלית, ולא בעברית) לדוברי כל השפות, ומתאים רק למי שיודע קריאה כתיבה ומושגים בסיסיים.
בכל שיעור הוא מלמד כמה מילים, מחבר אותם במשפטים, אח"כ מראה קטעים מסרטון ושואל עליו שאלות, מתרגל את האיות וההגיה הנכונה של המילים (עם מיקרופון) אח"כ רואים סרטון שלם באנגלית, ומבינים אותו, משחק תרגול ומבחן. מה שנהניתי זה שהחומר פשוט היה מוטמע ברמה כזאת שלא צריך לשנן בכלל חוץ מהלימוד באתר, והמשפטים "מוכנסים" בראש ברמה שכבר שומעים את המילה וישר מבינים אותה, גם אם אמרו אותה מהר ובמבטא ובתוך משפט, קוראים את המילה מיד בעין כשרואים אותה כתובה, כותבים אותה בקלות בלי שגיאות כתיב, ואומרים אותה במבטא מדוייק.
יש את האתר דולינגו,הבן שלי בן 21 רוצה ללמוד אנגלית באופן עצמאי.
מישהוא יכול לתת לו טיפים? אתר? משהוא?
כן, יכולה להשאיל בשמחה לכמה חודשים.@על הדרך כתבת לפני כשנה וחצי שיש לך להשאיל את הקורס של בילסון, האם זה עדיין אקטואלי? אם תוכלי לענות או פה או לענות לי למייל PORUSH300 בג'ימייל ממש ממש תודה!
תודה רבה. אשמח אם תכתבי לי למייל את הכתובת שלך שאני אדע להגיע...כן, יכולה להשאיל בשמחה לכמה חודשים.
קבלת את החומר ?כנ''ל אם מישהו יכול לשלוח לי את השיעורים לנגן במייל 770770770WWW שטרודל ג'ימל נקודה קום.
אפשר עדיין? איך ניתן ליצור קשר?יש לי ואני מוכנה להשאיל למי שרוצה (בירושלים)
אפשר אחרי פסח. יש לכם טלפון או מייל שאתם רוצים להשאיר?אפשר עדיין? איך ניתן ליצור קשר?
נשמח מאדאפשר אחרי פסח. יש לכם טלפון או מייל שאתם רוצים להשאיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: