ממש לא,כמובן שההחלטה צריכה להיות שלכם!
אבל אם מסתכלים רק על הענין של הביקוש כמובן א''א לדעת מה יהיה בעתיד
אבל אם היום המגמה שהרוב לומדות תיכנות וכך גם האוירה בציבור הכללי זה אומר שאמור בעתיד להיות יותר ביקוש לרואות חשבון
כן אבל ברגע שהריבית גבוהה ולאנשים יש פחות כסף מיותר להשקיע זה אומר שיש פחות הייטקממש לא,
העולם הולך וניהיה טכנולגי יותר ויותר, מי שמייצר יותר ביקוש לתפקידי פיתוח.
לתפקידי רו"ח יש תקרה מסוימת של צורך.
מכירה בהייטק אופציה של פחות מ 8 שעות?לרדת בשעות
שואלת בשביל בחורה שצריכה להחליט בקרוב.
בסמינר (לא יודעת למה) מאוד משכנעים השנה ללכת על ראית חשבון.
וממש לא משכנעים על תכנות , בהסברים שחלקם ודאי נכונים כמו מצב השוק הנוכחי ועוד....
לגבי ראית חשבון- טענו להם שיש ביקוש מאוד גדול לרו״ח חרדיות דווקא, ושכל מי שסיימה בשנה האחרונה לימודי ר״ח - מסודרת בעבודה.
וכן טענו להם שאחרי כמה שנים- פער השכר בין המקצועות- לא גדול, בהתחשב בזה שבראיית חשבון קל יותר להוריד שעות.
אשמח לשמוע את דעת הקהל (העדכנית)
אני מכירה את עולם התכנות מעולה, כבר הרבה שנים בתחום, מעניין אותי בעיקר לשמוע על ראיית חשבון ונתונים עדכניים.
מקווה שזה בסדר לתייג.
@Ruty Kepler
@shira bira
@גלבוע
רותי שמחה לעדכן אותך שהיום בשביל להגיע ל 20,000 זה ממש לא דורש עבודה קשה ( כן אחריות)בלי לקרוא תשובות קודמות
1. צודקים, יש עכשיו תקופה טובה, של ביקוש גדול לעובדות בראיית חשבון. אפשר למצוא משרות סטאז' יחסית בקלות ובהוגנות.
2. לגבי פער השכר מול מתכנתות - אם רואת חשבון היא שאפתנית, מוכשרת, ומוכנה לעבוד קשה במשרה מלאה ולקחת אחריות, היא יכולה להגיע למשכורות יפות. (אפילו סביבות העשרים ברוטו). אבל זו עבודה קשה. ואחריות כבדה. לא מתאים לכל אחת.
3. המעלה הגדולה בעיניי בראיית חשבון, היא שלל אפשרויות ותפקידים נלווים, בהם אפשר לעבוד חלקית, לעבוד מהבית, להתגמש עם שעות וימים.
ואז אכן מקבלים שכר הרבה פחות ממתכנתת, אבל גם עובדים פחות, והרבה יותר קל לנהל בית עם תינוקות וילדים.
רואת חשבון יכולה למשל לעבוד במשרה חלקית נעימה של 4 ימים בשבוע, 7 שעות ביום, ולקבל משהו כמו 10-11 ברוטו. החיים היפים ממש.
לא ממשכן אבל ברגע שהריבית גבוהה ולאנשים יש פחות כסף מיותר להשקיע זה אומר שיש פחות הייטק
זה מגמה עולמית
כן, קשה למצוא אבל יש,מכירה בהייטק אופציה של פחות מ 8 שעות?
אז אני מניחה שאתן עובדות בהייטקרותי שמחה לעדכן אותך שהיום בשביל להגיע ל 20,000 זה ממש לא דורש עבודה קשה ( כן אחריות)
ואני מדברת אפילו לא על רו"ח אלא יועצות מס שהתברגו כמנה"ח בכירות בחברות
ואני מדברת מהשטח - אני וכמה חברותי שיודעת בדיוק כמה מרוויחות
כולם בטווח בין 15 ל 20 על 7 שעות ( הרוב עובדות מהבית )
לא עובדת חברת הייטקאז אני מניחה שאתן עובדות בהייטק
בשאר החברות זה לא תמיד ככה.
חשוב לסייג את זה
כןמכירה בהייטק אופציה של פחות מ 8 שעות?
איפה?
ברור שהוא יגיד את זהמענין מה שאמרו פה על חשבונאות
קרוב משפחה שמנהל משרד רו״ח עם שלל תפקידים רואים, יועצים, ועוד.
בעצמו אומר שאין מה להשוות למצב בהייטק, תנאים ומשכורת,
לגבי עבודה היברידית - הוא לא מרגיש צורך לאפשר, כי אצלם בשוק זה פחות נכנס..
בחברות שהמשכורת בהם גלובלית, לא לפי מספר השעות.איפה?
ולא בחברות חרדיות נצלניות
זו בהחלט נקוה שהיא חושבת עליה.התלהבות ואנרגיה
יש המון משרדים כאלו.מכירה מקרוב משרד רו"ח שמשווע למנה"ח ורו"ח, ומשלם ממש נמוך אז מגיעים אליו רק בלי נסיון, והטובים בורחים אחרי הסטאז, כל הזמן מחפשים שם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: