לא מדויק,כמו שכתבו כאן, גם לדעתי יציבות זה שיקול.
בהייטק אין יציבות (כמעט)
ביחס לראיית חשבון? אני לא בטוחהעדיין גבוה
כןביחס לראיית חשבון? אני לא בטוחה
בלואו טק קשה מאוד לעבור את ה 20 אלף. (מניסיוני בעבר)
היום בלואו טק במרכז אפשר להגיע גם ל30 - תפקידי פיתוח עם ניסיוןבלואו טק קשה מאוד לעבור את ה 20 אלף. (מניסיוני בעבר)
נכון, למשרה של 9 שעות.במשרדים ממשלתיים רמה ג זה בערך 25.
עדיין?
קודם כל תשאלי עובד במס הכנסה שלמד ראיית חשבון אם הוא מקבל ככה או קרוב ל-15 תוך פחות מעשורבלואו טק קשה מאוד לעבור את ה 20 אלף. (מניסיוני בעבר)
במשרדים ממשלתיים רמה ג זה בערך 25.
עדיין?
שואלת בשביל בחורה שצריכה להחליט בקרוב.
בסמינר (לא יודעת למה) מאוד משכנעים השנה ללכת על ראית חשבון.
וממש לא משכנעים על תכנות , בהסברים שחלקם ודאי נכונים כמו מצב השוק הנוכחי ועוד....
לגבי ראית חשבון- טענו להם שיש ביקוש מאוד גדול לרו״ח חרדיות דווקא, ושכל מי שסיימה בשנה האחרונה לימודי ר״ח - מסודרת בעבודה.
וכן טענו להם שאחרי כמה שנים- פער השכר בין המקצועות- לא גדול, בהתחשב בזה שבראיית חשבון קל יותר להוריד שעות.
אשמח לשמוע את דעת הקהל (העדכנית)
אני מכירה את עולם התכנות מעולה, כבר הרבה שנים בתחום, מעניין אותי בעיקר לשמוע על ראיית חשבון ונתונים עדכניים.
מקווה שזה בסדר לתייג.
@Ruty Kepler
@shira bira
@גלבוע
1. בחשבונאות ברוב המקרים אין סיכוי להרוויח מעל 15 אלף במשרה שאיננה בעלת אחריות רבה.
צריך לדעת, אחריות זה לא לעבוד באחריות 8 שעות ביוםהיום בשביל להגיע ל 20,000 זה ממש לא דורש עבודה קשה ( כן אחריות)
אולי עם הרבה ניסיון. (10 שנים)היום בלואו טק במרכז אפשר להגיע גם ל30 - תפקידי פיתוח עם ניסיון
במרכז אפשר להגיע גם ל30
בהייטק לא כולן מתחילות בשכר גבוה, וקשה מאוד להתחיל.צריך לדעת, אחריות זה לא לעבוד באחריות 8 שעות ביום
אחריות זה אומר ממש לנהל
רו"ח/מנהלת כספים שמגיע ל20K ואף יותר- זה רק במשרת אמון!!!!
היא יכולה לדאוג לעצמה לחוזה עם הרבה צ'ופרים (לדוג' הרבה ימי חופשה קרן השתלמות וכו )
אבל השיגרה עצמה מאוד עמוסה!!!!!
זה לפעמים להיות זמינה בכל שעה!!!!! חגים, מחלה וכד' -
מבחינת שכר בשנים בראשונות יש פעם מאוד!! גדול. בסטאז' יש הרבה שמרויחות שכר מינימום לעומת הייטק שמתחילות שכר גבוה...
4-5 שנות ניסיון,אולי עם הרבה ניסיון. (10 שנים)
כאמור מהכרות שלי זה ממש לא ככה.
איפה?4-5 שנות ניסיון,
רק חרדיות מקבלות שכר מינימום בהייטק!!!!!בהייטק לא כולן מתחילות בשכר גבוה, וקשה מאוד להתחיל.
אני אישית התחלתי בשכר מינימום.
נכון שיש מתחילות ב20 אבל הן מיעוט....
דבר ראשון, זה לא לואו טק זה חברות קבלןאיפה?
בטריבייס מטריקס ואיירוקס זה לא ככה, מידיעה ברורה.
נכון, אבל אפשר להסתכל על זה כמו סטאז...רק חרדיות מקבלות שכר מינימום בהייטק!!!!!
לעומת סטאז' בראית חשבון שבכללי הרבה מרויחים במהלך הסטאז' שכר מינימום
נשאר חלוקות.דבר שני בטרי בייס ובמטריקס אפשרי בהחלט להגיע לשכר הזה מידיעה וודאית!!
זה כבר לא ככהרק חרדיות מקבלות שכר מינימום בהייטק!!!!!
לעומת סטאז' בראית חשבון שבכללי הרבה מרויחים במהלך הסטאז' שכר מינימום
כי הם מנסים בשיטת מצליח,נשאר חלוקות.
כי אני עדיין מקבלת מהם הצעות שכר, ואין כאלה מספרים (ויש לי יותר ניסיון וניסיון פצצה ב״ה)
בסדר, זה הלקוח היחדי של טריבייס שמשלם ככה, מידיעה.מון אקטיב
אני אסרטיבית + וזה עדיין לא מוכיח את עצמו בחברות הנ״לאם תאמרי להם שזה הדרישה שלך תראי שזה עדין בסדר,
אז עזבי את החברות הנל,בסדר, זה הלקוח היחדי של טריבייס שמשלם ככה, מידיעה.
הם באמת לקוח נדיר.
אני אסרטיבית + וזה עדיין לא מוכיח את עצמו בחברות הנ״ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: