אני פחות יודעת על מלגות במסגרת שיקום שכונות, אך אני קבלתי מענק ממשרד החינוך במשך 3 שנות התואר. היקף המלגה הוא בהתאם למעמד סוציואקונומי וכו' ומגיע עד ל12480.סליחה על ההקפצה והסטת הנושא
מישהו יודע כמה סיוע ניתן לקבל ממשרד החינוך ?
אשה שהיא לא מורה אבל היא גרה בשכונה שבמסגרת שיקום שכונות
וכן האם קרן קמ"ח נותנים מילגות לנשים שלומדות תואר בחינוך?
מלגה מטעם "שיקום שכונות" הופסקהסליחה על ההקפצה והסטת הנושא
מישהו יודע כמה סיוע ניתן לקבל ממשרד החינוך ?
אשה שהיא לא מורה אבל היא גרה בשכונה שבמסגרת שיקום שכונות
וכן האם קרן קמ"ח נותנים מילגות לנשים שלומדות תואר בחינוך?
כיום לא.אני פחות יודעת על מלגות במסגרת שיקום שכונות, אך אני קבלתי מענק ממשרד החינוך במשך 3 שנות התואר. היקף המלגה הוא בהתאם למעמד סוציואקונומי וכו' ומגיע עד ל12480.
לרוב, מקבלים או 4000 או 6240 או 12480.
קמ"ח נתנו לי גם מימון, והם נותנים רק לתואר ראשון, לצערי.. קמ"ח נותנים 70% מענק ו30% הלוואה.
אם מישהי יודעת על מלגות לתואר שני לנשים חרדיות, אני אשמח מאד מאד.
בת דודה שלי למדה תכנות באוניברסיטת בר אילן והיא קיבלה מילגת לימודים מלאה ממשרד החינוךהמלגה של משרד החינוך זה רק למי שלומד תואר בהוראה דווקא?
תודהבת דודה שלי למדה תכנות באוניברסיטת בר אילן והיא קיבלה מילגת לימודים מלאה ממשרד החינוך
אין לי מושג קלושתודה
יש מצב לקבל גם ממשרד החינוך וגם מקמ"ח?
כן. אני קבלתי במקביל לקמח גם ממשרד החינוך.תודה
יש מצב לקבל גם ממשרד החינוך וגם מקמ"ח?
לתואר ראשון?כן. אני קבלתי במקביל לקמח גם ממשרד החינוך.
אני ממש לא ממליצה עליהם, לא הובילו אותי לשום מקום וסתם שולחים לי כל הזמן הודעות.ישנו אתר מומלץ מאד בשם milgapo
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: